Перейти до змісту

Падає зір \ методи відновлення

Factory

Рекомендовані повідомлення

Дорогі бордівчани, согодні вже реально задумався над питанням окулярів, раніше було навчання понти і тд і тп(стидно ж)

тепер коли все таки -1,5 і можливо вже більше подумую (прикидаю як краще) чи потрібні окуляри

напевно скажите сліпий, купи собі окуляри і втикай як усі

але є одне велике але, чи окуляри незроблять ще гірше?

бачив раніше відеокурси жданова але особо шось невіриться

також паралельно хочу вияснити якщо все таки купувати окуляри, де краще і вигідніше, бо чув про велику накрутку відносно закупівля\продаж

Що скажете про дану дилему, як краще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сходи но, краще, до офтальмолога, навіть двох...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також паралельно хочу вияснити якщо все таки купувати окуляри, де краще і вигідніше, бо чув про велику накрутку відносно закупівля\продаж

воно то так в неті дешевше вле там не поміряєш ..... теж поки думаю над даним питанням ... лінзи купую в оптиці ... в там тамі ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сходи но, краще, до офтальмолога, навіть двох...

як бутто америку відкрив, я чоловіче в одесі навіть був в клініці(непамятаю як правильно) імені Філатова

суті так невловив, всі говорять окуляри, як мені вони заважають(можливо фігові, або не так підібрані),

тему створив для того, щоб почути поради людей які мали\мають таку ж проблему і як зцим живуть або ж щось робили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені вже як 20, ріст майже 2м, але є велике але я займаюсь електронікою (працюю) яка за собою тагне дуже маленькі SMD компоненти, паяю кожен день щось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо окуляри дратують, не підходять тоді альтернативно лінзи, - але з ними гемору більше, зніамти тра на ніч, алергія може бути, подразнення і т.д. Купувати краще за рецептом в звичайній оптиці,-на здоровьї не зекономиш, тим більше що при неякісних(неправильно підібраних) окулярах зір швидко погіршиться. З віком, як правило він вирівняється, бо після 30-ти йде на плюс.

на рахунок оправи - ОБОВЯЗКОВО треба міряти, - це дуже важливо. Дінзи є двох основних типів - пластикові і скло. Скло важче але менше царапається, якісніше оптика і легше доглядати(витирати). Пластмаса - легша, відповідно легше носити, але дуже марка і легко царапається. Вибір за вами, як то кажуть. Бажаю Здоровья.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На зниження гостроти зору можуть впливати деякі хвороби (наприклад діабет). Тому треба зробити ширшу діагностику.

Хоча з сучасним масовим сидінням в екранах/моніторах людей зі здоровим зором вкрай мало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На зниження гостроти зору можуть впливати деякі хвороби (наприклад діабет). Тому треба зробити ширшу діагностику.

Хоча з сучасним масовим сидінням в екранах/моніторах людей зі здоровим зором вкрай мало.

зара взагалі важко знайти здорову людину, в нас же специ лікують(просто більшості пофігу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене зір -0,75. Окуляри не ношу, тому що мені не радив лікар. Буду носити постійно - зір буде падати далі. Вдіваю їх лише коли сідаю на маршрутку, чи по роботі у крайніхвипадках.

Ви визначили чому в вас падає зір?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо немає ніякої патології,травм тощо,то є різні комплекси вправ для очей,які потрібно робити регулярно,зір покращується-факт.

Сама проста вправа,робити перерву після кожної години роботи на 10 хв.

Ще одна проста вправа намалювати на склі вікна маркером цятку.Спочатку фокусувати зір на цяточці,а потім фокусувати зір на дальньому обєкті за вікном,не міняючи напрямок зору.

Крім того організму потрібно достатньо відповідних вітамінів.Їжте кілька морквин в день,чорницю(препарати з чорниці є в аптеках).

Якщо робота повязана з фокусуванням на маленьких обєктах,то на вихдні виїзжайте в поле,міняйте перспективу картинки.

Можу дати більше інфи в лічку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене півроку тому почалася проблема з зором - щось схоже на задвоєння зображення, порадили окрім вітамінів і вправ для очей, розминати дельтовидні м'язи, м'язи шиї, а також натискати на точки на руках між вказівним і великим пальцем. літом капав калі і їв щодня чорниці, робив вправи і розминки, зараз роблю тільки розминки, чим підтримую в формі ті ділянки тіла, які забезпечують достатній приток крові в голову %) тьфу-тьфу, зараз бачу набагато краще. окулярів не ношу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.kp.ru/daily/26159.3/3046339/

займався по жданову 3 місяці, чорниці і прополіс були, було реальне поліпшення десь 1,5 діоптрії (до того -5 і -6 )

правда один хитро*опий офтальмолог мене настроїв, сказав, що я м"язи накачав, а кришталик той самий.

протягом 4-5 років впало до початкових показників.

метод працює, але треба велика сила волі, по 15 хвилин 3 рази до їжі займатись.

окрім того в моїй ситуації до кінця вилікувати важко, через те що треба по мінімуму користуватись окулярами, а мені по суті 95% усього вних доводиться робити, ото коли на відпочинку тоді можна обійтись, і то 20/80.

скажу від себе, чим більше користуєшся окулярами, тим менше працюють власні мязи, тим більше падає зір, але якщо це важливо (водіння авто) або ж очі сильно втомлюються, тоді окуляри потрібні, але якомога слабші, для авто ж має бути зір 100%.

лінзи погано впливають на очі, тим що постійно в них, я хоч завжди в окулярах, і то часто їх знімаю, міняю від роду діяльності, маю 3 пари різних,

найслабші для компа,

сильніші десь 70-80% для прогулянок,

найсильніші 90-100% (давно просто не перевіряв) для авто і також для деяких прогулянок чи зустрічей - парадні

книги читаю без окулярів, займаюсь спортом без них також.

на доларах бачу мікрошрифт (така короткозорість)

ТС раджу займатись вправами для очей, чорниці варто купити, прополіс по можливості, по суті основа це вправи, правильний спосіб життя,

я від того 3 роки не вживав спиртного, і обливався, зараз чуть споживаю і обливаюсь)

є ще програма комп"ютерна для тренування очей, пару разів запускав, вроді має ефект, можу викласти.

до речі, а ТС часом не хворів на боткіна чи якісь інші важкі хвороби в дитинстві?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...