BARAKUDA Опубліковано 27 Вересня, 2014 в 14:11 #1 Опубліковано 27 Вересня, 2014 в 14:11 На скільки відомо зі ЗМІ, то головний претендент потрапити від міста Луцька в ВР по мажоритарці потрапить туди по списку... А отже - хто на сьогодні по нашому округу балотується ???Інфи поки що мало... то давайте в цю тему її закидати та обговорювати...1. Ігор Лапін (партія «Народний фронт»"Айдар").2. екс-голова ОДА.
difoto Опубліковано 27 Вересня, 2014 в 15:09 #2 Опубліковано 27 Вересня, 2014 в 15:09 Констанкевич ІринаЗІ ти Пустовіта прізвище забув? ок, нагадаю.
Lovetstiney Опубліковано 27 Вересня, 2014 в 15:19 #3 Опубліковано 27 Вересня, 2014 в 15:19 Пропоную написати весь список в темі і додати голосувалку. Бажано писати прізвище кандидата і від якої він партії, бо вже є випадки що сумнівні партії прикриваються іменами майданівців і атошників.
PR-Nick Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 09:39 #4 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 09:39 У луцькому виборчому окрузі №22 для участі у виборах вже зареєструвалися: - самовисуванець, колишній голова Волинської обласної ради, проректор з виховної роботи Академії рекреаційних технологій і права Анатолій Грицюк;- самовисуванка, депутат Луцької міської ради, завідувач кафедри української літератури Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, голова правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич, якуназивають «людиною Ігоря Палиці»;- висуванець від політичної партії «Народний фронт», адвокат Волинської обласної колегії адвокатів, командир другої роти батальйону "Айдар" Ігор Лапін;- висуванець від ВО «Батьківщина», колишній секретар Луцької міської ради та голова Волинської облдержадміністрації, пенсіонер, голова Волинської обласної організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт. Джерело
zaHARE Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 11:46 #5 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 11:46 Мені пофігу від якої партії йде Лапін(думаю,що від партії легше було пройти реєстрацію),але я буду голосувати за нього,щоб не пройшов ніхто з інших.Особливо "людина Палиці"!
Соромітник Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 11:53 #6 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 11:53 На сайті ЦВК вже є списочок - тиць
SaShurik Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 11:57 #7 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 11:57 Не розумію тільки чому Пустовіт, офіцер запасу, до цього часу не в армії. Як військові пенсії отримувати в нас офіцерів на кожному кроці, а захищати батьківщину немає, мають молоді хлопці помирати. Чому цей товариш преться у ВРУ, кишені грішми набити.
Соромітник Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 11:59 #8 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 11:59 3 айдарівця ??? та це прям політичний проект а не батальйон територіальної оборони... SaShurik, напевно тому що йому 54 роки P.S.: списочок "ніачьом"...
Соромітник Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:08 #9 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:08 дик а стаять, я чьот завіс той пі*доболПустовіт вроді ж як апчє весь такий з майданом був і т.д. ? чи нє ? не зря ж його головою ОДА ставили з гарячки чи шото я путаю ? бо зараз вдруг чьот нові "вєянія" і тепер всі настоящі і чесні тіко з Айдара... мені би ото для себе розібратися бо те що я бачу - мені не подобається якщо вони між собою даж округ подеребанити не можуть - то уматово вони в раді нарулять а ще купа шансів що поки вони будуть голоси ділити - то пройде якась курва провладна, яка ні з ким голосів не ділить
Arden Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:10 #10 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:10 Від самопомочі нікого немає? Дивно.
Basil Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:34 #11 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:34 А до якого числа триває висунення кандидатів-мажоритарників? ...ля,мій 23-й округ відверто злили Єрємєєву. І за кого тут голосувати? знову методом виключення ...
kudrom Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:39 #12 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:39 Ну топікстартер, став галасувалку, чи шо. Як на мене - Лапін, без варіантів. Це якщо ми хочемо нових облич. А якщо по-старінкє, то ясно, що за "благодійницю" від Палиці. Яка зараз, до речі, такса, за голос?
aroma Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:42 #13 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:42 по-любому буду голосувати за нового кандидата, а не за стару морду
zaHARE Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:46 #14 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:46 Від самопомочі нікого немає? Дивно.Наскільки мені відомо,що від самопомочі-волі кандидат не реєструвався,щоб не конкурувати з Лапіним.
Nokian Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:53 #15 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:53 ..ля,мій 23-й округ відверто злили ЄрємєєвуБо він добре заплатив, що б реальні конкуренти не видвигались по його округу.Самопоміч просто не має коштів на мажоритарку.Якби люди були достатньо свідомі і не хотіли Єрємєєва, то можна (поки не буде достойного кандидата)просто не брати участь в голосуванні.Ну і стежити , щоб інші не брали.
HelloBoy Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:54 #16 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:54 Ех... знову немає за кого голосувати.... якесь віддчуття дежавю...
zaHARE Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:55 #17 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 12:55 А до якого числа триває висунення кандидатів-мажоритарників? ...ля,мій 23-й округ відверто злили Єрємєєву. І за кого тут голосувати? знову методом виключення ... На останніх перзидентських виборах я робив по такому принципу: "Отбросьте все невозможное, то что останется, и будет ответом, каким бы невероятным он ни оказался." Шерлок Холмс
Basil Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 13:06 #18 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 13:06 ..ля,мій 23-й округ відверто злили Єрємєєву Бо він добре заплатив, що б реальні конкуренти не видвигались по його округу.Самопоміч просто не має коштів на мажоритарку. Якби люди були достатньо свідомі і не хотіли Єрємєєва, то можна (поки не буде достойного кандидата)просто не брати участь в голосуванні. Ну і стежити , щоб інші не брали. це жарт такий? Кількість виборчих дільниць 260 Орієнтовна кількість виборців 160 318 160 тис. виборців не проголосують на 260 дільницях? А до якого числа триває висунення кандидатів-мажоритарників? ...ля,мій 23-й округ відверто злили Єрємєєву. І за кого тут голосувати? знову методом виключення ... На останніх перзидентських виборах я робив по такому принципу: "Отбросьте все невозможное, то что останется, и будет ответом, каким бы невероятным он ни оказался." Шерлок Холмс так ото ж бо.... а шо робить?
Соромітник Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 13:33 #19 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 13:33 для мене ото поки так: якщо відкинути все гівно - лишаються непонятні невідомі люди но "новий" - ніфіга не тотожно з "кращий", ібо то ми вже проходили . чекаю дебатів якихось чи що бо хто ті всі люди і чьо вони туда повписувалися - хйз . поки що мій голос забився в далекий куточок свідомості і нервово шкребе на стінці черепа якісь матюки а я щиро надіюсь що не доведеться їх переносити потім на бюлетень
san4ez1 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 13:49 #20 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 13:49 Я думав голосувати за Парасюка Володю, якщо він буде, а по Луцьку хотів за когось з народногго фронту, а тут ще й нормальний кандидат, здається...
romaxa11 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 13:56 #21 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 13:56 лишаються непонятні невідомі люди Лапін проводить зустрічі в дворах, районах міста. Ти реально готовий прийти на якусь з них, щоб він принаймі не був для тебе невідомий? Якщо так, то який часовий проміжок і який день тижня тебе влаштує. Скину місце де можна буде з ним поговорити, посперечатись, познайомитись.
Harddriver Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 14:00 #22 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 14:00 За самовисуванця Лапіна проголосував би без варіантів, а за висуванця "Народного фронту" мабуть не зможу.А чим НФ не вгодив? Погано Яценюк та Турчинов працюють? Хм.Не знаю, добре це, чи погано, але мені здається, що НФ - друга колона Порошенка. Напевно все-таки добре)
Соромітник Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 14:07 #23 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 14:07 romaxa11, слухати реклямку ? то я її вже тут від вас начитався мене цікавлять: - дебати з іншими кандидатами - бо вони накопують все лайно яке можна вирити і ним кидаються. Часто гидко і тупо але можна зробити висновки; - коротеньке резюме від людей які з ним по роботі перетинались - над цим працюю сугубо для себе; . але ти можеш мені відповісти на інше питання головним аргументом є не його минуле (яке особливо не озвучується), а - участь в АТО але є ще два кандидата з точнісінько таким же пунктиком - но за них ви мовчите то, власне, а чого ви саме за нього так впрягаєтесь ? ...знайомий ? ...оплачено ? ...ваш варіант наступним аргументом буде що в нього "ранг" вище ? . з чого поки що роблю висновок - Лапін просто-напросто ваш кандидат і вже доволі нав’язлива його популяризація лише закріпляє цю мислю хоча народ ведеться напевно отака от фігня... P.S.: дуже хотів би помилятись хоча б для того, щоб не мучитись з вибором надалі. Але поки що не переконали
BARAKUDA Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 14:28 Автор #24 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 14:28 Ну топікстартер, став галасувалку, чи шо. Як на мене - Лапін, без варіантів. Це якщо ми хочемо нових облич. А якщо по-старінкє, то ясно, що за "благодійницю" від Палиці. Яка зараз, до речі, такса, за голос? Підскажіть хтось в приват як голосувалку приліпити ? На рахунок айдарівця - людина яка побувала ТАМ (на Сході) і ризикуючи щодень своїм життям та досі відстоює інтереси нашої держави я думаю однозначна варта більшої уваги серед виборців ніж деякі нафталінові претенденти... Навіть через те, що він це заслужив... На фейс Грицюка - прОтІвнО навіть дивитися, не те що за нього голосувати...
yurgen Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 14:34 #25 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 14:34 BARAKUDA, зроби відразу і по партіям голосувалку. Окремою темою
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.