Перейти до змісту

Пошук і вибір ліжка та матрасу

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Де в Луцьку можна подивитися і вибрати двоспальне ліжко? В місті тьма "салонів", які торгують з каталогів. Каталоги у всіх однакові. На картинках усі гарні, а хотілося би пощупати-помацати-прилягти - все-таки третину життя в ньому проводити. Були в Глобусі, Європі, Бересті. Ліжко хочеться з бічними шухлядами, в крайньому випадку з підйомним механізмом. В Глобусі або ціна космічна або ж з тирсоплити від Гербора та й те без шухляд. В Європі лише одне з шухлядами і гарне, але з сосни 3 900, а з ясена 4 800. З ясена - задорого. А з сосни якось стрьомно - чи не буде потім смола виступати?

Взагалі ціни на ліжка місцевого та й взагалі українського виробництва дивують, чому ліжка з Малайзії удвічі дешевші за українські, в ціну яких не входять доставка, розтаможка і т.д. Чи в нас дерева не ростуть? Чи малайзійська гівея гірша за нашу сосну?

Отже шукаю салони з готовими зразками, шукаю місцевих виробників з адекватними цінами, продавців матрасів, ліжок. Телефони, адреси, ціни, фото.

п.с. Триндьож по темі і не тільки вітається :)

п.с.2 Взяв би малайзійське дерев'яне ліжко з ламелями за 2000 і навіть теми би не створював, але вони без шухляд :(

Може замовити окремо?

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Очень даже не плохое качество, и выбор, я доволен покупкой - сайт

По адресу ТЦ "Варшавский" 2 этаж.

Тел. (067)2458744

Реклама? Невдала спроба. ;)

Були ми і там. Матраси є, розкладачки є. Ліжок немає.

Опубліковано

nickel, да какая реклама!? Просто мне понравился магазин, и качество мебели, вот и решил поделится.

И как это нет кроватей - если мы там покупали (под заказ).

Опубліковано

Теж пораджу Тартак у Ківерцях, єдиний нюанс чекати замовлення треба як бандероль з Китаю. Ліжка з дерева, а не з плит, і матраси на якісному рівні, єна вибір купа моделей плюс ціна адекватна.

Опубліковано

Тартак, Ківерці.

Коли замовляли ліжка собі і сину, і матраси до них, то звернув увагу що в матрацах вони використовують грубий, сантиметрів 4 войлок виробництва Велам. А звернув на це увагу бо вже майже був готовий купувати Веламовські матраци по "акціїї". :)

Опубліковано

а точніше про тартак ківерці .... тел сайт адреса . мені теж розповідали про маг в ківерцях з ліжками і матрасами . люди були задоволені .

Опубліковано

Майте на увазі, що спати ви будете на матрасі, а не на ліжку. Раджу не поскупитись і придбати матрас європейського виробника. В "Глобусі" є торговий центр "Домі". Там представлена торгова марка M&K Foam. Купуйте - не пошкодуєте.

Опубліковано

Тартак, Ківерці.

Коли замовляли ліжка собі і сину, і матраси до них, то звернув увагу що в матрацах вони використовують грубий, сантиметрів 4 войлок виробництва Велам. А звернув на це увагу бо вже майже був готовий купувати Веламовські матраци по "акціїї". :)

Не зовсім зрозумів - то який матрас кращий і дешевший?

В Луцьку є магазин Тартака чи треба їхати в Ківерці?

Опубліковано

Самі довго шукали матрас , купили по рекомендації товариша Take&Go

Ходили трішки по магазинам , але нічого не вибрали

Замовляли тут і такий, бо як завжди треба терміново ,а вибраної моделі не було в наявності ні в Києві,ні у Львові,Донецьку чи Дніпропетровську

На Матраско зателефонували ввечері,оплатили на картку гроші - на наступний день матрас виїхав до нас . Користуємося не довго,десь рік часу - повністю задоволені !

А ліжко ще шукаємо...

Опубліковано

Я робив на замовлення. Людина робить таке яке ти хочеш (декоративні штучкі обговорюються окремо). Ламель куиив в Мадоті, матрас - в Епіцентрі. Все зробив добротно, якісно. Фурнітуру кажеш сам яку хочеш (дорожчу чи дешевшу). Скільки точно за ліжко не пам'ятаю, але в кінці 2011-го року за ліжко з ламеллю і матрасом, плюс комод вартували мені десь біля 5000 грн. Матрас був приблизно 1300 грн (по акції), а ламель десь 350 грн. Номерок тої людини можу дати.

Опубліковано

Тартак, Ківерці.

Не зовсім зрозумів - то який матрас кращий і дешевший?

В Луцьку є магазин Тартака чи треба їхати в Ківерці?

В Тартаковських матрацах ЗОВСІМ немає поролону. Тільки отой веламовський войлок. За окрему ціну додають кокос і "літо-зима" if_u_know_what_i_mean. Зачєм платіть больше? )

Їхати треба до них.

Про ламелі. В ліжка вони дають дубові дощечки.

Не просять передоплати.

Ну і на останок: своє замовлення ми ще чекаємо - десь під кінець цього місяця обіцяли. Поки невідомо що з доставкою - офіційно вони не розвозять замовлення, але я так зрозумів є бусики в працівників чи їхніх знайомих.

Опубліковано

Біля мосту як іти наЖД є комісійний магазин. Сусідує з ним меблевий, в якому є готові ліжка і демонстраційні зразки наповнювачів матрацу. Я там вибирала двоповерхове ліжко, а знайти таке добротне готове, дерев'яне і маде ін наше набагато важче ніж двохспальне. За двоповерхове точно можу сказати що представлене у варіантах дуба, ясеню, сосни.

Двухспальні там є точно, а ось чи з шухлядами- не придивлялась. Цінами матраців не цікавилась.

Опубліковано

DPAKOH,

а точніше про тартак ківерці .... тел сайт адреса . мені теж розповідали про маг в ківерцях з ліжками і матрасами . люди були задоволені .

http://www.tartak.net.ua/ua/contact.php

Небуду цитувати конкретнині повідомлення, але по якості матраси дійсно хороші. Приблизно в той же час знайомі з Горохова купували якогось відомого бренду матрас і львівське ліжко. Вага знайомого як і в мене за сотню, і зі сторониде де спить вже матрас здався. А в мене все гуд. Там на виробництві не європа жвичайно, але якість продукції відмінна. Також пропонували матраси з різною кількістю шарів (войлок, кокос). Дорожчі матраси мають таке ж начиння як і дешевші, тому вестись на на ціну непотрібно.

Опубліковано

Дорожчі матраси мають таке ж начиння як і дешевші, тому вестись на на ціну непотрібно.

nickel, і я про те ж, але іншими словами.
Опубліковано

Ну і на останок: своє замовлення ми ще чекаємо - десь під кінець цього місяця обіцяли. Поки невідомо що з доставкою - офіційно вони не розвозять замовлення, але я так зрозумів є бусики в працівників чи їхніх знайомих.

О, то ви значить недавно там були. І які ліжко і матрас ви вибрали (склад, розмір і ціна, для порівняння)? Бо знайшов матрас Велам, модель "Агат" (зима-літо, незалежні пружини, кокосова койра, 160х200, поролону також ніби немає, але не буду стверджувати) по акції ціна - 2150 грн.

З ліжком вже визначився, дав завдаток за те соснове, воно сьогодні на 300 гривень чомусь дешевше, тобто 3600.

Опубліковано

Бо знайшов матрас Велам, модель "Агат" (зима-літо, незалежні пружини, кокосова койра, 160х200, поролону також ніби немає, але не буду стверджувати) по акції ціна - 2150 грн.

замовив матрац Мрія-Кокос 180*200см (ш*д) - 1948,00 грн До речі, теж про Агат думав, бо ж "АКЦІІІІЯ" тільки до кінця місяця!!!1 )))

З ліжком вже визначився, дав завдаток за те соснове, воно сьогодні на 300 гривень чомусь дешевше, тобто 3600.

Ліжко просте дубове (з нашими змінами до стандартної конструкції без зміни ціни) 180*200см (ш*д) - 2981,00грн. Фото на сайті дуже невдале!

Опубліковано

"АКЦІІІІЯ" тільки до кінця місяця!!!1 )))

Взагалі-то акцію скоротили до кінця тижня, через непрогнозований скачок долара. А взагалі ведусь не на слово "акція", а на дійсно низьку ціну, як для матраса з незалежними пружинами (забаганка дружини). В Тартака таких немає, бо вони самі виробляють класичні пружинні блоки, незалежні їм без потреби.

Опубліковано

Собі замовляли ліжко (160х200) таке - http://www.fabrica-v...ne-lizhko-titan

на просп.Перемоги - орієнтовно навпроти 5-ї школи. Там стояло кілька ліжок з матрасами, можна було лягти - спробувати. Двоспальних з шухлядами ніби не було, але були з підйомними механізмами.

З підйомним мехнізмом, здається, було таке - http://www.fabrica-vika.com.ua/ua/mebel/lizhka-estella/derev-yane-lizhko-selena-z-pidjomnim-mekhanizmom

Опубліковано

як для матраса з незалежними пружинами (забаганка дружини). В Тартака таких немає, бо вони самі виробляють класичні пружинні блоки, незалежні їм без потреби.

Вони не незалежні :) Кожна пружина з'єднана з іншими через зшиту тканину "мішочка". :) Консультувався в меблевиків, всі толкують одне - "маркетинг і реклама" :)
Опубліковано

Вони не незалежні :) Кожна пружина з'єднана з іншими через зшиту тканину "мішочка". :) Консультувався в меблевиків, всі толкують одне - "маркетинг і реклама" :)

Вибирали жопою, в прямому розумінні слова - сідали, лягали. Тому і шукали в салонах з товаром в наявності, а не по каталогу З тих, що сподобалися, обрали найдешевший (тому що і так вивалилися із бюджету на ліжко). І тільки тоді запитали про склад і конструкцію матрасу. Виявилося - з "незалежними" пружинами, його і купили. Написав "забаганка дружини", бо вибір довірив повністю їй - це подарунок на її день народження. А я така тварина, що все життя з раннього дитинства проспав на диванах, думаю і на ортопедичному матрасі не пропаду.

Меблевики не тільки в маркетингу, часом, не петрають, а й в тому чим займаються. Матраси з класичним пружинним блоком і незалежними пружинами мають різну "вантажопідйомність", відповідно і різну цільову аудиторію. Про який маркетинг може бути мова?

п.с. Ліжко придбав. Тему закривати чи залишити нащадкам і-або для трьопу?

Опубліковано

Залиште будь-ласка тему для обговорення. Я тут вам писала на першій сторінці про магазин з матрацами та ліжками (знаходиться по

Перемоги 22- забула що за вулиця, написала що біля мосту ЖД, та потім вже знашла точну адрессу випадково в мережі). Так от, я двопорверхового ліжка досі не придбала. Готових варінтів у місті знашла поки що тіко два- одне в тому магазині на Перемоги у варіантах вибору дерева, друге у Глобусі металеве маде ін Малайзія- котре виглядає гарно і якось не дуже надійно. Коротше, шукаю двоповерхове в наявності по магазинам, може хто бачив?

Опубліковано

Меблевики не тільки в маркетингу, часом, не петрають, а й в тому чим займаються.

Я спілкувався з меблевиками, які вже років з 20 м'якими меблями, в т.ч. і матрацами займаються. І так - Тартаківські матраци вибирав теж дупою, хоча спина покаже. )

Матраси з класичним пружинним блоком і незалежними пружинами мають різну "вантажопідйомність"

чомусь згадав класичні холівари... ) Ладно - на вкус і цвєт фломастєри разні. :)

п.с. Ліжко придбав. Тему закривати чи залишити нащадкам і-або для трьопу?

Хай буде - раз в півроку хтось, хто вміє користуватись пошуком :) , візьме та й апне.

Коротше, шукаю двоповерхове в наявності по магазинам, може хто бачив?

Стоїть в виставковому залі на Тартаці. :) Але не знаю чи продають з залу. )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...