Перейти до змісту

Якими мабілами користуються наші хфорумчани

Zeuss

Вибирайте моделькі так сказать (в повідомленнях вказуйте моделі)  

253 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
чесно кажучи випадково зайшов у цю тему,прочитав майже все і як то кажуть "холодний" ! В того нокія з восьмого поверху падала і нічого,в того в воду і нічого,працює, а ви мобілки за призначенням використовувати пробували? В мене соніеріксон Р910і і зважте,він у мене вже майже рік і ні разу не падав!!!

<{POST_SNAPBACK}>

вроді Маніяк.. а поводишся...

в дівчат частіше падає:))))

чи ти педантичний маніяк?:)))) =0

таких особливо тра остерігатись!!!!!

2Шкодер 2 I-Com:

круті ви хлопаки .. як я подивлюсь... :beer:

• Відповідей 227
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мобіла зараз це просто необхідність але скільки лаве вона їсть то за ті гроші можна добре погуляти в якомусь кабаку, але з другої сторони без неї деже туго . От так швагро :)

Опубліковано
круті ви хлопаки .. як я подивлюсь...

Чого зразу круті. НЕобхідність! Через 2 роки і в тебе буде КПК-комунікатор. ИМХО

Опубліковано

мені страшно буде з такою ходити..

комп одне.. а це інше..

сила тяжіння на дорогі мобільні погано впливає..

2CARISMA *D

в тебе інший випадок.. ти свої кошти не тратив.. :)

Опубліковано

хочу сказати.. що шкода витрачати гроші на річ...

доволі дорогу... яка може в один момент БАЦ.. .:( і нема.

8))))))))

короче це діло кожного...

Опубліковано

2 noven:

ну это не повод, к примеру, ходить в обносках и жить в коробке от ксерокса :) мне коммуникатор в самом деле нужен в работе и за тот год что я его юзаю свою цену он отбил как минимум несколько раз.

Опубліковано

Я теж без свого більше не можу!

А те що побитися може.Твій комп під корінь може згоріти із-за елекріка в щитовій. :):)

Опубліковано

В мене К500. Я, доречі, солідарний з noven"ом. Телефон -це всього навсього телефон (ну фотік файна цяцька, і хоть якесь МП3 в дорозі радує =).

ЗІ Але деколи так хочеться попантуватись =)

Опубліковано

Далеко не все, у кого, мягко говоря, недешевые телефоны, любят ими понтоваться (это вообще дикость, не IMHO!). Что касается меня - мои телефоны люди видят в 90% случаев тогда, когда я разговариваю. Ну, или когда просто лежат дома на столе :)

И телефон - это НЕ всего лишь телефон. Не согласен. Думаю, владельцы смартфонов, коммуникаторов и продвинутых мультимедийных телефонов со мной солидарны :)

Просто все зависит от того, для чего тому или иному человеку нужен телефон. То есть, какую именно роль он будет играть в делах/развлечениях его хозяина. Ну, и еще от толщины кошелька и наличия здравого смысла, дабы понять, стоит ли потратить, скажем, штуку баксов на телефон, который явно не стоит и трети этой суммы, а просто удачно раскручен хитрющими маркетологами (пример: Nokia 8800, но это уже мое IMHO)

То есть, я отнюдь не хочу сказать, что ту же Nokia 8800 никто не покупает. Вообще - практически на каждый телефон найдется свой покупатель. Просто это еще зависит от того, в какой нише общества по меркам финансового благосостояния находится человек. Конечно, если человек, который по жизни покупает себе телефоны бюджетной или средней ценовой категории, затянет пояс потуже и через некоторое время раскошелится на что-либо такое, что минимум в 3 раза превышает стоимость его прошлого телефона, он будет его холить и лелеять, и трястись над ним, чтоб, не дай Бог, не украли или еще чего. Типа, как тут выразился Noven "мені страшно буде з такою ходити.." :) (Noven, не обижайся, это отнюдь не камень в твой огород :))

Но если человек может себе позволить по жизни покупать дорогие телефоны, и, скажем, в один несчастливый для него день его трубку украдут или там, не знаю, каток переедет, этот человек просто пойдет на следующий день в магазин и возьмет себе новую трубу. Ну, или подумает, приценится, и возьмет через неделю/месяц, тем временем поюзав что-нить из своих старых мобильных запасов...

И еще. Я не хочу сказать, что человек, юзающий недорогой мобильный, бедный (если кто-то уже успел сделать такой вывод, судя по моей тираде...) Каждому - свое. Я, например, не стану тратить, скажем, на видяху $500-600, просто по той причине, что я не играю в игрушки (ну или оооооооооочень редко :) ). Так же и с телефонами. Кому-то телефон нужен только для того, чтобы звонить. Да, именно ЗВОНИТЬ и РАЗГОВАРИВАТЬ, никаких SMS, MMS, имейлов, блютузов и пр.! У меня ну оооооочень долгое время у знакомого была довольно неказистая Nokia 3510. И в то же время я прекрасно знаю, что стоимость его авто во много сотен раз превышает стоимость сего чуда финской мобилоконструкторской промышленности... :)

Короче говоря, тема долгая, можно, блин, целую статью написать, лишь бы время было :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Philps Xenium 9@9+ дві неділі без подзаряда , самий мінімум що протянула вісім днів. При тому що розмовляю багато

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Юзаю Nokia 6600 + 255 mb SanDisk mmc. цю трубку не поміняю ні на шо інше(хіба шо на іншу нокію смарт). телефон пройшов крим і рим. про кучу падінь навіть говорити не буду. я з ним навіть раз з лодки випав. до берега догріб десь за хвилину, а трубочка то в штанах була. шо саме цікаве висохнув і включився. робить як і робив. так шо нокія - рулез (ІМХО). в знайомої якись гнусмас в умивальник впав. трошки води попало. на тому він і помер. отак то.

Опубліковано

Прикол :)

После того как взял SX1 в качестве второго телефона, ТАК ИМ УВЛЕКСЯ, что на своего несчастного (хотя отнюдь недешевого) E720 совсем забил. Вот думаю продать, благо состояние идеальное и гарантии еще ого-го сколько, уже клиенты есть, а пока братику отдал, пусть балуется :)

Вот так скромный, но функциональный СеменЫЧ (кстати, один из немногих Сименсов, которые я уважаю, ИМХО и по сей день ЛУЧШИЙ среди всех семенов) вытеснил навороченного гнусмаса из моих потребительских предпочтений :)

P.S. Теперь в будущем на замену этому обычный тел точно не куплю :) Только смарт. Вот Nokia N80 уже вроде как продается, правда пока $1300 стоит, вот шпекулянты :):)

P.P.S. Еще могу сказать, как обладатель 3 имиджевых самсунгов подряд, что на 90% уверен в том, что Samsung больше не возьму. И другим не советую. Лучше девушке подарите, но сами не берите :)Недоделка какая-то, считаю, это относится даже к моделям D600 и выше :) А его еще позиционируют как бизнес-модель... No comments :)

Опубліковано

Знаєш чому тобі сподобався Siemens SX1? Тому що це Nokia! :)

Нарахунок Самсунга -- згідний. Я жінці рік тому подарував D500, так вона по сьогодні натішитись не може. А для мене це черговий недо-телефон, якщо рівняти з будь-якою нокією :)

Опубліковано
Знаєш чому тобі сподобався Siemens SX1? Тому що це Nokia! :D

Нарахунок Самсунга -- згідний. Я жінці рік тому подарував D500, так вона по сьогодні натішитись не може. А для мене це черговий недо-телефон, якщо рівняти з будь-якою нокією :)

Точно, платформа - та же Nokia :) Сименсом там и не пахнет :) Одно только название :)

Ну, может еще и до нормальной Nokia когда-нибудь дорасту :) Все-таки как ни крути, а дизайн при выборе аппарата для меня еще значение не утратил (хотя и значительно уступил свои позиции функционалу, особенно встроенной ОС)

Опубліковано

А в мене смартфон Нокіа 3230 з карточкою на 512 метрів. Якби в її дизайн начинку від 6680 - був би ідеал.

Що я роблю за допомогою смарта:

1. Маю автовідповідач.

2. Перед походом в магазин за допомогою програми Хенді Шоппер складаю перелік товарів до закупки, різні операції з ними і т.д.

3. Використовую, як пульт ДУ до телевізора, коли лєнь вставати за пультом.

4. Знаю погоду на пару найближчих днів.

5. Бавлюся в цяцьки.

6. Повноцінно лажу в інтернеті (програма Опера Міні, економить трафік мабуть, разів в 10).

7. Приймаю/відправляю повноцінні листи.

8. Можу дивитись/редагувати Майкрософт Оффіс файли.

9. Можу зіпувати/роззіповувати файли.

10. Фоткаю. Іноді знімаю ... е-е-е... кадри, що швидко чергуються. Бо відео це не можна назвати.

11. Маю базу даних по законодавству.

12. Є англо-російський (і навпаки) словник.

13. Диктофон без обмежень.

14. Можу дивитися аві-фільми на повний екран, 24 кадри без тормозів.

Ну вот.

А! ЩЕ Я З НЬОГО ДЗВОНЮ, ОТРИМУЮ ДЗВІНКИ, І ЕСЕМЕСЮСЬ! :(

Опубліковано

гагага... а я уже таким натешился, и поскольку из всего вышеперечисленного только последним пользовался, то сменил его на 6230і, теперь звоню-принимаю а также сёрфю паутину в связке с ноутом :(

Опубліковано
А в мене смартфон Нокіа 3230 з карточкою на 512 метрів. Якби в її дизайн начинку від 6680 - був би ідеал.

1. Маю автовідповідач.

2. Перед походом в магазин за допомогою програми Хенді Шоппер складаю перелік товарів до закупки, різні операції з ними і т.д.

5. Бавлюся в цяцьки.

6. Повноцінно лажу в інтернеті (програма Опера Міні, економить трафік мабуть, разів в 10).

10. Фоткаю. Іноді знімаю ... е-е-е... кадри, що швидко чергуються. Бо відео це не можна назвати.

Ну вот.

Да, а я еще со своего SX1 управляю ноутом/компом по блютузу (есть одна прога модная и довольно-таки функциональная+интерфейс супер как по мне), особенно удобно для мультимедиа - подключил ноут к стереосистеме, хожу по дому, а пульт управления - SX1+еще и графический многополосный пиковый индикатор (бомба! может кто знает о чем я, тот понимает)

Ну и, конечно же, КП 1 Гб и соответственно mp3 с полноценным СТЕРЕОзвучанием, ну и FM-тюнер...

Где-то читал, что есть прога, позволяющая превратить практически любой смарт в некое подобие GPS-приемника... Кто-нибудь что-то слышал?

Опубліковано

А я поки що користуюся майже всім. І смарт міняти на не-смарт не збираюся, бо досить часто виручають саме смартовські фішки. Пробував і в дорозі з ноутбуком - але трохи дорого виходить, тим більше, що якщо їхати в машині на швидкості - то GPRS глючить і плющить. А вот Опера Міні - форева: сторінку в 17-20 кілобайт стискає до 1,4-2 кбайта. Правда, кажуть, що є проксі-сервери, які можуть трафік передавати стисненим, от тільки не знаю, як їх прикрутити до компютера і браузера.

Та й автовідповідач на 6230і не поставиш. Опера Міні - да, працює нормально, тим більше на такому суперському екрану, як у 6230і.

Ну і словник виручає часто, як і база по законодавству. Якщо є словники, які на яві можна поставити на 6230і, то базу ніяк.

Але зрештою, в кожного свої вимоги до телефона. Коли в мене не було смарта - я сам на 6230і дивився й облизувався. Потім попустило... :(

Опубліковано

1. Маю автовідповідач.

5. Бавлюся в цяцьки.

Ну вот.

доречі я також використовую майже такий самий перелік можливостей смарта. до того можу лише додати таку класну штуку як JIMM. з нею в асьці весь час онлайн. дуже зручно і шо саме головне - дешево.

Опубліковано

Siemense S65.

Siemens - rulezzz!

Нокіа проти сіменса в дизайні віддихає!

Сіменс як телефон нічим не гірший за нокію!

В мене вже 2-й Сіменс(раніше був А52), ні з одним проблем не було!

А52-й в мене був 2 роки, вже півтора року його юзає моя мама, а йому все пофігу - працює, я швейцарський годинник!

Опубліковано

сименс, который когда-то отличался прекрасными моделями бизнес-сегмента (один только SL45i чего стоит!) сейчас окончательно ушел в "средне-низшую" категорию. SL65 еще чего-то стоит, но уже не то. а из середнячков их активно узкоглазые теснят. imho, год-два и не будет вообще телефонов сименс

Опубліковано

Майже рік користуюсь Siemens M65. Влаштовує всім, окрім того, що корпус погано розбирається та наявністю камери. Великий плюс - не розсипається при падінні на дрібні частинки... Якби ще батарею тримав тижня 4 то було б взагалі супер.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...