Перейти до змісту

Шахраї

strahovka.lutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

якась туфта виходить - не вийшло б так це все замутити

хіба на П24 паролем той же телефон стояв чи ідентифікаційний (як ПБ любить ставити по замовчуванню)

ну і як варіант для продавців, не вдушіться за 0,5% з оплат - оформіть собі безкоштовну дебетову картку

оплатили тобі -0,5% - пішов зняв чи перевів на основну

треба оплатити щось забугром (у випадку GOLD) - закинув на неї і оплатив

не тримаєте залишку - спите спокійно і не треба нічого придумувати

P.S.: ну і не полінуйтесь хоча б книжечку від карточки прочитати, бо я щось ще не чув щоб наіпали когось, хто знає навіщо йому картка і вміє нею користуватись

По паролю...колись давно мене підключали приват24 у банку. То вони створювали пароль перша літера прізвища і імені + рік народження (уууу) . Так що пароль в деяких випадках. якщо знати власника сімки можна і вгадати.

Опубліковано

подивився процес відновлення паролю

відновлюється і справді легко маючи сімку, номер картки і e-mail

ну тоді лишається питання до сімки і номера телефону який вказуєте

як то кажуть "спасєніє утопающєго..."

Опубліковано

По паролю...колись давно мене підключали приват24 у банку. То вони створювали пароль перша літера прізвища і імені + рік народження (уууу) . Так що пароль в деяких випадках. якщо знати власника сімки можна і вгадати.

той пароль діє до другого входу в П24, далі сам П24 вас примусить його змінити.

а пароль від мила де взяти?

Опубліковано

В банкоматі гроші можна зняти і без картки, приходить смс на телефон, для того шахраї і роблять дублікат сімки. Маючи на руках сім-карту, без проблем знімають гроші, і ніяких паролів П24, пін-кодів їм не потрібно

Опубліковано

той пароль діє до другого входу в П24, далі сам П24 вас примусить його змінити.

В мене так не було. Я пару місяців користувався тим паролем, поки сам не змінив.

Опубліковано

Доброго дня, бордівчани.

Хочу попередити про новий вид шахрайства з Приватом (думаю що новий, я про такий не чула).

Спочатку дзвонять чи маячать вам, питають про якусь послугу чи товар який ви продаєте, просять щоб ви передзвонили. Потім поповняють рахунок на невеличку суму. Через оператора заблоковують вашу мобільну карту, відновлюють її, а потім знімають кошти через Приват 24. І не тільки з карток. У мене з копілки перевели гроші на мою карту, а потім з моєї карти на чужу.

Будьте уважні. Ці всі операції від заблокування карток до зняття коштів зайняли 1 годину 30 хв.

При написанні заяви в правоохоронні органи сказали, що я друга з таким видом шахрайства. З таким вони не стикалися.

Будьте обережні, адже це тілки починається...

На сайтах, де торгують-купують, ці види шахрайства уже давно описані, і багато таких попереджувальних тем
Опубліковано
Через оператора заблоковують вашу мобільну карту

звучить не реально, для блокування картки потрібно вказати 5 останніх набраних номерів та приблизну дату активації картки.

Опубліковано

а пароль від мила де взяти?

там мило символічно питається, код для зміни вертає на телефон

в мене пошта не прив’язана, це походу не так давно появилась фіча і служить для реклами і звітів

Опубліковано

а тут, будь ласка, детальніше. От має людина картку, щоб щось продати вона дає номер картки, щоб на неї скинули гроші. Чи я щось плутаю?

то я спутав, чомусь думав то мають бути різні номери, а то однакові.

Опубліковано

звучить не реально, для блокування картки потрібно вказати 5 останніх набраних номерів та приблизну дату активації картки.

Я думаю це добре відпрацьована та накатана схема! Від себе можу порадити що в мене контрактний номер (на мій паспорт), без мого паШпорта або доручення нічого з моїм номером не можна зробити!!!

Опубліковано

Недавно, знайомий попав на такий розвод: -кілька раз маячили з різних номерів на його номер, він передзвонював. -потім перевели 1грн -потім прийшла смс, що протягом 30хв ваша карта буде заблокована (він не зреагував вчасно), і карту заблокували. Три набраних номера + дату останнього поповнення, вони таким чином взнали, а це необхідно для відновлення номеру.

Являюсь владельцем номера, который нельзя пополнить :0166: через терминалы, приват24 итд, т.к. корпоративный номер, и на мой номер деньги не кидаются, а кидаются на общий счет. Если у меня пропущенные звонки с неизвестных мне номеров, я не перезваниваю, надо - еще раз перезвонят.

З.Ы. а деньги переводят с карточек как? Смс-банкинг с восстановленной сим-карточки?

Опубліковано

З.Ы. а деньги переводят с карточек как? Смс-банкинг с восстановленной сим-карточки?

В банкоматі гроші можна зняти і без картки, приходить смс на телефон, для того шахраї і роблять дублікат сімки. Маючи на руках сім-карту, без проблем знімають гроші, і ніяких паролів П24, пін-кодів їм не потрібно

Опубліковано

Наскільки мені відомо - взнати номери для шахраїв не проблема, все-ж по-ефіру "бігає".

Ще їм потрібно якось обійти пасс на доступ до самого П24. (от тут -не уявляю, але-ж роблять, якщо вірити strahovka.lutsk)

Захиститись імхо просто - відкрити для продаж віртуальну картку, (це займе кілька сек.) і "світити" саме її.

Опубліковано

Ідеальний варіант. Номер лайф, на я кому кошти для крайньої необхідності в сумі 10 грн., які обов"язково зараховуються раз в рік, для продовження номера, та дебетова картка приватбанку, звісно з паролем ніяк не пов"язаним з дівочою фамілією матері, яка намевно вже промількалась не меньш ніж в 5-ти банках. Поточний рахунок до картки Привата не підтягують, тут без варіантів хіба інший банк,але це вже складніші перерахунки і дорощі, але великі суми оплати варто робити не на картку а на поточний рахунок.

• 7 місяців потому...
  • 3 місяця потому...
Опубліковано

094 811-73-04 Давид Маркович Даріян (Дариян - рос.)

м. Вінниця, 15 відділення Нової Пошти. Не знаю як описати ту їхню "пацанячу" мову, ніби якась дитина надивилася російських серіалів типу "Бандитский Петербург" і т.д. Хто почує, не помилиться.

Подзвонив по оголошенню на ОЛХ, попитав для годиться про товар (найдешевший з моїх лотів), питання невпопад. Прислав смс-кою свої дані, запитав номер моєї картки і... пропав. Чи то напарники туплять, які мали з номера 056ххххххх подзвонити і представитись працівником Приватбанку чи перевірили, що карта прив'язана не до контактного номеру телефону чи я вже в них в чорному списку. Ділюся радістю з вами.

Опубліковано

094 811-73-04 Давид Маркович Даріян (Дариян - рос.)

м. Вінниця, 15 відділення Нової Пошти. Не знаю як описати ту їхню "пацанячу" мову, ніби якась дитина надивилася російських серіалів типу "Бандитский Петербург" і т.д. Хто почує, не помилиться.

Подзвонив по оголошенню на ОЛХ, попитав для годиться про товар (найдешевший з моїх лотів), питання невпопад. Прислав смс-кою свої дані, запитав номер моєї картки і... пропав. Чи то напарники туплять, які мали з номера 056ххххххх подзвонити і представитись працівником Приватбанку чи перевірили, що карта прив'язана не до контактного номеру телефону чи я вже в них в чорному списку. Ділюся радістю з вами.

тоже звонил вчера!!! всё тот же сценарий! ))) , тоже Винница...

Дал ему "левый" номер карточки и через пару минут он позвонил явно не довольний )

Опубліковано

097 905-15-70 ( 0979051570 ) Шукаю кота. Написала оголошення в соц.мережах, на олх і порозклеювала в своєму районі. Дзвонить дядько і каже, що мій кіт в нього. Знайшов. Чи то він таксист чи знайомий таксист їздив і знайшов. Потім ніби десь діти показали йому оголошення, що шукають кота. От він і дзвонить. В ході розмови перепитує чи буде точно винагорода. На радощах кажу, що дам скільки достатньо буде 100,200,300. Про точну суму не домовлялись. Просив зустрітись біля супермаркету. Домовилась про час і місце зустрічі: біля ВоПаку, що на проспекті Волі, навпроти магазину Знання. Каже, що як приїду, то треба передзвонити, він буде чи то на Ланосі чи просто на Део. Приїхала раніше, щоб подивитись, які автомобілі будуть заїжджати. Стою чекаю, коли буде 18:30. Дзвонить сам і каже, щоб винагороду кинула йому 300 грн. на мобільний рахунок, а потім скаже, де він стоїть. Кажу, що про точну суму ми не домовлялись і в мене є лише 100 грн., які я можу одразу йому віддати в руки, а решту в людей позичити або ще десь. Пробувала натиснути на жалість, істерити, давити на совість, а він все твердив про "Сто рублєй". Спорили-спорили, йому надоїло і він послав мене.

В ході розмови уточняла до якого Вопаку на "уліце Свабоди" він стоїть. Казав, що біля нього магазин Делюкс. Щойно глянула на яндекс карти і побачила, що справді біля супермаркету був Делюкс, але це було давно. Зараз там нічого нема) Записала частину розмови на диктофон. Кому цікаво, то можу завантажити кудись.

Довіряй, але перевіряй. І нехай таких людей, як той Алєксєй чи Алєксандр, поменшає.

Опубліковано

Довіряй, але перевіряй. І нехай таких людей, як той Алєксєй чи Алєксандр, поменшає.

точно не Алєксандр,

вже перевірив

якийсь "підарас із Маскви" :(

в таких випадках, якщо усвідомили що "развод" треба подовжувати грати і виманити максимально інформації,

наприклад номер карти привата, номер телефону для переказу грошей, найчастіше просять код поповнення передплаченого зв'язку

тоді треба взяти паузу трохи, щоб купити, ну і диктувати якийсь бувший у вжитку код або набір схожих цифр

нехай вводить і париться, передзвонює, уточнює

(якщо код запам'ятати то можна ще й номер визначити який він поповнює, але мудаки-стільникові_оператори швидше за все не захочуть займатися :( )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...