Перейти до змісту

Охорона в Цумі

Myrash

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

цікаво))) а якби я купила морозиво на 5 поверсі і ходила з ним по цуму..то що?порушила правила етикету?

Так, щоб щос поїсти, в тому числі і морозиво, в кафешках придумані столики

Опубліковано

А я дуже сумніваюсь, що там хтось заборонить таке робити.

є закони, правила, порядки встановлені державою, підприємством чи організацією. А є ще закони моралі та виховання. Інколи буває, що речі, які не заборонені законами держави, можуть розходитися із законами моралі конкретних людей. І навіть якщо робити якийсь вчинок не забороняє робити закон, людина сама собі забороняє його робити.

Опубліковано

причьом тут біляши...етикет....і т д.... якщо там нема позначкі чого вони докулупуються...наклей знак...і кажи що не можна.... причьом тут етікет в них общепіт на 5 поверсі....

Этикет тут как раз при чём.

Если на клумбе нет таблички "Срать запрещено" - ты без зазрения совести присядешь в благоухающие цветочки? А чё, там же не написано ;)

цікаво))) а якби я купила морозиво на 5 поверсі і ходила з ним по цуму..то що?порушила правила етикету?

ні, в такому випадку все ок!!!=)Всі норми життєдіяльноті людини в соціумі дотримані!

Які ж Ви складні чесне слово....

Опубліковано

мдааа...я щось не бачіла щоб в інших торгових центрах, наприклад в тому порт сіті, хтось купляв морозиво і бігом біг на вулицю його їсти чи когось за морозиво виганяли....

Опубліковано

Та ладно. Не заморачивайся. Зачем оно тебе?

Опубліковано

мдааа...я щось не бачіла щоб в інших торгових центрах, наприклад в тому порт сіті, хтось купляв морозиво і бігом біг на вулицю його їсти чи когось за морозиво виганяли....

один я не вкурюю, в чому проблема?

їж собі на здоров'я, тільки не швидко, щоб горло не боліло, роби, як тобі подобається, сварися далі з тими охоронцями. Посилання на закон давав вище, там написані повноваження охорони.

де написано, що має бути табличка із забороною? а може заборона написана маленьким шрифтом у куточку споживача в правилах даної організації? єдина табличка, що має бути на видному місці перед входом, ось ця

2142-2186-home.jpg

Опубліковано

я маю обдивитись весь торговий центр, щоб знайти, де що написано...а про закон...то їм надали стільки повноважень після того як ростріляли тих караванських охоронців..то вони вже герої...може вони будуть мене виводити і наручники вдівати, бо я буду схожа на потенційного терориста...я не про те...якби мені треба було в банк провести платіж а мене не пустив охоронець за пів години до зактиття і в мене, щось би зірвалось...то як тоді?якщо написано працюють до 23:00 то будь ласка....якщо нема заборони заходити з морозивом...то в чому справа? я не заходила для того щоб іти в магазин шубу дивитись чи ще щось...я йшла на останній поверх і пояснила охоронцю про це...я його не посилала і пояснила культурно...я не в музей з морозивом зайшла ...я бачу тільки одне що як місце в транспорті уступити ...то всі забувають про все...

Опубліковано

один я не вкурюю, в чому проблема?

їж собі на здоров'я, тільки не швидко, щоб горло не боліло, роби, як тобі подобається, сварися далі з тими охоронцями. Посилання на закон давав вище, там написані повноваження охорони.

де написано, що має бути табличка із забороною? а може заборона написана маленьким шрифтом у куточку споживача в правилах даної організації? єдина табличка, що має бути на видному місці перед входом, ось ця

2142-2186-home.jpg

Іпать, чоловіче...от диво, а там такої щось не видно, а Ви вказали вище що це прям дикий імператив по встановленню цієї таблички\позначки.

Я гадаю, що ТС стало неприємно, що вона йшла і тут охоронець докулупався. Ну вибачте, зайшли б ви в рожевій сорочці в Цум і йому попалися Ви в очі і Він Вам висмалив *Мужикі в рожевих сорочках не ходять, вийдіть з Цуму*. І Ви як людина яка дотримується всіх моральних законів і основ поведінки в соціумі розвернулися і пішли б???чи послали б скоріше всього, в думках того п****раса на****й???

Думаю більшість громадян і жителів нашого міста не сильно люблять необгрунтовану увагу від охорони, міліції тощо.

А набзділи ви отими нормами добре так, а ще б дотримувалися їх самі. Пальцями знаєте тикати всі вміють.

Опубліковано

я маю обдивитись весь торговий центр, щоб знайти, де що написано...а про закон...то їм надали стільки повноважень після того як ростріляли тих караванських охоронців..то вони вже герої...може вони будуть мене виводити і наручники вдівати, бо я буду схожа на потенційного терориста...я не про те...якби мені треба було в банк провести платіж а мене не пустив охоронець за пів години до зактиття і в мене, щось би зірвалось...то як тоді?якщо написано працюють до 23:00 то будь ласка....якщо нема заборони заходити з морозивом...то в чому справа? я не заходила для того щоб іти в магазин шубу дивитись чи ще щось...я йшла на останній поверх і пояснила охоронцю про це...я його не посилала і пояснила культурно...я не в музей з морозивом зайшла ...я бачу тільки одне що як місце в транспорті уступити ...то всі забувають про все...

знаєш такий вислів "хазяїн - барин"

от якщо адміністрація магазину вирішила собі що неможна туди ходити з їжею,то ти возмущайся хоч трісни,а ніхто тебе слухати небуде.

уяви ситуацію,до тебе приходять додому гості,й нероззуваючись заходять в кімнату,по коврам.....тільки тому що в тебе нема таблички,й ти не попередила що треба роззуватися.

тут доволі схожа ситуація)))

Опубліковано

в нас є закон про зборону куріння в громадських місцях...і всі охоронці цума курять біля входа бо там не ловить камера.. і там нема таблички місце для куріння....це громадське місце по перше, то що мені підходити до них і тушити цигарку їм в лоба))))бо вони порушують закон...і до речі... про те, що ви говрити що собі магазин вирішив так і буде...це громадське місце а не хата чи квартира ( яка являється приватною власністю) в торговий центр може зайти будь хто. ..і тут вислів хазяїн барін трохі не діє....

Опубліковано

топікстартер - попустись і заспокойся вже трохи!

1) те що непустили в 22:15 - перестарались хлопці, догана;

2) треба мати якусь елементарну культуру виховання: знімати шапку в приміщенні, витирати ноги перед входом, не заходити з їжею яка виділяє запахи і т.п. Інформативних табличок про все описане неіснує просто, це потрібно знати самому, якщо не бидло звичайно.

Опубліковано
Охоронці какашкі)))))

Шо ж ти робиш, гад? Робочий же день :_07:

))) Якщо ТС так ходила по цуму, то ну його той робочий день, ідемо з охоронцями розберемся)))

Ку-ку ТС так?

Опубліковано

А я щось охорону в Юванті не бачив.

Оооо... там пацанчікі "ващє рєбята".

Приїхав якось ремонтувати банкомат, відкрив, кулупаюсь в ньому. Підходить гопяра, років 25-30:

- "Ты чьо тут тваріш?"

- "А ви хто?"

- "Я ахраннік Юванта" (а на ньому бля** ні форми ні шеврона, тільки антенка стирчить з штанів)

- "Посвідчення маєте?"

- "Нам нє выдают пасвідчення. Я сейчас начальника вызаву" (бурчить шось по рації, йому там відповідають)

Кароче у них там десь є будка при вході і вони там сидять ))))

UPD: Сорі, то усьо борда)) Може не так нажав що

Опубліковано

А я щось охорону в Юванті не бачив.

Оооо... там пацанчікі "ващє рєбята".

vetalforever, будь уважніший при цитуванні. Де ти бачив, що я таке писав?

от тобі лінк на оригінал, виправи

Опубліковано

Девачка, раз не уважаєш другіх.. напрімер труд уборщіц, то радуйся что охрана такая мілая і пушистая тобі культурно пояснювала, а то попалса б прохожий как я то ушла б ти із цума с куда худшем настроєнієм :) догадиваєшся ? Нет ? Тобі Урса написав - учі етікет, пока не позно.

Тебе обіделі, так проявляй свой задор в творчестве - рісуй картінку - цум і мороженка, танцуй пантоміму, спой песню тіпа..

я в цум с мороженкой пошла, меня охрана остановіла

чо за дела ? Где значок ? Ведь я молода і красіва !

Мне юной баришнє, всьо по плечу - куда хочу туда качу.

А там стопісь і етікет, сверніте дамочка за турнікет.

Я тему на борде создам, поплачу здесь - такой сюжет !!

Пойду в Оперу тусіть, там прінца можна подхватіть

Он будет хорош і добр ко мне, позволіт жрать мороженку везде

Засрю я тачку, квартіру там - нікто не скажет что прінцеса - ХАМ :)

Кароч дерзай, накалякал с ходу, спешіал фор ю.

Іііі що далі, якби попався такій як ти...мені вже страшно...щоб було???....Щось не догадуюсь...щоб мені так вже зіпсувало б настрій???...ваша нецензурна лексика на мою адресу...щось ваш етикет мені попахує гопотой в подвлротнє особливо "девачка"...щеб написав "слиш ти мала є пару монет...)))" "да я б тобі я...я..." ще ж єтакі...в тобі помер Єсенін бачу..вперед на "Україна має талант" дякую за прекрасні вірші....))))Напиши ще щось...сподобалось)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...