Перейти до змісту

Отримання земельних ділянок учасниками АТО

Сашко85

Рекомендовані повідомлення

Хто мав справу (або чув, знає від знайомих) з виділення зем. ділянок яке Державне агентство земельних ресурсів України пообіцяло учасникам АТО.

Враховуючи що бачив яка корупція з землею, то хотів би (якщо є люди які тим займалися) хоч знати практичні моменти та/або підводні камні цього "безоплатного наділу".

Є знайомий який з перших днів мобілізації в 24 бригаді з безстрашними парнями на сході. Його розповіді, що там відбувається (ЗМІ такого нерозкажуть) ... то це п..ц просто.

Хочу йому хоч якось допомогти (його батьки просять допомоги), а саме знайти біля Луцька зем.діл. до його повернення.

Житл. масиви які виділяються зразу "дерибаняться" ... на одну людину (неопосередковано так як все йде на кума, брата свата і ще когось) декілька зем.ділянок.

Можливо хто бачив (копія, ел. посилання) доручення голови Держземагентства про дане виділення зем.діл. щоб при формуванні звернення в ту чи іншу с/р можна було зробити посилання відповідне.

Буду вдячний за будь-яку пораду, настанову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

видылять за 70км выд луцька

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зовсім про земельні ділянки. Сьогодні показували у новинах як видають жирним полковникам, майорам квартири. Вони типу бійці АТО. Журналіста запиталася про те коли будуть давати простим солдатам.? Якийсь мужик їй сказав, що це все ще буде розглядатися. Буде як завжди, хлопці які воюють залишаться з "діркою від бублика".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про те що в нас корупція то це я сам знаю (надивився) ... а практичні моменти тих людей які з цим мали справу або спробували

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

точно знаю, у Луцьку вільної землі нема. Тому лише прилеглі сільради, і то мабуть запопонують не надто козирні...

Згідно наших законів взагаліто будь яка родина в селі має право запросити ділянку, і при наявності її повинні надати, просо в нас вже багато подеребанили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

видылять за 70км выд луцька

Тим , хто підсуєтився першим ,за 20 км.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже серед такої к-сті користувачів форуму, немає нікого зі знайомих який прямо або опосередковано знає чи чув, про випадки безоплатного виділення зем.ділянок учасникам АТО, практичні моменти та "підводні камні".

Значить буду шукати далі ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чув :)

земельна ділянка надається за місцем прописки (реєстрації) бійця

якщо прописаний в селі - нехай дружина пише заяву в сільраду, якщо в місті - в міськраду відповідно

в ЦНАПі мають такі заяви приймати - можна не полінуватись і зходити на консультацію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто є учасником АТО ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була емоційна розмова з волинським зем.агентсвом, нічого толком несказали, тільки коли я наполягав на отриманні копії доручення голови агенства щодо виділення зем діл. учасникам АТО, то незахотіли далі спілкуватись а відіслали на гар. номер агенства.

Бюрократія рулить нажаль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще раз повторю питання... Хто є учасником АТО?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки всі думають.. Думки вголос.. Учасником АТо .. для посадовця.. є людина, яка принесла ДОВІДКУ про те, що вона є учасником АТО.. або вповноважена нею особоба.. з відповідними документами.

Держава проводить чергову популістську акцію.. земельне управління знову є її заручником не являючись розпорядником земель (крім земель С/Г призначення.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти б якось переформатував питання, а то я особисто його не розумію: ти шукаєш на Борді учсника АТО чи шукаєш визначення (закон) - хто є учасника АТО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От тут собака і порилась, бо надається ділянка.. учаснику АТО.. Відповідно.. для її отримання він повинен надати документи про участь у АТО, АБО... якщо він загинув (ГЕРОЯМ СЛАВА !!!) такі документи мають надати його родичі.

Не знаю, як то буде з юридичної точки зору.. але реально це популізм.. хто раніше встав (є випадки коли ділянки отримують люди, які далі Волині не їздили) той краще вдівся. НАЖАЛЬ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю шановний що ви хочете почути.

В моєму першому повідомленні написано, що батьки знайомого парніши, який з перших днів мобілізації (вже четвертий місяць) перебуває з 24 бригадою, невипускаючи з рук кулемета (все інше я описувати небуду що він розказує, бо щось воно невяжеться зовсім з тим що показують в ЗМІ ...) попросили чи можна спробувати скористатися можливістю отримати зем.діл. Цей парніша непросто учасник АТО, а справжній вояка

P.S. Я ненароком нажав в 11 твоєму (Lexx_Giant) повідомленні кнопку "поддержал"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки мені відомо, для отримання такої зем. ділянки потрібно звертатися в ЦНАП. Ділянки пропонують в 2х районах: Луцький (Промінь, Баїв) та Ківерцівський (не знаю де конкретно). Інформація від людини, що зверталась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки мені відомо, для отримання такої зем. ділянки потрібно звертатися в ЦНАП. Ділянки пропонують в 2х районах: Луцький (Промінь, Баїв) та Ківерцівський (не знаю де конкретно). Інформація від людини, що зверталась.

http://4vlada.com/volin/28744

Власне колись сам вибивав місце під гараж для родича інваліда по зору! Місце повинні були видати біля будинку по місцю прописки! Пішов до начальника по Луцьку! Той жидок глянув документи і сказав що родичу взагалі нічого не світить!!!! РАДЖУ ВСІМ!! ЙТИ НА ПРИЙОМ ДО МЕРА АБО ДО ПЕРШОГО ЗАСТУПНИКА ЗІ ВСІМА ДОКУМЕНТАМИ ТА РОЗПОВІСТИ СИТУАЦІЮ! Після мого походу на прийом та дзвінка мера до того жидка все вийшло! Місце виділили там де я тикнув пальцем! Пробуйте, під лежачий камінь вода не тече!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Сьогодні була сесія Підгаєцької селищної ради, одним із основних питань що розглядалися було питання виділення ділянок учасникам АТО.

Серед присутніх було близько 15 міліціонерів, що написали заяви.

Голова одразу сказав що вільної "нормальної" землі немає, але зразу ж добавив що є у резерві близько 12 га в районі новозбудованої заправки аветра в Підгайцях, щоправда земля там в занедбаному стані, (чагарники, сміття, стихійні карєри-копання піску) тому якщо бажаючі отримати ділянки скооперуються і зроблять благоустрій, то зі своєї сторони пообіцяв затвердження ген.плану, та зміну цільвого призначення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...