Перейти до змісту

Музика на зупинці по пр.Соборності 21/23

Mondiale

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Живу на Соборності біля Аверсу. І ось десь з місяць-півтора назад на зупинці поставили колонку. Все було б нічого, але коли включають різну дратуючу музику з 7.50-9 ранку (я працюю вдома до пізньої ночі і прокидаюсь блище до 10-ї) та ще й у спальному районі - це вже ненормально.

На мої дзвінки зробити тихіше - звук збавляють. Ненадовго.

Чув що міськрада хоче зробити проект з оголошення маршруток по цій колонці + реклама. Але оголошення маршруток ще ніколи не оголошували

Підкажіть, куди писати і до кого звертатись щоб з зупинки прибрали оцю шарманку?

Опубліковано

Збий вночі нах і всі діла. Поки писати будете то всі нерви витріпає.

Там поруч сторож охороняє вуличне кафе всю ніч((

а мну нравіццо :)

Щось не віриться що вона вам чути... невже так голосно грає ?

В тому і діло, що грає не голосно. Йде ехо від будинків і доносяться дибільні мелодії (лаунж, чілаут і інша фігня). Саме це і дратує!

Це якби за спиною хтось стояв і весь час шось шептав - не думаю, що це приємне відчуття

Опубліковано

Іноді ця музика буває в кайф, особливо коли я сиджу біля під'їзду, читаю і п'ю квас, діти гуляють і відпочиваєш від роботи. Але коли вдома щось робиш то десь на границі слуху чуєш цю музику і дійсно таке відчуття як хтось шепче, весь час на це звертаєш увагу - коротше дратує.

Думаю що її по любому відключать, це просто чергова супер ідея когось в міськраді, потратили гроші, повісіло, відключили і зняли або далі буде висіти і ржавіти, зате хтось гроші вже отримав. Можливий інший варіант когось достане, зашпурить цеглину і все, фініта...

Опубліковано

Елементи системи ЦО нiхто не прибере.

Це не система ЦО - це дешева шарманка, яка цілий день транслює всяку фігню.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...