Перейти до змісту

Шукаю роботу

Penja78

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю роботу вахтера або сторожа.Можу працювати з 19.00 - 8.00.Можливо у когось є іще якісь варіанти.Тоді прошу писати особисті повідомлення.Оплата від 1000 грн. в місяць.Графік обговорювати буду при реальній пропозиції. Дякую за увагу.

Опубліковано

Ап,одноразова робота теж цікавить.Є автомобіль.Вигружати цемент і т.д.,не можу.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Может поможет:

www.0332.ua/job/vacancy/full/73537

http://www.0332.ua/job/vacancy/full/73543

НО, будьте внимательны, ели будете перезванивать и Вам будут говорить что-то типа такого "... по данной вакансии перезвоните в отдел кадров по такому-то номеру (обычно короткие номера) " - не звоните, это скорее всего "платные" номера, звонки на которые дорого стоят.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Шукаю роботу попередні не підійшли по графіку і не конкретикою . Треба було працювати по змінах (((( а я можу тільки вечором або на ніч доба через три або дві.

Опубліковано

Можу працювати лише вечором або вночі. Якщо вночі працювати то доба через три . Кромбергу я не підійшов по графіку. Дякую всім користувачам за увагу і пропозиції. Шукаю далі !!!!

Опубліковано

Вам можливо сторожом підійде працювати з таким графіком.

Як варіант підійде але де ?????. Я ж на початку теми написав : шукаю роботу вахтера або сторожа!!! Можливо є іще якісь варіант. Чув що можна збирати меблі по вечорах. Складати салфетки чи щось в такому роді, от і хочу щось знайти бо по знайомих ніхто не в курсі.
  • 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...