Перейти до змісту

Що танкісти думають на рахунок зібратися і попити пивка

Mykola81

84 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну а потім стата kmd просто його пополам розірве .... і що саме цікаве ми маємо купу часу попити пивка...

Я про кількість боїв , стата в мене ніяка =)

• Відповідей 382
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Jet, от яке тобі діло до чужого часу? краще витрачати його на гру, ніж сидіти і думати яку б то гидоту на форумі написати (як ти)

Опубліковано

ну ми якби на 17-00 до Пивбази збирались зібратись. А далі бум поглядєть, хоча вже з 33-го в центр пиляти буде в лом мабудь...

Опубліковано

ну ми якби на 17-00 до Пивбази збирались зібратись. А далі бум поглядєть, хоча вже з 33-го в центр пиляти буде в лом мабудь...

...стоячи перед входом в "Пивбазу"...

Опубліковано

А мені шо по дорослому, шо па дєцццкі - я все рівно токо пиво пью :) Маю думку, що довго на повітрі ми не протримаємось, тому десь перебазуємось під кришу якогось закладу, на місці розберемось.

Опубліковано

Треба хоч десь зібратись і за першим бокалом пива подумать шо робить, я, наприклад, не проти і в Хурму зайти і в Тарантелу.

Контактні телефони є в цій темі, тому хто запіздниться - дзвоніть.

0505403384 Андрій

0664295935

Тел. О5О172сім72сім

Опубліковано

кхм.... може відразу в ХУРМУ? я то зайду в Пивбазу - може там в середині буде місце.... але на вулиці ми мабудь не посидимо довго й сухо...

ПиСи - бум збиратись в середині Пивбазки

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...