Перейти до змісту

Рибалка в Хрінниках

Тарас23

Рекомендовані повідомлення

Ткніть де знаходиться на карті санаторій "Хрінники"

ГуглМапс https://goo.gl/9w7Uyy

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 151
  • Створено
  • Остання відповідь

post-11567-0-66843000-1436779782_thumb.j

приїхали ми вечерком в набережне. два барки вийшли на воду. хвилі - жесть. їхали за лящами. я хвилин за 15 плюнув і поплив на берег. фідер з човна в таку погоду я й не знаю як назвати. з берега зілля. плюнули і погнали на дамбу. там як завжди клює коли сутеніє і коли світає. густера на пів долоні. вночі взагалі 0. звечора сусід взяв лящика з пів кіло на макушатник. після шостої ранку верховода висла на гачок при падінні кормушки на поверхню води. рома тим часом вже мав кілька полосатих. в 7 я накачав човен. зубата вяла перед восьмою на колебло середнього розміру біля дна. згодом переключився на окуня. за годину цапнув 6 на мепс лонг2 і аглія мепс4. окунь невеликий. виплив об 11, і поки ми з ромою перекусили і висушили човни, ну пів години, толік взяв мою ломаку з мепс4 і впіймав з берега 8 матросів і шнурка грам 300. в набережному зловили щуку ніби 7 кг. знайомі бачили процес виважування. самі ж теж впіймали зо три десятки матросів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шоу мало тривати. о 18 два барки вийшли на воду біля гесу. дуже хотілося розловити нове колебло -" кілограмову приманку" каже ігор. зубата мовчала. а окунь озвався відразу на вчорашніх місцях . я зловив 5 на мепс аглія3 червоний. толік взяв з десяток на жовтий. ну і не змокли. компанія на дорожку взяла 3 щучки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

вранці побували в набережному. запливали на пляжі наметового містечка. окунь брав мепси 2 і 4 аглія під комишом. зловили з півтора десятка. більшість в перші півтори години. пробували й джигом на плесі - лише одна покльовка.потім піднявся вітер і рибалка стала некомфортною.

промаслали на веслах кілька км. до доща встигли поспіхом зібратися і в 11 вже пили каву в магазині.

переїхавши залізницю завернули наліво. вперше був на македона. там прийшлося мепса рятувати вбрід. два рази накрила злива. але окунь трохи клював на одинички. правда окунь мікро-нано, було також з півтора десятка + " бонус" - щука 15-16 см.

загалом задоволення отримали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

post-11567-0-64445100-1441553327_thumb.j

поганяли зубатих в боремлі. погода була конкретно щуча, головне що без сильного вітру. розловив два сквад міноу - 65 і 80, більшечка спокусилася на мій коханий аглія мепс 3.

п.с. взувайте в дощ чоботи, навіть якщо ви на човні ;) .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поїхали ми сьогодні в Боремель. Я там перший раз. Вода впала так що не можливо зайти з лодкою в воду , добре що зі мною були биті рибалки підказали де можна. Поки один з них пробивав робочі точки, я в іншій лодці підбирав ключик самостійно. Першу покльовку заробляю на Маг свада 115ф,але черуз секунду схід. Другу на сестру меншу Рудри і вона була реалізована.Друга теж на ню але біля лодки як завжди, підсак у воді і поки заводив упідсак трах-бах воб у підсаці а риба тютю. Потім показав себе малюк мегалон на його рахунку два піке і одна клювака. Тим часом дощ своє діло знає,срачина мокра а в крові адреналін... О 12.00 після декількох шматочків сала було вирішанно продовжити. Я намацав русло 4м глубина. Ставлю новенький Соло шад 68сп тільки з коробки"купував спецом на Млинів" одна проводка, друга третя...нуль. пробую його біля лодки твічити. І вияляється що його треба твічити.перший заброс на 25м протяжка щоб заглубити на робочу глибину після того два ривочку і туц.... зацеп,але ж на рівноміріці не ципляв.... і відразу поповзло в сторону. Це була найбільша. Ще раз спрацював Мегалон дайвінг, і Косадака 110. Всі герої і постраждалі на фото. Фото робив у дома бо забули фотік взяти собою. Всім НХНЧ.

П.С.вдягайтесь тепліше а не так як Остасюк в тапочки і влодку у таку погоду...

post-25081-0-30193500-1441558803_thumb.j

post-25081-0-03177600-1441559008_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а не так як Остасюк в тапочки і влодку у таку погоду

Нічо, відійде)

Всі воби під натуралку - гарний вибір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не думаю що колір у вобох має якесь значення. Саме головне-його ігра, правильно підібрати під місце лову+проводочка, аж потім можливо іде колір. І купувались вони без привілегії вибрати колір. Просто ціна підходила, особливо тіні мегалоа(чорний піракуру)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім привіт ось деяка інфа про хрінники http://klue.info/map-place/hrinniki

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отож відбувся виїзд на хрінники, таке дійство як рибалка не може не принести задоволення

мав їхати в п’ятнцю, зубухав, поїхав в суботу на ранок, в 6,00 на місці монтую спінінги, колега вже жде з накачним човном.

було вирішено пливти в сторону топижина з бази мотор, цілий день галяк, обловлювали міляки, русла, коряги, травянки, ніфіга,

погода не відповідала прогнозам інтернету)))

було взято штук 15, більшість на воблер RIVER2SEA Humbug Minnow 35F . все інше на кіслотну аглію №2

стандарт ладошка , ще з десяток було випущено, ібо не хотілося чистити )

помаслали нормально, кльову нуль, одна точка один окунь

ну десь в 5-6 були на базі, почитили рибку, пожарили шашличок, бахнули по 100, і обдумали план дій на неділю.

неділя 5,30 ранку, кава на пірсі, оцінка погодних умов

випливаємо, через метрів 200 бачимо мальок гуляє під берегом, де мальок там і хижак,

я відкриваю залік на аглію кіслотну, а колега через 10 хв на попера валить окуня на 400 грам , ще через десять хвилин на 560г,

ставлю попер і я, мав два вихода, один окунь, ставлю тінімагалов в кіслоті, беру на 480г, і одного теж на 400г,

далі вже стало видно нормально, почала рулити маньячка, і більші і менші, але замітив працювала тільки там де були ознаки малька,

зловив одного взагалі з мальком в роті тільки хвіст торчав, і головне що був вже до половини переварений

під обід взяв ще на джиг грам на 350 одного на ямі,

було пару сходів, одного навіть не зміг підняти своїм "ультралайтом", завів в корягі, запутав і зійшов, і на маньячці став не тройнік а двойнік.

потім, найшли хмарили і подув вітер дуже холодний, як обрізало, і там і там і там.

вирішили що пора закруглятися, на базу .

було весело було якось так

на кінець місяця, початок жовтня нада їхати на щуку.

post-1436-0-32425700-1442218259_thumb.jp

post-1436-0-89404400-1442218332_thumb.jp

post-1436-0-90063600-1442218448_thumb.jp

post-1436-0-61569300-1442218530_thumb.jp

post-1436-0-50089500-1442218567_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друже, гарний звіт. А з рівнем води як там зараз, трохи піднявся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, вода впала на метр точно а певно і всі 1,5м буде.

наскільки правда незнаю, каже Миколайович що на Кузнецовску станцію воду набирають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цю неділю вперше за цей рік був в Хрінниках - то воду спустили дуже сильно. З улова- 4 окуня (один на лодонь решта менші). Три зловлено на попери а один на блесну вертушечку. Кидали також на щуку і ніц.. Чекав кращого кльову ((..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всі ми чекаємо кращого кльову :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомий місцевий за минулий тиждень зловив 7 щук по 1.5-2.5 кг. Все на блесну "атом" )). Початок кльову +- з 9:00. Через постійну зміну рівня води на руслі (після ГЕС) непогано бере карась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-11567-0-69630600-1442744534_thumb.jpost-11567-0-87049900-1442744542_thumb.jpost-11567-0-91004000-1442744552_thumb.jpost-11567-0-94928800-1442744562_thumb.jpost-11567-0-00880200-1442744573_thumb.jpost-11567-0-72431400-1442744583_thumb.jpost-11567-0-67602500-1442744592_thumb.jpost-11567-0-89612400-1442744609_thumb.j

намагалися сьогодні порибачити в боремлі. була чітко виражена щуча погода. перший заплив - три якоря і на берег, результат - окунь в пів долоні і мокрі труси.

але ми не здавалися, перекусили і на воду . перша крапка, перший політ аглія мепс під коряжку біля русла, і є заліковий зелений.

за декілька хвилин на цього ж мепса спокусилася і зубата, не трофейна, але дві свічки по пів метра видала. піднявши "якір" для зміни точки, повернув голову в сторону липи і змушений був маслати щодуху в сторону берега. там уже сховалися під човном.

після дощу вирішили не чекати третього заходу і чухнули домів. товариші лишилися роздупляти щучу погоду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таки да, "трішки" не пощастило вам з погодою, навіть вдома через вікно небо виглядало страшнувато а дощ більш ніж щирий... :) Але респект що навіть встигли зубату викроїти !

Доречі досить здивувала гроза в цій порі року, а тим більше що майже добу "ходила туди-сюди"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.... епопея продовжилася,після того як Остасюк поїхав додому, ми з швагром не встигли допливти до берега, як результат швагро мокрий до труселів я тільки трошки. Все таки непромокний костюм відпрацьовував вкладені кошти.поспавши в машині зо дві годинки ми випливли на післяобідній кльов. Перепробувавши майже всі свої іменні воблера безрезультатно(не домірки не рахую), чіпляю аглію і рузультат біг фіш близько 2х. Потім ще спрацювало старе добре копито на ступєнці, і під вечір вистрілив карась щучкою плюс окунь на лодонь. Мєлоч но приємно. В загальному риба клювала але треба шукати. Але не все так було добре-швагро втопив спіна з котушкою, ще в одного колеги щука відкусила вертушку і втікла вся ним зловленна риба з куканом, в мене відстрілений воблер від понтуна. Взагальному 3 щуки залікові і 10ок окунів на двох. Всі понесли втрати але задоволені і з посмішками поїхали додому.

post-25081-0-87338300-1442772672_thumb.j

post-25081-0-35424600-1442772694_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.... епопея продовжилася,після того як Остасюк поїхав додому, ми з швагром не встигли допливти до берега, як результат швагро мокрий до труселів я тільки трошки. Все таки непромокний костюм відпрацьовував вкладені кошти.поспавши в машині зо дві годинки ми випливли на післяобідній кльов. Перепробувавши майже всі свої іменні воблера безрезультатно(не домірки не рахую), чіпляю аглію і рузультат біг фіш близько 2х. Потім ще спрацювало старе добре копито на ступєнці, і під вечір вистрілив карась щучкою плюс окунь на лодонь. Мєлоч но приємно. В загальному риба клювала але треба шукати. Але не все так було добре-швагро втопив спіна з котушкою, ще в одного колеги щука відкусила вертушку і втікла вся ним зловленна риба з куканом, в мене відстрілений воблер від понтуна. Взагальному 3 щуки залікові і 10ок окунів на двох. Всі понесли втрати але задоволені і з посмішками поїхали додому.

На рахунок посмішки і втопленого спінінга я згідний, а що ще оставалось мені робити було б мені років 10 сів би поплакав може полекшало, а так цеж рибалка пригоди, а взагалі рибалка була чудова .Р.S.Я ніколи не падаю духом приїхавши додому я вже придбав в свого швагра спінінг шімано вендж.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-11567-0-14535400-1442863839_thumb.jpost-11567-0-42565000-1442863852_thumb.jpost-11567-0-98450600-1442863859_thumb.jpost-11567-0-50578300-1442863882_thumb.j

хотілося дози. в 16.45 сідаю на соборності в авто. їдемо в чаруків. але біля солдата повертаємо ліворуч, хочеться трофею. але трофею не ххочеться :_07: .

спочатку пробував виманити мепсом горбатих з коряг над руслом - даремно, клювали лише такі , як на фото. коли сіло сонце, в хід пішов сквадміноу 80 - глухо. але порибачили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-11567-0-14535400-1442863839_thumb.jpost-11567-0-42565000-1442863852_thumb.jpost-11567-0-98450600-1442863859_thumb.jpost-11567-0-50578300-1442863882_thumb.j

хотілося дози. в 16.45 сідаю на соборності в авто. їдемо в чаруків. але біля солдата повертаємо ліворуч, хочеться трофею. але трофею не ххочеться :_07: .

спочатку пробував виманити мепсом горбатих з коряг над руслом - даремно, клювали лише такі , як на фото. коли сіло сонце, в хід пішов сквадміноу 80 - глухо. але порибачили.

Були на наступний день - теж такі самі. Горбатих не попадалось. Оденький проскочив грамів на 400 і все... остальне мелоч... А худий він, десь повинен було б на жор іти. Обплавали ми всі хрінники на веслах і ніц - результат 4 окуники, друг 10.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як з рівнем води, звиняйте, що дістаю, але для цієї водойми скоро це питання буде, як обов'язковий пункт до звіту)))?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да-да, також цікавить, хто був? а то завтра планую, щоб не нарватись на неприємність

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як з рівнем води, звиняйте, що дістаю, але для цієї водойми скоро це питання буде, як обов'язковий пункт до звіту)))?

а поговорити? така суть була Вашої репліки? дописувач старався, фото виставив а Ви.....на фото ж видно що вода впала як і кругом, патики торчать. сильно не розганяйтесь і буде Вам щастя ;) і човен ціліший буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а поговорити? така суть була Вашої репліки? дописувач старався, фото виставив а Ви.....на фото ж видно що вода впала як і кругом, патики торчать. сильно не розганяйтесь і буде Вам щастя ;) і човен ціліший буде

не в тому річ, не в тому річ)))

просто вони можуть шлюзік ап, і рибалочка тю-тю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...