Jump to content

Криївка

Recommended Posts

Знайомий приїхав зі Львова і просто в захваті від ресторану.

Вивіски нема,просто деревьяні двері в стіні.Стукаєш,відкривається така фірточка в дверях(глазок),дивляться чи не москаль.Відкривають:"Слава Україні!"-"Навіки слава!".При вході 2 хлопака зі шмайсерами в формі УПА.Далі йдеш вниз там як в схроні.Наливають наперстка горілочки і коли ти випиваєш дивляться чи на лобі не виступила совєтська зірка.За столом можна стрельнуть з пістоля.Ну і т.д.В тому стилі.Москалів не пускають.

Хто був може фотки є?Цікаво глянуть.

ну йопрст а явки , паролі ????

скоро в львові буду, здайте адрес, можна в приват, шоб москалі не підгледіли :-)

Захар, а знайомого не Саша звати? ;) Бо мені товариш вчора теж про ту саму криївку розказував :) І ше казав, шо вони такі ресторани планують відкрити в усіх обласних центрах. так шо і в Луцьку діждемось :) А знаходиться вона десь в центрі Львова вроді.

І ше казав, шо вони такі ресторани планують відкрити в усіх обласних центрах

;) хай в донецьку і харкові відкриють

Если бы это было "на самом деле", я бы сказал что это БЫДЛО полное. Всеравно что в России или Белоруссии открывали бы заведения "чисто русских" а вход украинцам или грузинам запрещен. Идентично закрытые клубы неофашистов в Германии.

Но на самом деле это никакое не быдло, а предприимчивые бизнесмены, при поддержке хороших маркетологов и пиарщиков. Просто спикулируют на патриотичных чувствах. Бизнес есть бизнес.

Зараз Oushen отримає хвилю критики по темі через "москальську" мову в темі про антимоскальський брачик....

от кого?

у тех писателей в этой теме, у кого текстовая подпись, подпись эта на русском ;)

знаходиться прямо навпроти міськради.Пускають всіх,навіть москалів ;) Тут не до принципів,тут бізнес.

Видел по телеку неделю две назад показывали этот ресторанчик. Там действительно принципов нет, все просто по приколу, пропускают всех, буду во львове обязательно зайду :)

знаходиться прямо навпроти міськради.Пускають всіх,навіть москалів :) Тут не до принципів,тут бізнес.

хм. ну тогда зачем эти понты? не приветствую я никаких таких бизнес-маркетинг-решений.

пусть они в Москве откроют такое. их быстро "закроют" во всех отношениях этого слова.

я не был но мне расказывали что пытають - "москали Э?" - знакомый -"э!" - пускают - и по 50 наливают - "для храбрости " :)

а еще сне офигенно понравилать тюряга в центре города.. по дороге на автовокзал видел - бля буду! застенки НКВД!!! - такой аутентичной нквдиской тюряги еще не видел - даже по телеку!!!

Вчора був, пиво там пив 14 грн півлітра :-)

знаходиться то якраз навпроти входу в ратушу, площа "Ринок", 14 , хоч і вивіски нема, але номер "14" - білими цифрами на чорній табличці, на сірій стіні - в очі кидається.

атмосфера дійсно прикольна, куча пяних "бандерів" :-) які напились вкупі "москаляками" :-) ніпрояку там неприязнь чи ше якусь фігню тіпа тих пускаєм, тих нє - нема.

коли заходили - на вході самий главний бандера - той шо з шмайсером через своє віконечко - каже "місць нема", ну а ми - тіпа - "та ми тільки подивитись" - по 50 гр не наливав, пустив, подивились -

є там 3 зали - 2 в підвалі, там курять, 1 зверху для некурящих, на нижньому прикольніше - хавчік в люмінійових мисках, коротше - атмосфера - бомба. поки ми ходили - то зверху звільнилось місце, сіли.

меню видруковане в стилі газети 19 століття, на жовтому папері, назви страв прикольні, особливо сподобалось - "Цнотлива партизанка" :-) - це морозиво з фруктами просто.

ну а так, незважаючи на атмосферу - звийчайна баруха - купа пяних, то там то там - розмовляють на російскій, десь в куточку купка пяних - співали українські пісні, з другого боку - мужик затягнув - "Ей мароз, мароз, нє марозь мєня, моєго каняяяяяяаааААААА" і сам собі похлопав :-), ніхто його не набив, всі посміялись :-)

якась малалєтка напилась його друзі виносили з того бару - охраннік з шмайсером - каже - "о то москаля забили,понесли, а я недогледів пропустив" :-) всі дружно поржали курці ті шо біля виходу стояли :-)

ше я виходив на перекур на вулицю, якийсь мужик років 60, біля входу стояв, гарно вдягнутий, з портфельом шкіряним, акі в діпутата,і гатовий, ледь на ногах стоїть і каже :

- як тебе ті бандіти випустили ??? ти такій молодий а вже з ними знюхавсь, ти є бандіт, ти свиня, ну і там ля-ля і так далі в тому дусі :-)

я нічо не казав, чоловік старший і пяний, попі__здів і пішов, потім охраннік каже - шо той старий говорив шось тобі - кажу, ну - говорив, поржали разом, то я так зрозумів той дядя там часто ошивається.

фоток нема, так як в мене фотіка нема, а з телефона якість - Г.

зайти туди на пиво - обовязково потрібно, подивитись шо да як,прикольно, вражень - повні штани :-)

імхо: підприємець сумістив приємне з корисним...... дуже навіть тру)

ну что, предполагаю следующий шаг -- открытие во Львове "зоновского" ресторана (название пока обсуждается). на входе дают накатить сапог чифиру, в углу сидит на пике чучело стрельщика, а столы стилизованы под нары, при нехватке места можно виснуть в курятнике. минимальный заплыв - на "червонец". imho, от публики отбоя не будет.

Тут стільки бомбових ідей! Тільки от біда, грошей нема, аби то всьо реалізувати. А жаль... Прикольно вийшло б. Уявляю рекламу: "Сеть ресторанов "За Украину, за УПА!" и пивных баров "Наша ZONA" покоряет всю Украину, осталось ждать недолго до открытия в Донецке! Ждём вас, дорогие украинци! " :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...