Перейти до змісту

Скільки вартує робота веб-дизайнера з Луцька ?

Соромітник

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Спробую зайти з іншого боку :)

Цікавить чи є на Борді серйозні веб-дизайнери з Луцька і скільки вони отримують за свою роботу ?

Не потрібно писати в темі, що я чув десь там в неті писали 100500+премія...

Моя тема з пошуком щось нічого не дає і тому хотілося б взнати чому саме, а заодно і поспілкуватись

P.S.: Якщо не хочете палитися то пишіть що знайомий працює веб-дизайнером :) або в ПП

P.P.S.: не придумав в який розділ можна було б ще заштовхати бо стосується роботи.

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я шось не знаю дизайнерів які б працювали за ставку в місяць, якщо повна загрузка в місяць, це десь 8000/168=~$4 в годину, для профі смішно, а початківці не тягнуть, середняки-дизайнери це взагалі для мене незрозумілий вид)

Опубліковано

а де я написав про ставку ?

на ставці працюють початківці+ в яких є 2 варіанта розвитку:

1) круті на погодинну/попроектну оплату

2) середнячки на велику ставку

....

хоча найчастіше в середнячків проскакує "хочу за годину..." :) воно то хотіти звичайно не шкодить, але ціферка там буде от як в пості вище

Опубліковано

такі да) передивися оголошення, думав, що там ставка була =)

в луцьку знайти дизайнера з буржуйським смаком надзвичайно тяжко, навіть в києві не так просто, шукали, знайшли, циферки набагато більші)

Опубліковано

Соромітник, ти ніби шукаєш веб-дизайнерів, але ж напевно професійних. Бо я сумніваюсь, що веб-дизайн складається тільки з створення дизайну і шаблонів для Wordpress. Я для деяких клієнтів працюю за наступною схемою: отримую замовлення, беру CSS фреймворк (наприклад MetroUI, BluePrint) і власне працюю над дизайном з нуля, а потім вже й наповнюю.

Як приклад ось роботи:

http://www.ostboard.rv.ua/ (це робочий домен, в майбутньому http://polsci.oa.edu.ua/ - сайт кафедри політології )

http://pac.org.ua/

Якщо зацікавить віддалена співпраця, то пиши.

Опубліковано

ну то від специфіки роботи залежить

в нас робота дизайнера закінчується на офігєнно детальному макеті з адаптивними режимами, гайдлайнами і всім що може бути треба в подальшому

ми не працюємо з клієнтами і не створюємо сайти кінцевому клієнту

ну і в Луцьку точно є один як треба бо ми з ним працюємо давно :) а раз є один - то може ще знайдуться

тим більше що в ПП писав один хлопець, в портфоліо якого є доволі непогані зразки сайтів саме закордонного напрямку

Опубліковано

Соромітник, ну не знаю, якщо клєпати шаблони і продавати їх на маркеті - це одне і для мене гуд. А якщо мова йде про ці скучні чєртєжи в фотошопі, то це інше :) Хоча поняття адаптивного дизайну для мене добре знайоме.

Опубліковано

ну та ясно що для маркетплейса то все робиться

но в дизайнера робота скучна в фотошопі :) в нас архіви з макетами деколи більше гіга важать

але це і надто вже файно оплачується :)

Опубліковано

Соромітник, ти ніби шукаєш веб-дизайнерів, але ж напевно професійних. Бо я сумніваюсь, що веб-дизайн складається тільки з створення дизайну і шаблонів для Wordpress. Я для деяких клієнтів працюю за наступною схемою: отримую замовлення, беру CSS фреймворк (наприклад MetroUI, BluePrint) і власне працюю над дизайном з нуля, а потім вже й наповнюю.

Як приклад ось роботи:

http://www.ostboard.rv.ua/ (це робочий домен, в майбутньому http://polsci.oa.edu.ua/ - сайт кафедри політології )

http://pac.org.ua/

Якщо зацікавить віддалена співпраця, то пиши.

Мене цікавить віддалена співпраця, скинь свій скайп, або Email, і якшо є більше зразків робіт.

• Адміністратори
Опубліковано

СкиньтЕ, дайтЕ, ...

Звідси починається цивілівоване спілкування. Майте повагу до людей, тим більше до тих, хто Вам може запропонувати гарний заробіток.

Опубліковано

ну то від специфіки роботи залежить

в нас робота дизайнера закінчується на офігєнно детальному макеті з адаптивними режимами, гайдлайнами і всім що може бути треба в подальшому

ми не працюємо з клієнтами і не створюємо сайти кінцевому клієнту

ну і в Луцьку точно є один як треба бо ми з ним працюємо давно :) а раз є один - то може ще знайдуться

тим більше що в ПП писав один хлопець, в портфоліо якого є доволі непогані зразки сайтів саме закордонного напрямку

покажІть будь-ласка зразок сайту закордонного напрямку.

Опубліковано

а чому мінусуєте людину ?

це гарний зразок

сильно різниться з тим що ви робите ? так це не проблема Urden'а а ваша

треба дивитись не на крутість компанії а на сам сайт

Опубліковано

покажІть будь-ласка зразок сайту закордонного напрямку.

зайдіть на якийсь з найбільших маркетплейсів і гляньте на топів продаж - ото і буде зразок того що люди хочуть зараз бачити

наприклад Themeforest

більшість тих шаблонів мають більше схожого з сайтом Еплів як з чимось місцевого масового розливу

P.S.: а чи є хтось на Борді, хто пробував викладати дизайни сайтів на маркетплейсах чи сайтах типу awwwards ?

Опубліковано

дик там теж нема нічого подібного до луцьк-стайл

доречі в Лєбєдєва промо подача пісєц як схожа на Епловську

і платять там лише Лєбєдєву за ім’я а не всім бажаючим (хто чогось вартий) як на маркетплейсі

коли я казав про подібність - я не мав на увазі візуальну схожість, якою визначається "крутізна"

я говорив про подібність в дотриманні правил типографії та дизайну, чим не можуть похвастатись 99% українських дизайнерів

це проблема походить від ліні і необов’язковості, до того ж фріланс переважно людей розслабляє

ми зі всіма новими верстальниками наступаємо на одні і ті ж граблі - люди верстають щось схоже на макет...

і їх ніфіга не смущає що за дизайн заплатили n тисяч долярів і там все продумано до пікселя, бо раніше вони кривенько верстали щось з кривеньким дизайном за 100 баксів і всіх все влаштовувало...

бажання зробити щось якісне - НУЛЬ. Але лікуємо то: коли успішно, коли не дуже.

Опубліковано
я говорив про подібність в дотриманні правил типографії та дизайну, чим не можуть похвастатись 99% українських дизайнерів

Значить 99% замовників це н... х не потрібно :)

Опубліковано

ТС, сайти, які Ви показуєте містять в основі не тільки дизайн як такий, але й дуже великий об'єм роботи з js. Відповідно для цього потрібна ще одна людина (я говорю не про верстальщика). Тому один такий дизайн який Ви показали, який вже буде нарізаний, буде коштувати від 1к$ в кращому випадку. Таких замовлень у луцьких дизайнерів не має, тому і рука не набита, бо не кожен готовий стільки платити за якісний сайт. А хто готовий, той замовляє у веб-студії, де роблять відповідно і сам веб-сайт. Такі сайти в Україні може робити тільки пару топових контор. Відповідно, якщо Вам потрібний такий дизайн - Вам потрібно звідти переманювати персонал. З/п там явно не 1к$ в місяць, а в рази дорожче :) Або вчити самому дизайнерів, але для того, щоб вчити, потрібний вчитель :) Ну і якось мотивовано тримати дизайнера біля себе, відповідно тільки кошельком :)

Опубліковано

Значить 99% замовників це н... х не потрібно :)

якщо так мислити - то гроші ніколи не прийдуть

буде заробіток, може навіть нормальний як для Луцька, але не буде грошей

seolutsk, 1к$ - то напевно концепт візуалізувати і обговорити... макет вартує в багато разів більше. І такі замовлення в луцьких дизайнерів є :) ну принаймні в одного з яким ми працюємо. Але раз є один - то є і більше, най слабші, а може і сильніші. Їх і шукаю.

Опубліковано

І такі замовлення в луцьких дизайнерів є

підтримую, замовлень в людей багато... хто знає як (або - вміє) продати, працювати в офісі не буде, виключення з правил - цікавий проект,багато людей-прагнуть самовдосконалення...

Опубліковано

snouden, один працює в нас і один віддалено. Той що віддалено - той дуже навіть хороший (і дюже дорогий), а штатний вчиться ще веб дизайну але кльовий поліграфіст з фантазією. Ну так як нам треба і веб і контент - то нормуль.

Але хочеться ще варіант хоча б один крутий саме для веба :) но чьот нескладуха якась апчє

Опубліковано

"радіння" тому що є не виключає пошуки кращого :)

я б сказав що ці речі навіть слабо пов’язані

радіти тому що є і не розвиватись - то не для нас

в нас плани є і ми працюємо над тим щоб їх здійснити

...якось набирали стажерів і вчили верстки. Ну може не особо вчили, але направляли в правильному напрямку і підказували що не так роблять і як тра

потім подумали і звільнили все ж одного бо не дотягував до потрібного рівня, хоч хлопець і серйозно виріс за ті 4 місяці стажування

(щоб не писали всяку фігню, відразу скажу що під час стажування він не заробляв нам гроші на проектах а саме вчився, отримуючи ЗП)

його відразу забрали на роботу на більшу ЗП знайомі - бо для їхнього фрілансу такий рівень більш ніж достатній

А от з дизайнерами так не получиться - довго бабло вкладати треба буде. То простіше шукати дорогих сформованих вже

Опубліковано

Соромітник, може покопай в сторону конкурсів дизайна?

Є й в нас може початківці, та й тіпа профі, але ті всі профі зажерливі, і попробій їм сказати що ти якусь "уйню" намалював, чи там наверстав, пошле тебе подалі, й скаже що ти профан.

Тоді, знаючи твою специфіку, ти можеш спокійно організуват конкурс робіт і все, тіпа там 3 призових місця, ну й бюджет то вже твоя справа.

Ну й заохочувані якісь призи, так принаймні може найдеться парочка людей, які нестандартно мислять.

Так як тут тебе знає не одна людина, то по грошам кинути ти нікого не кинеш, а тк хто захоче дійсно похвастатись той щось зверстає точно толкове, а якщо тільки "а пагаваріть" то що тут скажеш.

Навіть архітектори і то розроблять проекти на тендер, а потім вже або виграв або ні.

Тіпа приз в грошах, за самий крутий дизайн, і приз за самий кончений дизайн зі всіх робіт.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...