Соромітник Опубліковано 24 Липня, 2014 в 14:00 #1 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 14:00 Спробую зайти з іншого боку Цікавить чи є на Борді серйозні веб-дизайнери з Луцька і скільки вони отримують за свою роботу ? Не потрібно писати в темі, що я чув десь там в неті писали 100500+премія... Моя тема з пошуком щось нічого не дає і тому хотілося б взнати чому саме, а заодно і поспілкуватись P.S.: Якщо не хочете палитися то пишіть що знайомий працює веб-дизайнером або в ПП P.P.S.: не придумав в який розділ можна було б ще заштовхати бо стосується роботи.
Antarius Опубліковано 24 Липня, 2014 в 14:41 #2 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 14:41 я шось не знаю дизайнерів які б працювали за ставку в місяць, якщо повна загрузка в місяць, це десь 8000/168=~$4 в годину, для профі смішно, а початківці не тягнуть, середняки-дизайнери це взагалі для мене незрозумілий вид)
Соромітник Опубліковано 24 Липня, 2014 в 14:49 Автор #3 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 14:49 а де я написав про ставку ? на ставці працюють початківці+ в яких є 2 варіанта розвитку: 1) круті на погодинну/попроектну оплату 2) середнячки на велику ставку .... хоча найчастіше в середнячків проскакує "хочу за годину..." воно то хотіти звичайно не шкодить, але ціферка там буде от як в пості вище
Antarius Опубліковано 24 Липня, 2014 в 15:29 #4 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 15:29 такі да) передивися оголошення, думав, що там ставка була =)в луцьку знайти дизайнера з буржуйським смаком надзвичайно тяжко, навіть в києві не так просто, шукали, знайшли, циферки набагато більші)
fenmix Опубліковано 24 Липня, 2014 в 15:43 #5 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 15:43 Соромітник, ти ніби шукаєш веб-дизайнерів, але ж напевно професійних. Бо я сумніваюсь, що веб-дизайн складається тільки з створення дизайну і шаблонів для Wordpress. Я для деяких клієнтів працюю за наступною схемою: отримую замовлення, беру CSS фреймворк (наприклад MetroUI, BluePrint) і власне працюю над дизайном з нуля, а потім вже й наповнюю. Як приклад ось роботи: http://www.ostboard.rv.ua/ (це робочий домен, в майбутньому http://polsci.oa.edu.ua/ - сайт кафедри політології )http://pac.org.ua/Якщо зацікавить віддалена співпраця, то пиши.
Соромітник Опубліковано 24 Липня, 2014 в 16:08 Автор #6 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 16:08 ну то від специфіки роботи залежить в нас робота дизайнера закінчується на офігєнно детальному макеті з адаптивними режимами, гайдлайнами і всім що може бути треба в подальшому ми не працюємо з клієнтами і не створюємо сайти кінцевому клієнту ну і в Луцьку точно є один як треба бо ми з ним працюємо давно а раз є один - то може ще знайдуться тим більше що в ПП писав один хлопець, в портфоліо якого є доволі непогані зразки сайтів саме закордонного напрямку
fenmix Опубліковано 24 Липня, 2014 в 16:17 #7 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 16:17 Соромітник, ну не знаю, якщо клєпати шаблони і продавати їх на маркеті - це одне і для мене гуд. А якщо мова йде про ці скучні чєртєжи в фотошопі, то це інше Хоча поняття адаптивного дизайну для мене добре знайоме.
Соромітник Опубліковано 24 Липня, 2014 в 16:20 Автор #8 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 16:20 ну та ясно що для маркетплейса то все робиться но в дизайнера робота скучна в фотошопі в нас архіви з макетами деколи більше гіга важать але це і надто вже файно оплачується
Urden Опубліковано 24 Липня, 2014 в 19:38 #9 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 19:38 Соромітник, ти ніби шукаєш веб-дизайнерів, але ж напевно професійних. Бо я сумніваюсь, що веб-дизайн складається тільки з створення дизайну і шаблонів для Wordpress. Я для деяких клієнтів працюю за наступною схемою: отримую замовлення, беру CSS фреймворк (наприклад MetroUI, BluePrint) і власне працюю над дизайном з нуля, а потім вже й наповнюю.Як приклад ось роботи:http://www.ostboard.rv.ua/ (це робочий домен, в майбутньому http://polsci.oa.edu.ua/ - сайт кафедри політології )http://pac.org.ua/Якщо зацікавить віддалена співпраця, то пиши.Мене цікавить віддалена співпраця, скинь свій скайп, або Email, і якшо є більше зразків робіт.
Адміністратори serega Опубліковано 24 Липня, 2014 в 19:57 Адміністратори #10 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 19:57 СкиньтЕ, дайтЕ, ...Звідси починається цивілівоване спілкування. Майте повагу до людей, тим більше до тих, хто Вам може запропонувати гарний заробіток.
Boromir Опубліковано 24 Липня, 2014 в 20:05 #11 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 20:05 ну то від специфіки роботи залежить в нас робота дизайнера закінчується на офігєнно детальному макеті з адаптивними режимами, гайдлайнами і всім що може бути треба в подальшому ми не працюємо з клієнтами і не створюємо сайти кінцевому клієнту ну і в Луцьку точно є один як треба бо ми з ним працюємо давно а раз є один - то може ще знайдуться тим більше що в ПП писав один хлопець, в портфоліо якого є доволі непогані зразки сайтів саме закордонного напрямку покажІть будь-ласка зразок сайту закордонного напрямку.
Urden Опубліковано 24 Липня, 2014 в 21:02 #12 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 21:02 http://www.apple.com/
Соромітник Опубліковано 25 Липня, 2014 в 05:14 Автор #13 Опубліковано 25 Липня, 2014 в 05:14 а чому мінусуєте людину ?це гарний зразоксильно різниться з тим що ви робите ? так це не проблема Urden'а а вашатреба дивитись не на крутість компанії а на сам сайт
Соромітник Опубліковано 25 Липня, 2014 в 06:11 Автор #14 Опубліковано 25 Липня, 2014 в 06:11 покажІть будь-ласка зразок сайту закордонного напрямку.зайдіть на якийсь з найбільших маркетплейсів і гляньте на топів продаж - ото і буде зразок того що люди хочуть зараз бачитинаприклад Themeforestбільшість тих шаблонів мають більше схожого з сайтом Еплів як з чимось місцевого масового розливуP.S.: а чи є хтось на Борді, хто пробував викладати дизайни сайтів на маркетплейсах чи сайтах типу awwwards ?
snouden Опубліковано 25 Липня, 2014 в 06:55 #15 Опубліковано 25 Липня, 2014 в 06:55 А якщо глянути http://www.artlebedev.ru/everything/web/ то там нічого подібного нема І платять же.
Соромітник Опубліковано 25 Липня, 2014 в 07:11 Автор #16 Опубліковано 25 Липня, 2014 в 07:11 дик там теж нема нічого подібного до луцьк-стайлдоречі в Лєбєдєва промо подача пісєц як схожа на Епловськуі платять там лише Лєбєдєву за ім’я а не всім бажаючим (хто чогось вартий) як на маркетплейсіколи я казав про подібність - я не мав на увазі візуальну схожість, якою визначається "крутізна"я говорив про подібність в дотриманні правил типографії та дизайну, чим не можуть похвастатись 99% українських дизайнерівце проблема походить від ліні і необов’язковості, до того ж фріланс переважно людей розслабляєми зі всіма новими верстальниками наступаємо на одні і ті ж граблі - люди верстають щось схоже на макет...і їх ніфіга не смущає що за дизайн заплатили n тисяч долярів і там все продумано до пікселя, бо раніше вони кривенько верстали щось з кривеньким дизайном за 100 баксів і всіх все влаштовувало...бажання зробити щось якісне - НУЛЬ. Але лікуємо то: коли успішно, коли не дуже.
snouden Опубліковано 25 Липня, 2014 в 07:59 #17 Опубліковано 25 Липня, 2014 в 07:59 я говорив про подібність в дотриманні правил типографії та дизайну, чим не можуть похвастатись 99% українських дизайнерів Значить 99% замовників це н... х не потрібно
seolutsk Опубліковано 25 Липня, 2014 в 08:48 #18 Опубліковано 25 Липня, 2014 в 08:48 ТС, сайти, які Ви показуєте містять в основі не тільки дизайн як такий, але й дуже великий об'єм роботи з js. Відповідно для цього потрібна ще одна людина (я говорю не про верстальщика). Тому один такий дизайн який Ви показали, який вже буде нарізаний, буде коштувати від 1к$ в кращому випадку. Таких замовлень у луцьких дизайнерів не має, тому і рука не набита, бо не кожен готовий стільки платити за якісний сайт. А хто готовий, той замовляє у веб-студії, де роблять відповідно і сам веб-сайт. Такі сайти в Україні може робити тільки пару топових контор. Відповідно, якщо Вам потрібний такий дизайн - Вам потрібно звідти переманювати персонал. З/п там явно не 1к$ в місяць, а в рази дорожче Або вчити самому дизайнерів, але для того, щоб вчити, потрібний вчитель Ну і якось мотивовано тримати дизайнера біля себе, відповідно тільки кошельком
Соромітник Опубліковано 25 Липня, 2014 в 09:37 Автор #19 Опубліковано 25 Липня, 2014 в 09:37 я говорив про подібність в дотриманні правил типографії та дизайну, чим не можуть похвастатись 99% українських дизайнерів Значить 99% замовників це н... х не потрібно якщо так мислити - то гроші ніколи не прийдуть буде заробіток, може навіть нормальний як для Луцька, але не буде грошей seolutsk, 1к$ - то напевно концепт візуалізувати і обговорити... макет вартує в багато разів більше. І такі замовлення в луцьких дизайнерів є ну принаймні в одного з яким ми працюємо. Але раз є один - то є і більше, най слабші, а може і сильніші. Їх і шукаю.
snouden Опубліковано 25 Липня, 2014 в 10:11 #20 Опубліковано 25 Липня, 2014 в 10:11 Соромітник, а скільки у вас зараз дизайнерів працює, про яких можете сказати, що вони хороші?
BkSeo Опубліковано 25 Липня, 2014 в 10:46 #21 Опубліковано 25 Липня, 2014 в 10:46 І такі замовлення в луцьких дизайнерів єпідтримую, замовлень в людей багато... хто знає як (або - вміє) продати, працювати в офісі не буде, виключення з правил - цікавий проект,багато людей-прагнуть самовдосконалення...
Соромітник Опубліковано 25 Липня, 2014 в 11:33 Автор #22 Опубліковано 25 Липня, 2014 в 11:33 snouden, один працює в нас і один віддалено. Той що віддалено - той дуже навіть хороший (і дюже дорогий), а штатний вчиться ще веб дизайну але кльовий поліграфіст з фантазією. Ну так як нам треба і веб і контент - то нормуль. Але хочеться ще варіант хоча б один крутий саме для веба но чьот нескладуха якась апчє
snouden Опубліковано 25 Липня, 2014 в 11:39 #23 Опубліковано 25 Липня, 2014 в 11:39 Понятно. Я думаю, треба радіти тому що є.
Соромітник Опубліковано 25 Липня, 2014 в 11:40 Автор #24 Опубліковано 25 Липня, 2014 в 11:40 "радіння" тому що є не виключає пошуки кращого я б сказав що ці речі навіть слабо пов’язані радіти тому що є і не розвиватись - то не для нас в нас плани є і ми працюємо над тим щоб їх здійснити ...якось набирали стажерів і вчили верстки. Ну може не особо вчили, але направляли в правильному напрямку і підказували що не так роблять і як тра потім подумали і звільнили все ж одного бо не дотягував до потрібного рівня, хоч хлопець і серйозно виріс за ті 4 місяці стажування (щоб не писали всяку фігню, відразу скажу що під час стажування він не заробляв нам гроші на проектах а саме вчився, отримуючи ЗП) його відразу забрали на роботу на більшу ЗП знайомі - бо для їхнього фрілансу такий рівень більш ніж достатній А от з дизайнерами так не получиться - довго бабло вкладати треба буде. То простіше шукати дорогих сформованих вже
MACCEN Опубліковано 25 Липня, 2014 в 11:56 #25 Опубліковано 25 Липня, 2014 в 11:56 Соромітник, може покопай в сторону конкурсів дизайна?Є й в нас може початківці, та й тіпа профі, але ті всі профі зажерливі, і попробій їм сказати що ти якусь "уйню" намалював, чи там наверстав, пошле тебе подалі, й скаже що ти профан.Тоді, знаючи твою специфіку, ти можеш спокійно організуват конкурс робіт і все, тіпа там 3 призових місця, ну й бюджет то вже твоя справа.Ну й заохочувані якісь призи, так принаймні може найдеться парочка людей, які нестандартно мислять.Так як тут тебе знає не одна людина, то по грошам кинути ти нікого не кинеш, а тк хто захоче дійсно похвастатись той щось зверстає точно толкове, а якщо тільки "а пагаваріть" то що тут скажеш.Навіть архітектори і то розроблять проекти на тендер, а потім вже або виграв або ні.Тіпа приз в грошах, за самий крутий дизайн, і приз за самий кончений дизайн зі всіх робіт.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.