Перейти до змісту

Хто скільки залишає чайових!?

Ніколас

Хто скільки залишає чайових?  

97 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ми були з коханою в піцерії і надиво нас дуже швидко обслужили, ну тай я залишив 10 грн чайових :), а мала каже що багато :_09:

Цікаво знати хто скільки залишає? Хто хоче може не відповідати ;)

соррі 1 тему можна видалити)

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

також в залежності від рівня обслуговування... від 0 до 20 грн

а трапляються такі, що їм не те що чайові лишати, а платити по рахунку не хочеться

Опубліковано

все залежить від суми заказу й рівня достатку, наприклад якщо сума заказу 590грн, то 10 грн то не є багато, а якщо сума заказу 90грн ? то вже 10% від всієї суми. Знову ж якщо людина заробляе 10 000 грн на місяць то 10грн при любій сумі впринципі не багато, а якщо людина заробляє 1000грн на місяць то 10грн то вже цілий процент від всієї зарплати

ЗІ якщо й залишаю чайові, то щоб *округлити* суму для розрахунку, та й то в розумних (в моєму розумінні) межах

Опубліковано

Залежить від від рівня обслуговування - 10/20 грн.

100% погоджуюсь, просто по спеціальності проходив обслуговування клієнтів і іншу байду аж 3 предмета було,

якщо чесно коли відносятся до тебе привітно і намагаються вгодити то все таки відчувається що ти клієнт а не обязаний заплатити за піцу

Опубліковано

Святкували День народження в " Тарантеллі " місяць назад, то замовлення було на 600 грн, чайових залишили 20 грн хотя нас майже не обслуговували іменинниця сама ходила і просила принесіть то - те то - інше...

Опубліковано

Навіяло.

Перевод цікавенький, наскільки памятаю щоб працювати офіціантом трба мати вроді хочаб технікум і хоть траха мізків

робота не айс всякі клієнти, одногрупниця працює в фірст кафе казала що часом чайові це може бутти розміром з 2 зарплату або й більше

Опубліковано

я привик залишати 10% від заказу.

якщо заказ на 100 грн то чайові 10 грн?

приблизно так, звісно все залежить як обслужили.

Опубліковано

щось я сумніваюсь, що лишиш 100 грн, якщо на 1000 з друзями насидиш

Опубліковано

Святкували День народження в " Тарантеллі " місяць назад, то замовлення було на 600 грн, чайових залишили 20 грн хотя нас майже не обслуговували іменинниця сама ходила і просила принесіть то - те то - інше...

при подічі страв має бутти витримана "інтуітивна пауза" не всеж зразу подавати, тобто клієнти закуску тріснули ляси точать можна і щось гаряченьке, взалежності від бенкету і тд.

Ходила, просила, хібащо якщо потім вже заважати нехотіли, якось неправильно з моєї точки зору

Опубліковано

Я раніше думав, що негром на заправці класно працювати, а тепер розумію, що є більш прибутковий бізнес.

Впевнений, що після прочитання цієї теми значно побільшає повненьких офіціанток середнього віку з іскоркою розуму в погляді на відміну від чавкаючих жувачку малолєток.

Опубліковано

Як на мене, то краще взагалі нічого не лишати, ніж лишити 1-2 грн. В середньому, в мене виходить на чай десятка, якщо двоє сидимо. Але в хорошому закладі на солідну компанію і 50 не шкода.

ПС: тема така десь вже є.

Опубліковано

щось я сумніваюсь, що лишиш 100 грн, якщо на 1000 з друзями насидиш

якщо я насиджу на 1000 з друзями то можем і більше залишити, все залежить від кондіциї)

Опубліковано

Як на мене, то краще взагалі нічого не лишати, ніж лишити 1-2 грн. В середньому, в мене виходить на чай десятка, якщо двоє сидимо. Але в хорошому закладі на солідну компанію і 50 не шкода.

ПС: тема така десь вже є.

я не знайшов(

Опубліковано

Не менше 10 грн в середньому.

Можу взагалі не лишити, а можу і 20.

На компанію якось лишали і 100 грн (по 10-ці з носа).

Опубліковано

Тема не показова.

Відпишуться ті що лишають, бо інакше не модно.

Тра приліпити голосування.

А то вас почитати і починаю думати, що я не ту професію вибрав.

Опубліковано

Я звикла лишати на чай всюди, навіть там де особливо нема за що. Особисто знаю заклади, де офіціантам не платять нічого, мають лише те, що начаюють. Загалом, нема чому заздрити.

Опубліковано

я так дивлюся, тут багатьом не тяжко гроші достаются, чи крім себе кормити нема більш кого, раз можуть собі дозволити по 10% від суми залишати

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...