Перейти до змісту

Хто скільки залишає чайових!?

Ніколас

Хто скільки залишає чайових?  

97 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Ми були з коханою в піцерії і надиво нас дуже швидко обслужили, ну тай я залишив 10 грн чайових :), а мала каже що багато :_09:

Цікаво знати хто скільки залишає? Хто хоче може не відповідати ;)

соррі 1 тему можна видалити)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь

памятаю був з колегами пороботі в вечірньому луцьку то теж лишав чайові тоді 20грн вроді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залежить від від рівня обслуговування - 10/20 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб округлити рахунок до 5, чи 10грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також в залежності від рівня обслуговування... від 0 до 20 грн

а трапляються такі, що їм не те що чайові лишати, а платити по рахунку не хочеться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все залежить від суми заказу й рівня достатку, наприклад якщо сума заказу 590грн, то 10 грн то не є багато, а якщо сума заказу 90грн ? то вже 10% від всієї суми. Знову ж якщо людина заробляе 10 000 грн на місяць то 10грн при любій сумі впринципі не багато, а якщо людина заробляє 1000грн на місяць то 10грн то вже цілий процент від всієї зарплати

ЗІ якщо й залишаю чайові, то щоб *округлити* суму для розрахунку, та й то в розумних (в моєму розумінні) межах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залежить від від рівня обслуговування - 10/20 грн.

100% погоджуюсь, просто по спеціальності проходив обслуговування клієнтів і іншу байду аж 3 предмета було,

якщо чесно коли відносятся до тебе привітно і намагаються вгодити то все таки відчувається що ти клієнт а не обязаний заплатити за піцу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Святкували День народження в " Тарантеллі " місяць назад, то замовлення було на 600 грн, чайових залишили 20 грн хотя нас майже не обслуговували іменинниця сама ходила і просила принесіть то - те то - інше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я привик залишати 10% від заказу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо заказ на 100 грн то чайові 10 грн?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіяло.

Перевод цікавенький, наскільки памятаю щоб працювати офіціантом трба мати вроді хочаб технікум і хоть траха мізків

робота не айс всякі клієнти, одногрупниця працює в фірст кафе казала що часом чайові це може бутти розміром з 2 зарплату або й більше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приблизно так, звісно все залежить як обслужили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось я сумніваюсь, що лишиш 100 грн, якщо на 1000 з друзями насидиш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Святкували День народження в " Тарантеллі " місяць назад, то замовлення було на 600 грн, чайових залишили 20 грн хотя нас майже не обслуговували іменинниця сама ходила і просила принесіть то - те то - інше...

при подічі страв має бутти витримана "інтуітивна пауза" не всеж зразу подавати, тобто клієнти закуску тріснули ляси точать можна і щось гаряченьке, взалежності від бенкету і тд.

Ходила, просила, хібащо якщо потім вже заважати нехотіли, якось неправильно з моєї точки зору

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я раніше думав, що негром на заправці класно працювати, а тепер розумію, що є більш прибутковий бізнес.

Впевнений, що після прочитання цієї теми значно побільшає повненьких офіціанток середнього віку з іскоркою розуму в погляді на відміну від чавкаючих жувачку малолєток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, то краще взагалі нічого не лишати, ніж лишити 1-2 грн. В середньому, в мене виходить на чай десятка, якщо двоє сидимо. Але в хорошому закладі на солідну компанію і 50 не шкода.

ПС: тема така десь вже є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось я сумніваюсь, що лишиш 100 грн, якщо на 1000 з друзями насидиш

якщо я насиджу на 1000 з друзями то можем і більше залишити, все залежить від кондіциї)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, то краще взагалі нічого не лишати, ніж лишити 1-2 грн. В середньому, в мене виходить на чай десятка, якщо двоє сидимо. Але в хорошому закладі на солідну компанію і 50 не шкода.

ПС: тема така десь вже є.

я не знайшов(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залежить від рівня проміле , ага? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не менше 10 грн в середньому.

Можу взагалі не лишити, а можу і 20.

На компанію якось лишали і 100 грн (по 10-ці з носа).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема не показова.

Відпишуться ті що лишають, бо інакше не модно.

Тра приліпити голосування.

А то вас почитати і починаю думати, що я не ту професію вибрав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я звикла лишати на чай всюди, навіть там де особливо нема за що. Особисто знаю заклади, де офіціантам не платять нічого, мають лише те, що начаюють. Загалом, нема чому заздрити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо все сподобалось - стараюсь 10% від суми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так дивлюся, тут багатьом не тяжко гроші достаются, чи крім себе кормити нема більш кого, раз можуть собі дозволити по 10% від суми залишати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...