Перейти до змісту

Нагальні потреби, що поїдуть з найближчим караваном

Андрій Віталійович

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

темка для тих, хто не може допомогти грошима, але можливо є необхідні речі чи можливість дістати дешевше необхідні речі))

для найближчого каравану бійцям 51-ої, тим що підтримують зі мною контакт, потрібно:

- кабеля для прикурювання авто, щоб витримували 24В - хоча б 2 комплекта.

- наколінники - 20 пар.

- батарейки на 2,5В, типу маленька бочечка.

Опубліковано
стояли таки батарейки в приборах нічного бачення в бмп.

"На чому рація? Для дурнів повторюю - на БМП". Шутка *нікулін.jpeg*

Може варто було б вказати марку\модель ПНБ? Ну або зображення. Не було б зайвої гризні ;)

Опубліковано

Може варто було б вказати марку\модель ПНБ?

bmp-1-t03.jpg

точно такий, тільки грязний))

Не було б зайвої гризні

а як же без гризні? це ж основна допомога від бордівчан))

Опубліковано

та заспокойтесь вже. Я Андрія Віталійовича з Маньяком якось зведу на пиво, а в тому бетері - акумулятор, якого ми не знайдем.

Опубліковано

та заспокойтесь вже. Я Андрія Віталійовича з Маньяком якось зведу на пиво, а в тому бетері - акумулятор, якого ми не знайдем.

я вже не вперше питав про той акумулятор, але ж краще звинуватити в відсутності допомоги ніж надати потрібну інфу, ще й оказуєтся то мої проблеми

Опубліковано

я вже не вперше питав про той акумулятор

то вже б мало якось дійти, що інформації не має. та й мене ти нічого не питав.

Опубліковано

акумулятор, якого ми не знайдем.

взявся один кулібін щось там паяти.

надіюсь у нього вийде))

Що там з "кулібіним"-напаяв? Якщо так-то цікаво що саме.Як варіант можна порадити "кулібіну" який буде "щось робити"- DC-DC перетворювач напруги і Li-Ion акум типорозміру 18650 на 3.7 Вольта. :) Хоча було б цікаво подивитись на того акумулятора маленького "рідного" :)

Опубліковано

Нагальні потреби, що поїдуть з найближчим караваном ??? Куди поїдуть,якомусь генералу чи полковнику пикастому,яка гарантія що вони поїдуть до бійців???

Опубліковано

10535789_1509770159255802_962852538574943136_o.jpg

це звичайно не тепловізор, але виявляється також потрібна штукенція)) 14 бійців під донецьком зможуть харчуватись не лише консервами. крім котєлка та пательні в ящику поїхали шланги та хомути для техніки й п'ять розгрузок. маленька посилочка, а 1625 грн не стало...

без вашої допомоги ніяк))

----------ПриватБанк--------------------------------------

5211 5374 2487 6907 (Хай А.М.) - набої для снайперів

---------------------

5168 7423 2255 9661 (Охремчук А.В.) - гроші йдуть на закупка броні, касок, прицілів та інших речей бійцям на передовій

---------------------

4405 8858 2946 6017 (Охремчук А.В.) - гроші на допомогу хлопцям з реактивного дивізіону 24 ОМБР

-----------------------------------------------------------------

Опубліковано

Андрій Віталійович, 7 волинян з 51-ї отримали відпуск на 10 днів, але вони не мають чим виїхати. Кажуть їм шукати вихід на волонтерів. Готові їхати хоч грузовим транспортом.

Хлопці знаходяться під Донецьком з боку Маріуполя. Може Ви підкажете як це організувати?

Опубліковано

Роман Мартинюк (0985453312) або Костя Зінкевич (0677190843), але один тільки повернувся, інший тільки поїхав.

інші варіанти "випадкові" й треба моніторити на місці.

давайте замовимо (автобус) маршрутку

:_07: :_07: :_07:

Опубліковано

ig_rok сьогодні привіз цигарок, шкарпеток, казанок та пательну. дякую друже, уже завтра вечері воно попрямує на війну.

Опубліковано

Протягом 7 –10 серпня 2014 року у м. Луцьку активісти громадських організацій та небайдужі лучани організовуватимуть благодійний розіграш призів *Волиняни з Тобою*. Кошти, зібрані під час розіграшу, будуть передані 51-й ОМБР, котра зараз бере участь у бойових діях на сході України. Всі, хто візьмуть участь у розіграші призів та придбають щонайменше 1 квиток, отримають можливість виграти цінні призи, а саме:

--широкоформатний телевізор;

--ноутбук;

--планшетний пк.

Квитки можна буде придбати по м.Луцьк у волонтерів в вишиванках та зі скриньками. Розіграш призів відбудеться у неділю 10 серпня, о 20:00, на Театральному Майдані. Призи будуть розіграні лише серед присутніх на місці розіграшу.

За довідками звертатися за телефоном:

+38-050-237-18-04 - Анатолій Слободенюк.

• 6 місяців потому...
Опубліковано

чув, що хлопці зара стоять в голому полі і що в них немає майже нічого... І що в п'ятницю до них пакують машину... Крім зрозумілих речей ліжка металеві пружинні туди не треба?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...