Jump to content

Презентація нового фільму. Неділя 2 грудня.

Recommended Posts

Народ, приходьте на презентацію нового фільму. вся інфа на постері.

Після показу можна буде придбати фільм на DVD.

Хто не зможе прийти, постараюсь залити фільм на наступному тижні, якщо комусь цікаво, звичайно.

До речі, фільм знімався в Луцьку, можливо побачите когось з знайомих ( а може себе :naezd: ) в кадрах.

post-905-1196368332.jpg

Gabriel

Ви так турбуєтесь про вірян, що думаю ВІН вас вже у рай полюбому візьме!!! :naezd: Я б точно взяв :nun: - таких людей завжди цінять!

мне даже интересно, в чем же "правда про алкоголь". может он не вставляет? :naezd:

"алкоголь в малых дозах безвреден в любом количестве" (с) - Жванецкий

Gabriel

So sorry просто не втримався - вже жалію!!!

Але я серйозно - люба релігійна організація мріє, щоб усі їхні прихожани були такими як ВИ! Піаром не пробували займатись?!:naezd:

REDAKTOR, справа не в релігійні організації. Ви ж знаєте правду, що робить в нас з алкогольною проблемою в Україні?

У нас наприклад в церкві є ребцентр для тих, хто залежний від алкоголю. Хто їм поможе? Знаєте які в них історії?

І якщо Бог дає нам любов до таких людей і бажання допомагати їм звільнитись від рабства, хіба це погано?

Так віра в Бога і допомагає таким людям звільнитись, а держава от, щось не дуже з її рекламою та всім іншим....

І тому коли є такі фільми, слава Богу, що хтось ще переживає за інших і намагається зупинити ще одне вбивство, згвалтування, зраду, аварію, розлучення - і все через алкоголь.

Приходьте на фільм. Перегляд ні до чого ж не зобовязує, кожен може залишитись на своїй думці...

А після фільму поспілкуємось по цій темі більше.

Ні я, ні моя родина не має жодних алкогольних проблем - на щастя!!!(це я стосовно запрошення)

З приводу кіно - думаю, що навряд чи воно буде особливо відрізнятись від усіх попередніх. І наскільки мені відомо, такі фільми не дуже то і впливають на людей, адже коли вони дивляться - ніби і розуміють, а коли "колєга" пропонує "третю за любов", то якось ніяково відмовитись:nun:

Реабілітаційних центри - це більш реально, і точно більш дієво, тут з вами згоден !! Та і позитив різноманітних релігій, якраз у тому, що лише віра, може допомогти людині відмовитись від багатьох приємних речей у нашому грішному світі:naezd:

Я б не сказав (якщо ви на рахунок алкоголю) що це приємна річ...

REDAKTOR, назвіть мені хоча б одну причину, чому я повинен вживати алкоголь (краще сказати, як це мені допоможе в житті, коли я буду його вживати), в чому його приємність, так сказать... якщо ви мали на увазі саме це.

здається причин не вживати набагато більше.

Якби не вірили, що фільм може на когось повипливати, то думаю не робили б подібного. Хтось же повинен показати зворотну сторону медалі. Фільм професійний а не релігійний, на порядок вище на попередні - "Правда про наркотики", "Правда про паління" та "Правда про СНІД". В ньому не субєктивна думка однієї людини - там є католицькі, православні, протестанські священники, лікарі та пожежні, ну і ще багато кого. Просто в такому форматі як у фільмі, ви вряд чи де щесь отримаєте інформацію.

Детям в школе лучшей показывать, ито в младших классах.

Все правду мы знаем давно, так что пить или курить это дело сугубо индивидуальное (конечно пока не затрагивает других людей). А польза какая, укрепляет сосуды, если в малых количествах. Да и менталитет в СНГ такой, что без градуса веселится не смогут. Хотя я лично не пью вообще, не нравится. Если ток вино хорошее, ито на праздники :wacko:

Це тіпа щоб вони ще більше звертали увагу на алкоголь.

Помню проходив колись практику в 8-х класах і одна дівчинка на якомусь виступі так слізно розповідала історію з брошуркі "Правда про Наркотики", а потім через рік я її побачив коли її подружки сунули готову в дрєбєзгі, вона навіть голови тримати не могла.

Мені здається, в усьому що зараз відбувається є певний натяк на природний відбір:

сильні виживають, слабкі спиваються і нічього з цим не поробиш, сильні досягають усього в житті слабкі жаліються на складне життя.

Помню проходив колись практику в 8-х класах і одна дівчинка на якомусь виступі так слізно розповідала історію з брошуркі "Правда про Наркотики", а потім через рік я її побачив коли її подружки сунули готову в дрєбєзгі, вона навіть голови тримати не могла.

Мені здається, в усьому що зараз відбувається є певний натяк на природний відбір:

сильні виживають, слабкі спиваються і нічього з цим не поробиш, сильні досягають усього в житті слабкі жаліються на складне життя.

Да, в чем-то ты, безусловно, прав, но ИМХО такие фильмы как раз и предназначены для того, чтобы помочь СЛАБЫМ избавиться от пагубной зависимости и стать СИЛЬНЫМИ. Подчеркиваю, именно помочь, а каждый уже для себя решает, пить/не пить, курить/не курить и пр. Так что я однозначно ЗА пропаганду здорового образа жизни. :)

Та нормально....

Тільки ви впевнені, що туди прийдуть ті, кому це дійсно треба?

Якщо це хлопці, які робили фільми про наркотики і куріння (в нас викладали), то хотілось би подивитись.

Так, це та команда + інші (профі з Києва)

Буду радий тебе там бачити :) (разом з дружиною)

Воооо, вспомнил одну серию СаузПарка, как к ним в школу пару уматов приехало с пропагандой здорового способа жизни, и конечными их словами было "Если вы не будете курить, то станете такими как мы", после этих слов вся братия, кайл, кени другие быстро побежали за угл и начали курить в губокую затяжку :), правда школу потом сожгли до тла  ;))

Прикол!!! :) Реклама спиртного на каждом углу,в каждой передаче(даже спортивной),продают даже детям,а такие фильмы можно увидеть только на закрытых показах,либо на дисках по квартирам.Прямо как порнуху в советские времена.

"Куда катится мир?"(не помню авторства).

Я б не сказав (якщо ви на рахунок алкоголю) що це приємна річ...

REDAKTOR, назвіть мені хоча б одну причину, чому я повинен вживати алкоголь (краще сказати, як це мені допоможе в житті, коли я буду його вживати), в чому його приємність, так сказать... якщо ви мали на увазі саме це.

здається причин не вживати набагато більше.

Якби не вірили, що фільм може на когось повипливати, то думаю не робили б подібного. Хтось же повинен показати зворотну сторону медалі. Фільм професійний а не релігійний, на порядок вище на попередні - "Правда про наркотики", "Правда про паління" та "Правда про СНІД". В ньому не субєктивна думка однієї людини - там є католицькі, православні, протестанські священники, лікарі та пожежні, ну і ще багато кого. Просто в такому форматі як у фільмі, ви вряд чи де щесь отримаєте інформацію.

Не переконливо :D

Пс. Я власне не вживаю:D

ПРоте, якщо хоч одна людина, після перегляду, позбавиться залежності, - фільм вже знято не даром!!! Але вважаю, що одним кіном нічого не вирішиш!!! Воно може бути хіба що поштовхом. для подальших дій, і то лише в окремих випадках! Бо більшість знає про шкоду алкоголю, та просто нічого не може з собою зробити!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...