Перейти до змісту

Кому здесь уважуха

Rodomsky

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Решил поблагодарить нескольким участникам форума, которые более или менее умеют общаться...Список составляется, и в ближайшее время он будет виден всем.

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

сам ти мадам

Сорри, думал это у тебя сокращённое имя. Получаешь один бал и шанс попасть в список. Если убрать слово ,,срака,, ))

Опубліковано

невже буде великий прохід по постам і виставляння "підтримав" і лайків?

Опубліковано

Уважуха имеется ввиду с моей стороны. Следующий Соромітник за культурный отзыв в моей теме про конкурента для Борда. Список продолжается. Скоро будет конкурс ,,Мистер Безкультурщина" Ожидайте на следующей неделе.

Опубліковано

Зеротул - поділися, з ким ти переспав і скільки на це діло пішло вазеліну. Докінчуй свої "фразочки" логічним завершенням.

Опубліковано

Я бачу ТС нема чим зайнятись (або просто попаболь бо в інтернетах образили).

Згадується стара фраза "Это интернет детка тут и нахуй послать могут"

Опубліковано

Решил поблагодарить нескольким участникам форума, которые более или менее умеют общаться...Список составляется, и в ближайшее время он будет виден всем.

w400_08027d7270d75a419f42f694a4be5f87.jpg

Опубліковано

погоджусь з одним - список людей яких поважаєш на Борді буде суттєво корочшим за список УГ

тому хід думок вірний :)

але не знаю навіщо ця тема - то ж індивідуальне діло самого ТС і інших його думка не цікавить впринципі

Опубліковано

Ти хто?!

За що таке ми маємо дорожити твоїм списком?

Хто ти?!

Інакше - звання троля в тебе почесне та назавжди!!!

Опубліковано

w400_08027d7270d75a419f42f694a4be5f87.jpg

маньяк що ти закинув фотку з вражЄского ресурса да ще й врЄдоносним кодом на ньому??? :sq_ye:

Опубліковано

ТС, треба було тему створювати в іншому розділі, міг би нормально "мінусів" нафармити...

Опубліковано

Принцип складання негативного списку:

- А я всім розкАжу, що ти дрочиш!

- Я не дрОчу, в мене ж ні пісюна нема, ні рук. Я ж рибка!

- А мені то без різниці, я всім розкАжу. А ти давай вчися дрочити.

Принцип складання позитивного списку:

В нього ввійдуть всі ті, хто дасть топікстартеру надію відчути себе потрібним, дотепним, всебічно розвинутим, цікавим співрозмовником, непересічною особистістю.

Ну або хоча б не писатимуть йому, що він веде себе як ошколочений юнак, якому в таку прекрасну пору року нема чим зайняти руки, окрім як клавіатурою. Йшов би вчився дрочити, чи шо...

На всякий випадок, щоб не втрапити в позитивний список: топікстартер, я вважаю тебе нав"язливим неадекватом, який гіперболізує свою необхідність суспільству. В принципі, є чимало нецензурних слів, якими тебе можна охарактеризувати коротше і не менш точно...

Опубліковано

Место Гетто пусто не бывает.

родомскому до Гетто ще рости і рости.

Rodomsky, "18094 Користувачів" - заїпешся списки складати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...