Перейти до змісту

Уловисті приманки

Саша Иванов

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную в цій темі викладати ваші самі кращі приманки. Не важливо, фірма, Китай, саморобна. Обов*язково з фото. Отже, робим фото, викладаєм, пишем по якому рибу працює.

На фото мої по окуню, працює безвідмовно.

post-23702-0-79810500-1404332515_thumb.j

post-23702-0-11094900-1404332541_thumb.j

post-23702-0-00951200-1404332569_thumb.j

Опубліковано

Привіт всім,при можливості,можна вказувати водойму,на якій ловите?Якщо це величезна таємниця,то хоча б вказувати річка,чи озеро)

Опубліковано

Раніше я ловив на силікон і воблери, а коли спробував мікроколивалки то ловлю тільки ними. Роблю сам, важать 3 5 10г. Ловлю в Боремлі на мілині, біля зілля окуня і дрібну щуку. В Стиру ловив мало оскільки заважає течія багато корчів, а в Боремлі окунь бере навіть коли ловлю як на зимову блешню особливо в зарослях де неможливо провести зверху.

post-24822-0-52344100-1404401184_thumb.j

post-24822-0-42349600-1404401389_thumb.j

• 9 місяців потому...
Опубліковано

Ось такими воблерочками я користуюсь при ловлі голавля. Деколи в прилові бувають окунь і щука.

Звичайно цікаво біло б спробувати і мікроколебалки, але в моєму асортименті їх на жаль немає :_08:

post-28735-0-80563400-1428936512_thumb.j

Опубліковано

Як цей псевдохрущ від салмо? Нормально працює?

Скажу правду, що особисто я на нього ще не ловив, а купив через те, що у мого товариша саме такий класно ловить голавля на початку літа. Отже і я маю надію цього року розловити і свого "хруща".

А от Чабіки ОБИДВА працюють на відмінно!

Опубліковано

Ось такими воблерочками я користуюсь при ловлі голавля. Деколи в прилові бувають окунь і щука.

Звичайно цікаво біло б спробувати і мікроколебалки, але в моєму асортименті їх на жаль немає :_08:

Скажи будь-ласка, а чабіки на течії як проводиж? І взагалі яку проводку використовуєш на головля?цякавить на Стирю,або Іква.дякую.

Опубліковано

В мене самий уловисті були це чабік в розкрасці мат-тайгер, на Стиру працював як по голавлю так і щука, жерех, ну і окунь дурів від нього, і китайський s-baby 30, фото нема, бо минулого сезону обірвав, працював в основному по голавлю і окуню, ну і на Стоході декілька раз язь попадався.

Але при нинішніх цінах мабуть прийдеться шукати більш дешеву заміну чабіку.

Опубліковано

Скажи будь-ласка, а чабіки на течії як проводиж? І взагалі яку проводку використовуєш на головля?цякавить на Стирю,або Іква.дякую.

Взагалі-то проводка досить швидка, щоб Чаббік встиг трохи зануритись під воду і воблер отримав свою, заплановану виробником гру.

Але скажу так, що десь приблизно 80% покльовок я отримую під час приземлення Чаббіка на воду і встигаю максимум зробити 1-2 оберти ручки катушки.

Опубліковано

В мене самий уловисті були це чабік в розкрасці мат-тайгер, на Стиру працював як по голавлю так і щука, жерех, ну і окунь дурів від нього, і китайський s-baby 30, фото нема, бо минулого сезону обірвав, працював в основному по голавлю і окуню, ну і на Стоході декілька раз язь попадався.

Але при нинішніх цінах мабуть прийдеться шукати більш дешеву заміну чабіку.

Я навіть не знаю чи існує така ПОВНОЦІННА заміна? :( Звичайно що світ клином на Чабіку не зійшовся, АЛЕ... треба признати, що це просто СУПЕРвоблер для голавля і окуня.

Як для ловлі жереха, то я більше вподобаю кастмастери в комплекті з мушками, причому частіше б'є саме в мушку аніж в кастмастер.

Опубліковано

ribolyub, повноцінні заміни звичайно ж є, але стоять вони ще більше чим чабік, питання в тому щоб знайти щось дешевше. Пробував сільверстрімовський кренк, який з виду копія чабіка, але то тихий ужас, як по грі так і по уловистості, хіба що мені такий екземпляр попався.

Опубліковано

Добре, розкрию Вам одну таємницю : ось цей воблерок http://voblery.com.ua/catalog/subwart.html якщо зможете його десь знайти мало чим поступається Чаббіку. Занурюється правда мало, але летить мов куля з рушниці і вібрує так :0155: , що в голавля дах зносить від його гри :_31:

Опубліковано

ribolyub, маю такий самий, але поки все безрезультатно... (

А може голавля там замало де ловиш, чи колір не підібрав? Бо ж колір має неабияке значення, бажано колір щоб співпадав з кольором кормової бази тієї місцевості де ловиш інакше голавль досить кмітливий і якщо в нього не період активного жору, то буде підходити до воблера, навіть його супроводжувати, АЛЕ... але потім розвертається і знову стоїть на течії і чекає на здобич ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...