Перейти до змісту

Волинський бронежилет

Ukrainec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ukrainec,

ти в корінь не правий, nickel, підмітив вірно - розкажи детальніше - хто і що? це хлопці робили у когось в гаражі, чи кваліфіковані бородаті діди стояли перед дошкою в у-ті та займалися вичисленням та кресленням ?

я звичайний робочий планктон, але такі теми є досить цікаві

вангую: не в гаражі, про бородатих не знаю, може й були, а а може й не діди (Українець точно на діда не тягне), не в у-ті, а на в-ві

:0160:

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

розкажи детальніше - хто і що?

Як він це розкаже, то приїдуть і скажуть "покажи папери-дозвола-бла бла бла-поїхали з нами покази давати...". А так зроблять, хай і в гаражі, доставлять куди і кому треба - якщо воно спасе хочаб одне життя, то це вже добре та ще й дякую треба сказати. Імхо...

Вірно...

Опубліковано

Імхо - "чудо дерево" на якому ростуть чудо купюри.

Бронежилети, думка про своїх хлопців так, це дуже дуже добре, якщо б цим займалися науковці аж ніяк не "гаражні" підприємці. Чекаю на Чудо набої та Чудо Зброю.

Опубліковано

Імхо - "чудо дерево" на якому ростуть чудо купюри.

Бронежилети, думка про своїх хлопців так, це дуже дуже добре, якщо б цим займалися науковці аж ніяк не "гаражні" підприємці. Чекаю на Чудо набої та Чудо Зброю.

форд? джобс?

тролі такі тролі...

Опубліковано

Як він це розкаже, то приїдуть і скажуть "покажи папери-дозвола-бла бла бла-поїхали з нами покази давати...". А так зроблять, хай і в гаражі, доставлять куди і кому треба - якщо воно спасе хочаб одне життя, то це вже добре та ще й дякую треба сказати. Імхо...

Вірно...

Можна ж було нормально написати, наприклад, команда кулібіних поставила собі завдання створити бюджетний бронежилет, для підтримки наших бійців на Сході, і успішно впоралась з завданням, створивши бронежилет на основі кевларового волокна і т.д. Чи науково-дослідний інститут створив прототип бронежилета 6 класу, на замовлення міністерства оборони і т.д. Не треба називати прізвищ, адрес інститутів чи секрет технології - це немає значення.

Опубліковано

Один бородатий був точно :))))

З хендмейда там тільки розробка протиосколкового підбою, все інше робилось на виробництві, професіоналами на професійному обладнанні(все безкоштовно).

Поїхало гнутися.

d94pj.jpg

Опубліковано

Один бородатий був точно :))))

З хендмейда там тільки розробка протиосколкового підбою, все інше робилось на виробництві, професіоналами на професійному обладнанні(все безкоштовно).

Поїхало гнутися.

Та перестань!

Вася з Затурців за пляшку пива лобзиком і болгаркою пиляв - ти називаєш це професійним виробництвом? :D

Навіщо так перебільшувати?

Опубліковано

Ukrainec, а ну не збивай ціну! Ше зара розкажеш де Петро з Крупи їх на коліні згинає!

ПС ти хоч сказати, шо в мене у підвалі не професійне виробництво?

Опубліковано

Шановні, мисліть більш широко використовючи методи аналізу. Далі читатиму з цікавістю.

Опубліковано

Рецепт може й не треба казати, а то ще сепаратюги начитаються і підуть робити) Нехай технологія виготовлення буде національним секретом :)

Опубліковано

DrWeird SPC, 6sigma, Benchmarking, ПІР які тобі? :0031:

Ukrainec, а ну не збивай ціну! Ше зара розкажеш де Петро з Крупи їх на коліні згинає!

ПС ти хоч сказати, шо в мене у підвалі не професійне виробництво?

Скоро буде пора акції випускати АТ "Луцьк-Волинь-Підвал-лімітер і Ко"

:D

Опубліковано

Я зрозумів вашу позицію юначе. Є тільки Ваша думка, най буде так, час навчить поважати думки інших. Мінусуваннями цілком задоволений як доказ несприйняття чужої точки зору.

Опубліковано

На сьогоднішній день є проект по виготовленню кевларових касок для наших хлопців на сході, для розробки і проведення досліджень необхідно 2000-3000грн (на сировину і допоміжні матеріали)

+ пізніше можливо знадобиться ще 2000-5000грн для організації технологічного процесу по їх виготовленню.

Очікувана собівартість каски від 600 до 1000 грн в максимальній комплектації

Усім бажаючим, кому цікаво долучитись до створення "Волинської каски" і мають бажання підтримати її розробку прошу звертатися: "Самооборона Майдану" Волині , з приміткою: "ARMOR"

Опубліковано

ПриватБанк 4405885017950624 Сандалов Дмитро - на цю картку немає проектів, крім шолому, закидайте на неї. Метр кевлару коштує 30 баксів на даному етапі( в майбутньому - біля 8 євро), а грошей в нас немає апріорі... безкоштовно працювати - так, а продавати задля того авто - ... пажалуй нєт.

Опубліковано

Підтримую! Можна й так. В такому випадку допомога одразу буде йти до розробників без втрати часу на координацію!

Ну за гроші від продажу мого ЗАЗіка ти ніякого проекту не розпочнеш апостріорі... :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Так ось невеличкий звіт по процесу виготовлення шолома і тим невелики коштам, які надійшли і були використані:

Ведеться розробка аналога шолому Pasgt M-88 що був і є на озброєні армії США починаючи з 1981р

На даний час витрачено коштів і закуплено 3м кевларового волокна щільністтю 228г/м2 по 350грн.

на "польові" тести 105грн

деякі матеріали, зокрема скловолокно і в"яжуча смола для виготовлення матриці майбутнього шолому були використані з "бронежилетного процесу".

Зараз ми в лабораторних умовах шляхом прямого обстрілу визначаємо оптимально-гарантовану кількість шарів.

УВАГА! поправка, на відео при тестах замість згаданого ТТ малося на увазі ПМ, автор перепутав :)

post-5408-0-32737100-1405808195_thumb.jp

post-5408-0-24064100-1405808238_thumb.jp

НАГАДУЮ:

Усім бажаючим, кому цікаво долучитись до створення "Волинської каски" і мають бажання підтримати її розробку прошу звертатися: "Самооборона Майдану" Волині, з приміткою: "ARMOR"

ПОТРІБЕН кевлар щільністтю >400г на м2

Опубліковано

На сьогоднішній день є проект по виготовленню кевларових касок для наших хлопців на сході, для розробки і проведення досліджень необхідно 2000-3000грн (на сировину і допоміжні матеріали)

+ пізніше можливо знадобиться ще 2000-5000грн для організації технологічного процесу по їх виготовленню.

Очікувана собівартість каски від 600 до 1000 грн в максимальній комплектації

Усім бажаючим, кому цікаво долучитись до створення "Волинської каски" і мають бажання підтримати її розробку прошу звертатися: "Самооборона Майдану" Волині, з приміткою: "ARMOR"

Виходить наші хлопці воюють і ще платити мають за бронежилети ??? ,а ну да в наших народних обранців знову грошей немає...бідота нещасна ...

Опубліковано

2 Shpion07 не зрозумів твого питання?!?! Мо я ще не проснувся?

Головна моя ідея активізувати диванну сотню і тих небайдужих хто не може бути в армії, допомогти.

На рахунок бронежилетів від держави: держава виділяє кошти на закупку бронежилетів, але потужності виробників обмежені тому по найкращим прогнозам коли ТЕМП3000 зможе частково забезпечити нашу 51бригаду і 1й тер.бат це 3-4міс а хлопцям бронежилети потрібні на вчора. Тому безпосередньо командири, батьки просять мене (розривають) забезпечити хлопців хоч такими бронежилетами (хоча по характеристиках вони виявились навіть вдалими), при цьому про шлеми мови навіть і не йде.

Зараз на підході матеріали для виготовлення 120 бронежилетів, тому головна потрібна допомога нам буде це руки :)

Опубліковано

Зараз на підході матеріали для виготовлення 120 бронежилетів, тому головна потрібна допомога нам буде це руки :)

Скажи краще скільки наших бійців воює без бронежилетів,і чому так туго йде процес виготовлення?

Опубліковано

Підтримую. Ніякої поваги до чужої думки. +1 Скорпіону від мене, ви мінусуєте - бо це Ваша позиція коли сказати нема що.

Опубліковано

Людина висловлює свою думку,але якщо погляд не співпадає з декільками іншими тоді треба відразу мінусувати і принижувати,я задавав запитання відповіді ніякої не почув + витерли пост це нормально? І не треба по свинські хамити

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...