Перейти до змісту

Карпати - Солотвино

Nikitamega

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сподобалось таке місце - с.Солотвине, для дитини вроді непогано було би звозити. Планую поїхати з сім"єю, може хто був, може порекомендувати кудою краще їхати на авто, бази чи приватні будинки, щоб і не дорого і оптимально...

http://ezdimsami.com...o.html?start=11

Дякую за поради.

https://www.google.c...9ffea86e28a4d28

Опубліковано

та таке я бачив, просто може хто в приватних людей жив щоб і не дорого і умови нормально , номери телефонів з перших рук так сказати...

Опубліковано

Маємо родичів на Закарпатті, Мама їздила декілька разів у Солотвино відпочивати - лікуватись, знімала житло у приватному секторі. Зараз збиралась також їхати, вчора розмовляли з родичами, кажуть, що зараз там содом і гомора народу просто тьма, багато східняків все дорого.

За номери телефонів спитаю вечором, нагадайте мені в пм.

Опубліковано

Крим накрився, народ шукає альтернативні доступні місця відпочинку. А східняки заіпали, реально. Так в рашку хочуть, а в крим чи в сочі щось не сильно їдуть, в Карпати всі ломанулися.

Опубліковано

Ми машиною в Карпатах трохи поїздили. Кожного разу іншою дорогою. Найкраще, особисто нам, сподобався маршрут через Міжгір'я. Там такі гарні сонячні Карпати!!! По цьому маршруту можна на Синевір і на водоспад Шипіт заїхати. Там теж краєвиди дуже захоплюючі. В Ізі можна придбати дешевші сувеніри і гарні плетені вироби з лози. По дорозі їдеш і біля кожної хати об'ява про здачу житла - на будь-який смак і гроші. Так само і в Солотвино житло здають тьму. Ціни не можу зараз сказати, бо були останній раз 3 роки тому. Звісно, що з того часу все змінилося. Якщо поїдете цим маршрутом - не пошкодуєте. Назад можна поїхати іншою дорогою - через Яремче і Ворохту - там теж дуже гарні Карпати.

Опубліковано

Ми машиною в Карпатах трохи поїздили. Кожного разу іншою дорогою. Найкраще, особисто нам, сподобався маршрут через Міжгір'я. Там такі гарні сонячні Карпати!!! По цьому маршруту можна на Синевір і на водоспад Шипіт заїхати. Там теж краєвиди дуже захоплюючі. В Ізі можна придбати дешевші сувеніри і гарні плетені вироби з лози. По дорозі їдеш і біля кожної хати об'ява про здачу житла - на будь-який смак і гроші. Так само і в Солотвино житло здають тьму. Ціни не можу зараз сказати, бо були останній раз 3 роки тому. Звісно, що з того часу все змінилося. Якщо поїдете цим маршрутом - не пошкодуєте. Назад можна поїхати іншою дорогою - через Яремче і Ворохту - там теж дуже гарні Карпати.

а на карті можна показати маршрути ці

Маємо родичів на Закарпатті, Мама їздила декілька разів у Солотвино відпочивати - лікуватись, знімала житло у приватному секторі. Зараз збиралась також їхати, вчора розмовляли з родичами, кажуть, що зараз там содом і гомора народу просто тьма, багато східняків все дорого.

За номери телефонів спитаю вечором, нагадайте мені в пм.

зараз що на Світязі що в Хріннкиках, що там людей тьмя, так що....

Опубліковано

Коли їздили по Закарпаттю, на термальні води зупинялися в Косино http://www.kosino.com.ua/, а не в Солотвино.

Місце ночівлі краще бронювати заздалегідь, там з цим проблема, особливо в сезон.

І якщо таки з дитинкою, зважайте на температуру води в басейнах з мінеральною водою, вона в р-ні 40 градусів. Ми мали необачність нальопати малечу досхочу і мати температуру рівно один вечір і ніч після купання. Або купатися в басейнах зі звичайною водою (є окремо дитячі).

Опубліковано

Коли їздили по Закарпаттю, на термальні води зупинялися в Косино http://www.kosino.com.ua/, а не в Солотвино.

Місце ночівлі краще бронювати заздалегідь, там з цим проблема, особливо в сезон.

І якщо таки з дитинкою, зважайте на температуру води в басейнах з мінеральною водою, вона в р-ні 40 градусів. Ми мали необачність нальопати малечу досхочу і мати температуру рівно один вечір і ніч після купання. Або купатися в басейнах зі звичайною водою (є окремо дитячі).

а ну то Косино трішки далі там термальні, а там солоні - я думаю для дитини це краще, тим більше в неї ніс-горло-вуха....

Опубліковано

Nikitamega, якщо маєте карту Карпат, то там розібратися з маршрутами просто - сміло вибираєте будь-яку автомобільну дорогу і - вперед. Стан доріг три роки назад був чудовий - ні ям, ні кордобин. По карті: Львів - Миколаїв - Стрий- Моршин - Болехів - Долина - Вигода - Міжгір'я - Іза - Хуст - Тячів - Тересва - Солотвино - Рахів - Ясіня - Яблуниця - Татарів - Яремче - Делятин - Надвірна - Солотвин - Росільна - Красне - Вербівка - Калуш - Львів. Можна так: Львів - Миколаїв - Стрий - Сколе - Славське - Воловець - Свалява - Мукачеве - Берегове - Виноградів - Хуст і т.д. По другому маршруту до до Мукачева, як на мене трохи природа "холодна" не така жива чи що і фури частіше їздять. Ну це наше враження. Мусите придбати карту, бо без неї ніяк.

Опубліковано

Nikitamega, якщо маєте карту Карпат, то там розібратися з маршрутами просто - сміло вибираєте будь-яку автомобільну дорогу і - вперед. Стан доріг три роки назад був чудовий - ні ям, ні кордобин. По карті: Львів - Миколаїв - Стрий- Моршин - Болехів - Долина - Вигода - Міжгір'я - Іза - Хуст - Тячів - Тересва - Солотвино - Рахів - Ясіня - Яблуниця - Татарів - Яремче - Делятин - Надвірна - Солотвин - Росільна - Красне - Вербівка - Калуш - Львів. Можна так: Львів - Миколаїв - Стрий - Сколе - Славське - Воловець - Свалява - Мукачеве - Берегове - Виноградів - Хуст і т.д. По другому маршруту до до Мукачева, як на мене трохи природа "холодна" не така жива чи що і фури частіше їздять. Ну це наше враження. Мусите придбати карту, бо без неї ніяк.

навігатор в допомогу ))))

Опубліковано

Була в Солотвино в 2011 році. Знайшла в інтернеті, до цього ніхто з знайомих не відпочивав - нічого про Солотвино не знала. Знайшла якусь базу відпочинку по інтернету, як зараз пам'ятаю, ось цю - "Солоне озеро" http://www.karpaty.i...s/solene.ozero/ Коли ми нарешті доїхали до того "озера", перше враження - "Калюжу бачу, а озеро де?". "Ось ця калюжа і є озером?" . Далі було перше враження від готелю.. (до речі якщо зайти по посиланню там в назві пише "Мотель-кафе". Оце точна назва). На фото вроді все більш менш пристойно. При вході, за столиком сиділи якісь грузини і бухали, як виявилось, один з них - власник. Пішов показувати номери - я в шоці, (напевно в самому галімому мотелі на трасі - набагато краще ніж було там). Сходи, підлога риплять... а запах... (це не передати словами) це просто пиз...ц, грязно, фуууу... Однозначно вирішила що жити там не буду. Настрій пропав остаточно від побаченого "озера" і "готелю", з'явилося бажання поїхати додому ). Але оскільки дорога була важкою, всі стомилися, вирішили десь все-таки зупинитись, переночувати. Пішли вздовж лінії озера в пошуках... - 6-7 готелів-баз, аналогічні враження. В мене істєріка, я хочу додому, мої мене вмовляють зупинитись хоч десь. Оглянулись навкруги, десь на горизонті побачила дерев'яні будиночки з зеленими кришами (на вигляд хоч щось пристойне), пішли подивитись і ось... нарешті DACIA-LUX http://www.karpaty.i...tels/dacia.lux/ . (фото гірші ніж в реалі). Не знаю як зараз, а на той період (2011 рік) це було найкраще зі всього що я бачила в Солотвино. Там є житло і люкси, і прості "бюджетні". Є кухня, є і так де поїсти (на території бар, дискотека), Дуже велика територія, є де ставити авто, скрізь вазончики з квіточками. Приємні власники, зовсім не нав'язчиві. Свій "малий" басейн, лежаки біля озера, і до озера дуже близько (від мого номеру - 10 метрів. люкси ближче, "бюджетні" трохи далі), так сказати 1-ша лінія. До речі, якщо поселитесь десь в приватному секторі, або в готелях які розташовані в центрі міста і т.д. - для того щоб дійти до озера, доведеться йти на "пляж" на чиюсь базу, за це беруть гроші (В 2011р. - було 5 грн. за людину), і ще за душ можуть брати гроші (так як іти, коли ти весь покритий сіллю - не дуже приємно, це не рівняється з морською сіллю), хочеться змити швидше це все з себе. І на рахунок басейну - є роки, коли "озеро" пропадає. Води немає, тільки грязь (здається в минулому 2013 році так було), тоді покупатися можна тільки в басейні... Якщо збираєтесь їхати - то уточніть чи є вода в озері. Загалом база сподобалась, пристосувалась до "озера", пробули там 3 дні, і не повірите, але ХОЧУ ЩЕ (самій важко повірити)! Але ще нюанс. Ми їздили 2 вересня (діти всі якраз в школу пішли), людей на базі було мало, ціни досить прийнятні - тому було добре, а липень-серпень я б туди не поїхала б.

Ось так це "озеро" виглядає реально. Це ціла "система поєднаних між собою калюж" )))

post-25590-0-74622100-1403990579_thumb.j

post-25590-0-95883500-1403991006_thumb.j

Опубліковано

Ще про дорогу... Ми їхали туди: Луцьк-Горохів-Львів-Стрий-Сколе-Свалява-Хуст-Солотвино. Ну про ділянку Луцьк-Горохів-Львів все і так зрозуміло (результат: куча часу і погнутий диск). І ще одна "стрёмна" діляночка Свалява-Хуст: краще їхати Свалява-Мукачево-Хуст (так і в Косино можна заїхати покупатись), а не напряму (я сказала їхати напряму :_08: , то мені чоловік ще до сьогодні згадує ту Сваляву, і обірвану гофру, і пробите колесо).

Назад їхали так щоб ще щось побачити: Солотвино-Хуст-Міжгір'я-Синевір-Воловець-Сколе-Стрий-Львів-Дубно-Луцьк.

Опубліковано

Ось так це "озеро" виглядає реально. Це ціла "система поєднаних між собою калюж" )))

Дуже дякую за пораду, я вже вчора до півдругої ночі моніторив інет на рахунок відгуків, і вже навіть і не знаю чи їхати туди чи вибрати якесь інше більш менш спокійне, а головне - чисте місце.Пишуть що грязно і сміття повно.... Тепер думаю куди поїхати.. ВРоді і замовили вже місце в приватному будинку, типу ось тут http://solotvina.zak.slando.ua/obyavlenie/otdyh-v-solotvino-na-solenyh-ozerah-ID9CzDr.html#99883106ae

АЛе всі ці негативні відгуки збивають настрій.

ВЖе думаю може краще туди

http://ezdimsami.com.ua/uk/zakarpatska/shyan.html?start=11

А такий гарний був настрій спочатку..... ех

Опубліковано

Хочемо з моєю дівчиною проїхатись в Карпати на власному авто (маршрут - вільний), можливо у цю неділю або наступну, (повернутися у Вівторок ввечері) - можемо взяти ще два пасажира (бажанно пару - хлопець і дівчина або чоловік і жінка). Витрати на бензин - пополам! Авто - свіжа Шкода Фабія з кондиціонером (6-6.5 л\100км). Звертатись в приват.

Опубліковано

Порекомендуйте будь ласка хороший маршрут в Карпати. Можливо, хтось може намалювати маршрут на карті і позначити хороші місця куди варто заїхати? Буду дуже вдячний!

Опубліковано

Порекомендуйте будь ласка хороший маршрут в Карпати. Можливо, хтось може намалювати маршрут на карті і позначити хороші місця куди варто заїхати? Буду дуже вдячний!

також планую машиною з"їздити в Карпати на 5-7днів,

обов"язково хочу відвідати Яремче, оз.Синевир, Говерлу, Косино,..

підкажіть ще цікаві місця, ато в Карпатах був 10 років назад :(

Опубліковано

також планую машиною з"їздити в Карпати на 5-7днів,

обов"язково хочу відвідати Яремче, оз.Синевир, Говерлу, Косино,..

підкажіть ще цікаві місця, ато в Карпатах був 10 років назад :(

а ще, кудою краще в Яремче:

1) Луцьк - Тернопіль - Бучач - І.Франківськ - Яремче?

2) Луцьк - Тернопіль - Чортків - Коломия - Яремче?

яка якість дорожного покриття?

який маршрут буде мальовничнішим?

дякую!

Опубліковано

також планую машиною з"їздити в Карпати на 5-7днів, обов"язково хочу відвідати Яремче, оз.Синевир, Говерлу, Косино,.. підкажіть ще цікаві місця, ато в Карпатах був 10 років назад

Рекомендую відвідати Шешори (Косівський р-н, Ів.-Фр. обл.). Дуже гарна гірська річка придатна для купання навіть дітям. Плюс смачна кухня в ресторані "Аркан". Останній раз там був минулого року.

Також сподобались Лумшори (Перечинський р-н, Закарпатська обл.). Дикі чани і місцева кухня викликають бажання повернутися туди ще. Зупинявся місяць тому у садибі "У Цімбора". Проживали троє в одному номері за 150 грн./люд. Умови: будинок зі зруба, балкон, кондиціонер, всі зручності, чистий сучасний санвузол, LED/LCD телевізор 32' і т.д. Чан - 300 грн./год, за дві години зторгувалися за 450 грн. Є великий басейн під відкритим небом. Місяць тому він був на ремонті. Зараз повинен вже працювати.

По обох місцях гугл все розкаже.

Опубліковано

Був в травні в Солотвино, возив дітей в алергологічну лікарню.

Їхати однозначно через Мукачево, трішки далі чим через Ів. Франківськ - Яремча, але стан дороги не порівняти.

Були в алергологічній лікарні, по путівках, процедури дуже сподобалися, а особливо їхня "соляна шахта". Хто ходив в шахту в лікарні на Київському майдані, то можу вам сказати що від соляної шахти там лише назва, а грошам горе.

Бази що розміщені навколо соляних озер дорожчі (ціна орієнтовно від 100 грн. з чоловіка, "удобства" мінімальні). Приватний сектор від 30-50 грн. але треба трохи йти до озер. Але вхід на територію баз, щоб скупатися платний, 5-10 грн. дорослий, і від 0-5 за дітей.

Загалом відпочити та підлікуватися там можна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...