Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть до кого можна звернутись.Автомобіль Mazda Xedos 6 1,6 1997. Тупить і шарпається. Де толковий майстер по інжекторам?

Опубліковано

Підкажіть де можна купити шків генератора і гідропідсилювача на ауді 100.86 рік  На формулі був там де ремонтують генератори .сказали що може підберуть. а може і  не підберуть ( якщо принесу свої запчастини), в іншій точці тільки під замовлення . На Підстопі немає . Де варіант може бути прийти і купити?

Опубліковано
6 часов назад, Amor сказал:

Шукаю майстра\людей які можуть підказати чому жене масло з цієї штуки.

Opel Astra G 2.0DTI (2000рік)

Знайшов вже в чому проблема (напевне) треба почистити клапан ЕГР і передивитись впускний колектор (можливо почистити)

Хто у Луцьку може зайнятись таким?

Опубліковано
1 година тому, Amor сказано:

Знайшов вже в чому проблема (напевне) треба почистити клапан ЕГР і передивитись впускний колектор (можливо почистити)

Ми можем...

• +1 1
Опубліковано

Добрий день
Порадьте ,будь-ласка, СТО, на якому є кваліфіковані працівники і нормальне відношення до машини і людини.

Бо вже не знаю куди податись: скрізь таке відчуття, що ти механіку життя зламав, як приїхав... Ніякої акуратності, ніякого сервісу...

п.с. Сьогодні забрав машину з ремонту генератора (РеалАвто) - заляпане сидіння, відірвана пластмаса на клемі, перетертий провід... ппц - 2300 грн за роботу, сервісу ноль, бігаєш як школьнік там перед ними... і всіх похєр

Опубліковано
52 минуты назад, RomiOS сказал:

Добрий день
Порадьте ,будь-ласка, СТО, на якому є кваліфіковані працівники і нормальне відношення до машини і людини.

Бо вже не знаю куди податись: скрізь таке відчуття, що ти механіку життя зламав, як приїхав... Ніякої акуратності, ніякого сервісу...

п.с. Сьогодні забрав машину з ремонту генератора (РеалАвто) - заляпане сидіння, відірвана пластмаса на клемі, перетертий провід... ппц - 2300 грн за роботу, сервісу ноль, бігаєш як школьнік там перед ними... і всіх похєр

Сьогодні був на Волинь-Лада, що на Трункіна. Відношення і якість сподобалися, особливо розвальщик і порадить і все можливе зробить, щоб розвал вийшов.

Опубліковано
1 година тому, RomiOS сказано:

Добрий день

Чи не Форестер, то випадково. Якщо так- то ясно, панятно...

Опубліковано
5 годин тому, Amor сказано:

Зробили?

Хто в Луцьку грамотно такі штуки глушить-відшиває?

Опубліковано
1 хвилина тому, EleKtrik сказано:

Чи не Форестер, то випадково. Якщо так- то ясно, панятно...

Саме так. Просив як людей - акуратно зробіть, грошей за хорошу роботу не жаль...

Ремені міняли - хз, де людина яка машину робила, хочу питань пару задати - хз, ви ж перебирали генератора, чого виє - хз

Скажіть но, що саме ясно і понятно, може і мені стане теж стане ясно і понятно? Солідна ж кантора з вигляду...

Опубліковано
58 хвилин тому, vaz75 сказано:

Сьогодні був на Волинь-Лада, що на Трункіна. Відношення і якість сподобалися, особливо розвальщик і порадить і все можливе зробить, щоб розвал вийшов.

Дякую за пораду!

Опубліковано
3 хвилин тому, RomiOS сказано:

Саме так. Просив як людей - акуратно зробіть, грошей за хорошу роботу не жаль...

Ремені міняли - хз, де людина яка машину робила, хочу питань пару задати - хз, ви ж перебирали генератора, чого виє - хз

Скажіть но, що саме ясно і понятно, може і мені стане теж стане ясно і понятно? Солідна ж кантора з вигляду...

Завтра перепитаю в менеджерів, відповідно чекайте звінка.

P.S. по декілька раз, неварто тицяти на кнопку "відправити", щоб не дублювало пости.

Опубліковано

Доброго дня!

Можливо хтось підкаже - потрібен хороший майстер (або СТО), який може замінити радіатор пічки на ВАЗ 2115, не зламавши консоль / не вирізавши пластик (бо так легше міняти) і так далі.

Буду вдячний за номери телефонів!

• +1 2
Опубліковано
В 10.04.2017 at 17:05, EleKtrik сказал:

Ми можем...

Нарешті знайшов хвилину часу і заїхав. Дуже дякую за діагностику і поради!

Раджу усім! Такого майстра вперше зустрічаю. Дійсно видно що людина професіонал у своїй справі. Ще раз дякую ^_^

Опубліковано
51 хвилин тому, Amor сказано:

Нарешті знайшов хвилину часу і заїхав. Дуже дякую за діагностику і поради!

Раджу усім! Такого майстра вперше зустрічаю. Дійсно видно що людина професіонал у своїй справі. Ще раз дякую ^_^

що за контора? реал-авто?

Опубліковано
1 час назад, Coding сказал:

що за контора? реал-авто?

В приміщені реал авто, але я кажу про майстра, а не про кантору)

Опубліковано

Добрий вечір, форумчани. Підкажіть будь ласка на якому сервісі можна обслужити авто, конкретно цікавить Renault Megan III, бо через їхню специфіку не всюди беруться за заміну у них ременя грм, ролика, помпи. Ну, і масла, фільтра та інше при пораді майстра, буду вдячний

Опубліковано

Доброго дня!

Знайшов нарешті СТО, де замінили радіатор пічки на ВАЗ 2115 - Волинь Лада (на Трункіна). По відношенню до клієнта - менеджер Сергій завжди вічливо відповідав, постійно контролював процес і давав дійсно корисні поради, коли необхідна була консультація. На рахунок якості роботи - поки нічого поганого сказати не можу, так як ще досить мало часу пройшло від ремонту, але ніби ніде нічого не тече. Міняв також основний радіатор, датчик температури і сальник в коробці - після того, як майстер оглянув коробку, повідомив, що ще один сальник тече і бажано його теж замінити, на що, само собою, дав добро. З позитивних моментів - нічого не різали, не підпилювали, не поламали, коли міняли радіатор салону. Видно, що люди знали, що і як правильно робити.

Не реклама, проте може комусь пригодиться, то поки що можу радити до них звертатись. Ціна приємна, якість на рівні, по часу - зробили відносно швидко, як і обіцяли, не зважаючи на те, що в зв"язку з особливостями конструкції авто були ускладнення.

Опубліковано

Доброго дня

ЗАЗ Сенс, 1,3л

Підкажіть, будь ласка, моториста. Жре масло, а недавно ще й чек загорівся.

Хотів би спочатку продіагностувати, а далі вирішувати, що робити

Опубліковано

Добрий день, шукаю майстра якій налаштує у ГАЗ 24-10 Волга "зажиганіє" і карбюратора...

тяжко заводиться і находу чуток дьоргає машину. 

Бажано чим пошвидше. Дякую)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...