Перейти до змісту

Чи вважаєте ви Донбасс частиною України? Та чи варто за них воювати ?

yuraa

Чи вважаєте ви Донбасс частиною України?   

133 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Якщо народ на Донбасі, на НАШОМУ Донбасі з ватою в голові і ця вата російська - пайок і нафік в расєю.

Територія однозначно наша і захищати її потрібно радикальніше!

В автора теж походу чуть ватки завалялось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нам потрібно туди їхати працювати, співпрацювати і навіть одружувати туди дітей, при цьому мяко заборонивши москаляндію в освіті, інформації. Запрошувати студентів в наші вузи за пільгами, проводити частіше концерти ОЕ, Дзідзя і інших правильних світових виконавців.

В автора теж походу чуть ватки завалялось...
все ж чітко вказати за що варто боротись на Донбасі потрібно. В багатьох були ж сумніви. :_04:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наші хлопці ВЖЕ віддали і віддають життя за Донбас як за частину України

147...147 офіційно...

й коли я читаю чергові соплі про "а чи ватро воювати за схід" - хочеться згадати, що я єврей, забрати сім'ю й виїхати у хайфу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

воювати потрібно ! ТІЛЬКИ Я НЕ розумію ОДНОГО , СЬОГОДНІ СЛУХАВ ЩО ВиРІШУВАЛИ У ВЕРХОВНІЙ РАДІ ЦЕ ПИПЕЦЬ,ЗАКОНИ ПРОЯКІХСЬ СОБАК І.Т.Д . коли хлопці там незнають і чекають від них якихсь рішучих дій !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відпочивав з донецькими (мого віку), летів назад з луганчанами (старшого віку, 55-65 років), що ті що ті - не хочуть ніяких ДНР-ЛНР, їм добре так як було до появи цих полудурків. На відпочинку зіткнувся (завдяки пацанчику з Донецька, який чотко заявив що Путін - хйло і Донецьк не хоче в росію) з класичним ватніком, мусорок, екс-ВВшнік з Сургута, який заявив що якби не "2 іпотєкі" то пішов би воювати за ДНР. Він хотів було фізично щось "пред'явити" по п'яні, але попустило коли я сказав що я "западєнєц" і що за свої принципи перегризу глотку втіхаря. Таки вони нас бояться, таки їх треба шугати правим сектором і танками під городом і "Максимом" під стріхою. Тоді вони хєр до нас потнуться.

А Луганська-Донецька області - наші, от тільки маю деякий когнітивний диссонанс - чувакі звідти, проукраїнські, воювати за свою землю не хочуть, чому повинен хотіти я? Може поки варто попрацювати на резерв і приберегти сили для захисту тої землі що під ногами? Може до тої пори я перестану читати новини про корумпований генштаб який зливає своїх? Може до тої пори генерали стануть "польовими" а не "штабними". Вроді моя земля [там], а вроді і нє. Ідеології не вистачає, чи що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та, блять, після того як там полягло стільки наших військовиків та громадян-патріотів України, за такі теми банити треба і пінка доброго не помішало б

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луганской области задержаны двое пособников террористов. При проверке на старокраснянском блокпосту частного автомобиля «шевроле», в нем было выявлено 22 тротиловые шашки и схема подключения взрывателей.

А перевозили это «добро» начальник службы участковых инспекторов милиции Рубежанского городского отдела майор Андрей Клименко и его заместитель капитан Роман Владимиров. Теперь предателям в погонах придется отвечать в соответствии с законами Украины. На допросе они уже дали признательные показания.

http://inforesist.org/zaderzhany-predateli-v-pogonax-iz-rubezhnogo/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов в мережі заголовок:

У Львові біженці зі сходу закликають Путіна вигнати нас зі Львова

Ось лист на форумі-post-7220-0-13052400-1403208930_thumb.jp

І тепер подумати чи Варто за них воювати. Хоча як кажуть :

В сім'ї не без виродка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергійку, сам віриш у правдивість цього листа?Розумієш ,з якою метою в інеті таку дезу штампують?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось посилання на джерело

http://inlviv.net/news/usviti/u-lvov-b-zhenc-z-shodu-zaklikayut-put-na-vignati-nas-z-lvova.html

Вірю! Бо та людина яка написала має певний рейтинг на львівському форумі, якби просто коментар - то сумнівів небуло б....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось посилання на джерело

http://inlviv.net/ne...as-z-lvova.html

Вірю! Бо та людина яка написала має певний рейтинг на львівському форумі, якби просто коментар - то сумнівів небуло б....

На це й розраховано ... До речі, за хорошу винагороду я можу зробити тобі користувача з прийнятним рейтингом на більшості не спеціалізованих форумів ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

,,Мені розказувала знайома моїх знайомих.,,

Росія купує не лише дешевих юзерів, а цілих президентів.Це відомо всім.

А хто буде лити воду на млин ворога- поплатиться своїм рейтингом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось посилання на джерело

http://inlviv.net/ne...as-z-lvova.html

Тільки чогось той дописувач( за вашим посиланням http://inlviv.net/ne...as-z-lvova.html), змінив нік якимось "чудесним " образом)))) і видалив пост :_02:

Тиць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І хватає ж розуму таке питати...

Що я не так написав ? Цього всього не відбувається ? Ви самі віддасте своє життя за Донбасс? За тих людей, котрі чхають на нас?

1.Так по вашему вы допускаете что может пусть сдадут, продадут... - пол Украины, да и флаг с ним, зато все прикатится.(мечтать не вредно) Не в коем случае нельзя отворачиваться, хватит, вспомните как было с Крымом, и какие последствия.

2.Жизнь отдать за донбасс - нет, а воевать если придется буду.

3.А вы думаете что в Луцке мало людей которым друг на друга начхать!?

Мы не имеем права даже думать о таком!!! За что столько людей погибло, а? - За всю Украину, за тебя, меня... за будущее - без путина и его шизиков!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки взялись даунбасята в Україні? Взагалі звідки бере початок міграційна політика Кацапії у всіх її формах, чи то гімперії, чи саюза чи педерації? Ці мавпи копіюють Китай. Китай вже ці всі штуки робить століттями, чи навіть тисячоліттями, переселяючи своїх мешканців, завойовуючи їх без війни. Навіть в плані війни кацапські мавпи копіюють свого найбільшого сусіда, вже давно розуміючи що з ними буде теж саме. І пофіг атомна зброя: в кожному новому китайському мікрорайоні є повністю вкомплектовані бомбосховища. Я колись офігівав з жосткого трудового законодавства Японії згідно якого іноземцю зобов'язаний платити вдвічі вищу зарплату, що спонукало до трудової ізоляції Японії і дало змогу отримувати тільки мегакваліфіковані кадри. Японці рятували себе від Китаю. А кацапи пропили той час, коли ще можна було обмежити "трудову" міграцію китайців. Сибір уже просрано, відкупитись безкоштовним газом не вийде.

Отже головне земля, а хто на ній живе - вторинне. Хто тільки не топтався по нашій Україні, але вона постала. Чого японці постійно вимагають повернення Курилів - там же не живуть японці, там взагалі мало що живе. Бо головне то земля!

youtube.com/watch?v=9j-i2wvwXNA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

10415666_763044653748422_192028122115560230_n.jpg

Згідний на 100%, знажте як кажуть, мол в сім'ї не без урода, там же й нормальних, адекватних людей багато, за що їм таке?

Це частина нашої держави, по іншому бути неможе! Ла-ла-ла-ла...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після цього

На Львівському форумі обговорюють ставлення біженців зі сходу до Львівян http://board.lutsk.u...entry1053085650
починаю задумуватись...

Цілком можливо що це фейк. Особливо зважаючи на те, що нашими ворогами зараз взято курс на те що б пересварити западенців та східняків. Не варто сліпо довіряти інформації з нету.

та не думаю що фейк. У нас в Луцьку теж є подібні "елементи". До маминої знайомої приїхала рідня з Донбасу, щоб перечекати лихі часи. То вони вже всі нерви витріпали родичці, яка їх прихистила своїми наїздами на "бандерівців", які якогось милого полізли господарювати на їх землю, що Раша права і т.д. і т.п.

але ж і в Росію с*ки їхати не хочуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...