Гриб Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 11:11 #1 Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 11:11 Сьогодні зайшов до товариша в гості. Вийшовши на балкон не зміг стриматись щоб не сфотографувати побачене. (Сорі за якість, фотографував мильницею). Я ніколи не був прихильником зимової рибалки. Можливо на форумі є хтось, що пояснить ради чого рибалки в дощ виходять на тонкий лід ризикуючи життям?
ursa Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 11:23 #2 Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 11:23 Один человек - это ещё ничего. Сегодня утром на Солнечном озере в Гараздже было человек 20... и в одном месте что-то очень похожее на продавленный лёд и вокруг всякие ветки, палки... Моржи завелись?
fantazy Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 11:37 #3 Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 11:37 ой барани вони... зара ж навіть льоду нема толкового... сам я ше не рибалив зимою... але дуже хотів би
BARAKUDA Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 11:50 #4 Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 11:50 Людей тягне на екстрім. В нас такий менталітет, що заради 2 кг риби (20 грн) людина готова ризикувати своїм життям - не задумуючись,скільки горя може принести своїм близьким...
Гриб Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 13:47 Автор #5 Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 13:47 В нашій Сапалаєвці (звідки фото) екстремально не тільки ловити рибу, а і їсти її.
Plum Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 14:57 #6 Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 14:57 Людей тягне на екстрім. В нас такий менталітет, що заради 2 кг риби (20 грн) людина готова ризикувати своїм життям - не задумуючись,скільки горя може принести своїм близьким...справа не в двох кілограмах, та і взагалі не в рибі. Головне -- сам процес. Знаю, бо в мене батько з таких. Може просидіти цілий день в будь-яку погоду без жодної покльовки, зате як додому приходить, то аж світиться від щастя що на рибалці був. До того ж рибу він і не їсть. Принаймні річкову -- не любить в костях колупатись
Kelyh Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 15:40 #7 Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 15:40 Согласен - Главное сам процес! У меня дед и отец тоже большие любители рыбалки и я с детства пристрастился!Хотя на лед еще не ходил! Думаю этой зимой кудато сьездить, когда лед покрепче будет!
fantazy Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 18:21 #8 Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 18:21 во во... главне сам процес... але все-одно, на такий лід - то треба бути дураком шоб ходити
Plum Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 18:23 #9 Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 18:23 А багато хто скаже що треба бути дураком щоб з парашутом пригати, треба бути дураком щоб в родео участь приймати, треба бути дураком щоб альпінізмом займатись... Але, як бачите, дураків на Землі хватає
mrZED Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 19:02 #10 Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 19:02 А по моєму, ЦІ люди просто не мають чим зайнятися, ото й морозять свої п"яті точки, сидячи біля ополонок. Я їх не розумію. Здоров"я не варте того
Alto®WoLF Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 20:22 #11 Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 20:22 В нашій Сапалаєвці (звідки фото) екстремально не тільки ловити рибу, а і їсти її. 100 % --- посмеялся хорошо... СОГЛАСЕН!!!
Alto®WoLF Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 20:28 #12 Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 20:28 А багато хто скаже що треба бути дураком щоб з парашутом пригати, треба бути дураком щоб в родео участь приймати, треба бути дураком щоб альпінізмом займатись... Але, як бачите, дураків на Землі хватає Кожна людина без виключення є особистістю... зі своїми примхами та думками. Так-що краще ловити рибу на льоді,чим пити та палити десь на "закоулках" міста. У кожного є свій спосіб життя... Я розумію їх
MANJAK11 Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 23:48 #13 Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 23:48 А багато хто скаже що треба бути дураком щоб з парашутом пригати, треба бути дураком щоб в родео участь приймати, треба бути дураком щоб альпінізмом займатись... Але, як бачите, дураків на Землі хватає порівняння не корректні, парашутист наприклад не може вибрати парашут більшого деаметру (чи меншого) щоб беспетніше пригнути, а зимовий рибак може вийти на лід через тиждень наприклад,коли лід буде крепшим, а зараз на лід виходити те ж саме ,що замість парашуту пригати з зонтиком, а рухає цими рибаками в основному банальна жажда *наживи* бо на першому льоді значно краще клює ніж пізніше, я хоч і заядлий рибак ,але літній ))))) мені мерзнути і на базарі вистачає )))
zaHARE Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 05:59 #14 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 05:59 ИМХО:вероятность оставить детей сиротами одинакова шо у альпиниста,шо у рыбака,шо у парашютиста,шо у сидящего перед телеком.
Plum Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 08:35 #15 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 08:35 порівняння не корректні, парашутист наприклад не може вибрати парашут більшого деаметру (чи меншого) щоб беспетніше пригнутиха, зате парашутисти вибирають висоту прижка, пору доби, затяжність прижка і відстань до землі, на якій розкривається парашут. А є ще унікали, які пригають з парашутом з мостів і хмарочосів... Принаймні якщо під рибаком провалиться лід, в нього повно шансів вижити. А от якщо в парашутиста не відкриється парашут... Так що порівняння цілком коректне
waks Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 09:34 #16 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 09:34 А по моєму, ЦІ люди просто не мають чим зайнятися, ото й морозять свої п"яті точки, сидячи біля ополонок. Я їх не розумію. Здоров"я не варте того Мій хороший товариш є великим прихильником зимової рибалки. Як на мене, то він досить успішна людина в плані бізнесу- і занятись йому точно є чим. Але він ніколи не пропускає можливості поїхати на зимову рибалку. А вихолдять на тонкий лід, тогощо рахується що сама хороша рибалка на першому льоді.
Shura Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 09:37 #17 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 09:37 оно ладно на Сапалаевке. там глубина по колено...но когда эти пингвины сидят на Днепре, да в метре от края льда...не, такой экстрим я не понимаю...
Slavco Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 10:37 #18 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 10:37 І тато в мене "хворий" підльодним ловом, і я раніше кожних вихідних на зимову рибалку їздив ( на Любешівщині: Любязь, Конище, Шині, Нобель на Рівненщині, Біле.....) Зимова рибалка - це такий же "мужський" клуб як і гаражний, більярдний, футбольний, мисливський... Азарт - рушій всіх порухів, ІМХО- риба тут якби не причому . Ті хто хочуть заробити на риболовлі не будуть однією - двома вудками цикатись в лунці . А от на рахунок небезпечності - дійсно по першому льоду найкращий кльов (головний рибацький шаман так віщує) . Але кожен сам собі обирає долю ризику, як і в будь якій азартній справі. І статистика нещасних випадків є приблизно однакова для такого роду занять... Як на мене - ще ранувато йти на лід, зачекати потрібно морозів сильніших, знову ж таки все залежить від водойми: глибина, течія\відсутність, наскільки багато водорослів в водоймі і тд... Рибак який знає "свою" водойму не полізе в ахтунгові місця...
BARAKUDA Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 02:06 #19 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 02:06 Як на мене - ще ранувато йти на лід, зачекати потрібно морозів сильніших, знову ж таки все залежить від водойми: глибина, течія\відсутність, наскільки багато водорослів в водоймі і тд... Рибак який знає "свою" водойму не полізе в ахтунгові місця...Згідний на всі 100 %
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.