Перейти до змісту

Де ви купували свій мобільний?

Рекомендовані повідомлення

Прохання відповідати не просто: на базарі, в магазині, в інтернеті, а конкретизувати.

Саме тому не створював голосування, що варіантів може бути дуже багато

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Взагалі я люблю купувати такі речі в авторизованих магазинах... На базарі не купую... окрім одежі. Всі останні свої телефони брав в магазинах. Телефоном користуюсь в середньому 2-3 роки. Але є виключення... мій МЕ45 служить вірою і правдою вже 5-ть років і міняти я його не збираюсь...

Купую тільки в аторизованих точках!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЦУМ. Левый вход. Дальняя точка. Три года назад. М55. Попался оригинальный немец. Работает отлично. Пережил зверские удары об стены - и ничего. Аккумулятор вместо недели стал держать дня три, но он ещё ни разу не менялся, поэтому простительно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сначала брал в магазинах "авторизированных", потом перешел на рынок так как лично по мне не заметил никакой разницы кроме цены. Она на рынке меньше. А так точно такой же сертифицированный телефон, последний покупал 6270 :-) Не жалею, телефон класс, имеет те функции которые необходимы в повседневной жизни :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как-то так получилось, что все мои телефончики мне дарили... но знаю, что все покупались в "Алло!"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я свій купував на базарі в Телефорумі, той що на Кравчука біля магазину "Мадот".

Інструкції не дали, сказали зайти пізніше, і так цілий місяць.

Сервіс їхній не сподобався. Коли виявив, що динамік тріщить коли екран гасне, то мені сказали, шо то всьо фігня,шо треба настройки скинути, і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я свій купував на базарі в Телефорумі, той що на Кравчука біля магазину "Мадот".

Інструкції не дали, сказали зайти пізніше, і так цілий місяць.

Сервіс їхній не сподобався. Коли виявив, що динамік тріщить коли екран гасне, то мені сказали, шо то всьо фігня,шо треба настройки скинути, і т.д.

О! На счёт телефорума ты прав. У меня тоже с ним проблемки и непонятки были, посему там они потеряли клиента, тоесть меня, а шас покупаю по точкам, в районе "валютчиков". Редко правда, но метко :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перший -- нокіЯ 2100 (далекий 2004)- ЦУМ, лівий вхід. там зараз тої точки немає. акумулятор не тримав довго))) правда, після заміни батарейки і мамі досі служить)

другий - сонік зет520ай (2006) - Телком. навіть на гарантії був. і навіть поремонтували. правда за місяць)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Першу мобілку купив в на базарі Панасонік(модель вже не помню) , другу в ТЦ Гостинець Самсунг Х100, третью брав в Глобусі на першому поверсі біля Фуршета в 2005му році Нокія 6630 і юзається вона ще досі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже багато зі своїх телефонів я купував в Телефорумі біля Мадоту. А так -- де тільки не купував: і в Києві, і в Телфорті, і в Фокстроті, і так в знайомих... Зараз частіше всього купую там, де раніше всіх появиться те що мене цікавить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я пару своих последних телефонов покупал через SonyEricsson Украина...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я пару своих последних телефонов покупал через SonyEricsson Украина...

А ну детальніше... що? як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а что детальнее-то?

работал там человек по имени Олег :)

Т610 и Т630 покупались через него.

бывали у них акции распродаж. на одну я даже успел :)

теперь работает в Самсунге :lopata:

так что моя следующая покупка будет точно в интернет-магазине

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свій siemens cx75 більш ніж півтора року назад купував в "Телефорумі", тому що в "Там-Там".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перший в "Слоні"... якась там точка була.

А Нокіу 6300 в Інтернет-магазині "МобіЛуцьк". Сподобалось :lopata:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Два своїх останніх телефона купував в "Алло".

З одним з них були приколи з GPRS - я їх мордував десь з півгодини, поки ми разом не дійшли до того, що хитра "Моторола" качала MIDI не з усіх сайтів. Розбираються вони в телефонах так собі, але пожалітися на сервіс не можу.

Також останнім часом купували телефони в "Мобілочці" і "Телфорті".

Телефон з "Телфорту" попав в ремонт по гарантії - без проблем отримали інший телефон на час ремонту.

Купував телефон рік тому в "Телефорумі" біля "Мадота" - два місяці бігав до них по інструкцію - так і не отримав - я більше не їх клієнт.

Брати телефон на базарі і в точках типу тих, що в ЦУМі - це не мій вибір, хай навіть він там на 100 грн. дешевше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я купував Самсунг Х700 в "Слоні" в тому році. Зліва десь в тих лабіринтах брав. Тел харашо працює. Мені подобаєтсья!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самий свій перший телефон (Nokia 3310 б/в) купував на Варшавці на євроряді той що паралельно Юванту, там є магазинчик, назви вже не памятаю бо давно було. Покупка була невдала, хоч він в мене рік і відпрацював. З того часу принципово нічого б/в-шного не беру. Другий телефон (Nokia 6610) брав в ЦУМі (лівий вхід, найвіддаленіша точка, вона ж і найдовше взагалі там знаходится). Добросовісно відпрацював 2 роки, жодних нарікань і поломок не було. Потім цей телефон віддав рідним, а собі взяв смарт Nokia N70. Брав в Юванті, у мужичка з бородкою. Якщо зайти зі сторони стоянки, то відразу повернути на право і йти по колу, він стоїть за сходами що посередині. Нарікань жодних, хоч телефон і розлочений, працює в мене по сьогоднішній день, і найближчим часом міняти не збираюсь. На тій же точці брали ще один телефон (Nokia 7280), працює вже рік. Один раз злетіла прога, віднесли до них. Все зробили за один день без жодних нарікань. Тому до сервісу претензій немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купував телефон рік тому в "Телефорумі" біля "Мадота" - два місяці бігав до них по інструкцію - так і не отримав - я більше не їх клієнт.
треба брати оригінальні апарати. з ними в комплекті йде інструкція на українській мові, і не треба два місяці бігати. А якщо вирішив зекономити, то от тобі і наслідки
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі свої телефони (окрім одного) купував в колишнього однокласника, який тим займається (купував зі знижкою, звичайно))). В нього зараз точка в «Комп’ютерному всесвіті».

Останні два нові, сертифіковані, працюють відмінно (один проданий, інший в мене).

Перший Nokia 3330 зараз радує відмінною роботою маму, a Mitsubishi M320 довгий час після мене юзала сестра (зараз він просто валяється, але робочий).

А той, котрий «окрім», був придбаний 3 роки тому в «Алло» (здається, хоча може магазин називався по-іншому, тепер його ніби там вже нема) на Київському майдані біля «Орбіти».

Теж досі працює, хоча треба міняти вже батарею, сестра жаліється що ледве день тримає :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брал 5-6 месяцев назад Nokia E-61 в магазине "Билайн" напротив "Алло", аппарат - просто чудо...

borius

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в вівторок планую купити новий телефон... де і який -- не скажу, щоб не зглазити :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я недавно купил и очень доволен.

и, к сожалению, больше никогда не вернусь к Симбиану :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я недавно купил и очень доволен.
я завжди довольний, як тільки куплю. А от через місяць.... :lol:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора глюкнула моя Моторолка RAZR V3i - купував в "Алло" - і затвра йду здавати по гарантії...чи то на гарантію..

загалом хочу спробувати залучитися підтримкою пана меценаса....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...