Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.


Рекомендовані повідомлення

Світлина від Виталія Белыя.
Виталий Белый
16 год. · Zaporozhye · 
 

Как ответственный гражданин и даже немного порохобот я тоже хочу поделится наиболее запоминающей деталью с пресс-конференции Порошенко)

 
 
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Savage сказано:

Я бачу, порохоботи постять цікаві картинки. То і я одну таку запощу:

 

мабуть опитували порохоботів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Європа і США боряться з офшорними грошами по своєму. Ви не можете прийти в країну і скупити купу різних підприємств, поки не доведете законність походження грошей. Все що можу наші клептократи, це купити квартирку десь в Лондоні, турпоїздку, автомобіль. Вони не можуть інтегрувати ці гроші в Захід. Вкрасти мільярд, не мати змоги його ніде використати і при цьому хотіти вкрасти ще один і ще - це досить сильно травмована психіка має бути. Я це веду до того, що в бомонду вже абсолютно достатньо грошей щоб нарешті відкритти краника і іншим, тількі щось їх не пускає)

  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...
Цитувати

 

Порошенко піде на другий термін, – лідер фракції БПП
Лідер фракції БПП у Верховній Раді Ігор Гринів вважає, що чинний Президент Петро Порошенко піде на другий термін.

Про це він сказав в інтерв’ю Українській правді.

«Чи є сумніви в тому, що Петро Олексійович піде на другий термін? В моєму розумінні, немає ніяких сумнівів. Президент піде на другий термін і це страшна і велика відповідальність», – говорить Гринів.

«...Петро Олексійович прекрасно розуміє, що для того, щоб стати президентом на другий термін, треба домогтися екстраординарних результатів. Скоротився кредит довіри до влади, стало більше претензій до влади, частіше піднімають питання про відповідальність влади – і це вже інші вимоги, ніж ті, які були до Ющенка», – зазначає депутат.

Гринів підкреслив усю складність ситуації, в якій опинився Порошенко: «Якби такі вимоги, як тоді, були зараз до Петра Олексійовича, то можна було б, як робив Янукович – скакати по пеньках і йти на виборчу кампанію».

«Зараз зовсім інше: без реальних реформ, без відкритої позиції отримати пам’ятник у державі і ввійти в українську історію буде досить важко. Це гра ва-банк, ця гра значно складніша, ніж здається на перший погляд», – підкреслив глава фракції БПП.

Він пояснив, чому виступає на стороні Глави держави: «Ви говорите, що я тонко хвалю Президента. Ні, не тонко, я грубо хвалю Президента... Бо я в кошмарному сні собі уявляю, що було б, якби президентом став інший кандидат. Я вважаю, що ризик для державності України був би значно вищим».

На питання, кого він вважає головним конкурентом Порошенка, Гринів відповів:

«Знаєте, соціологи зараз міряють навіть Володимира Зеленського. Це нічого поганого не каже про Володю. Але одним з таких реальних конкурентів може бути ось такий несистемний вибір людей».

«... Люди точно розумніші за всіх політиків, у своїй масі. Мене це навіть дивує. Тому я цю загрозу не перебільшую», – додав депутат.

Гринів не виключив розіграш «старої карти» проти Порошенка:

«А ось друга історія значно складніша. Це повернення до старої парадигми схід-захід. Повернення до старої парадигми і пошук кандидата від сходу і кандидата від заходу – на жаль, це те домашнє завдання, яке ми не доробили, країна до кінця не зшита. І спроба і далі грати на цьому, те, що робить Опоблок, наприклад, чітко відчувається. Це навіть не реванш, це спроба грати на старій трубі.

На запитання щодо соціологічних замірів, або так би мовити, хто «дихає Президенту в потилицю», Гринів зазначив:

«У вищій лізі знаходяться ті люди, які постійно перебували в попередніх кампаніях. Це Садовий, Тимошенко. На сьогоднішній день ці кандидати реально є представниками вищої ліги».

Однак, на думку Гриніва, ліга «знизила свій рівень».

http://zik.ua/news/2016/06/30/poroshenko_pide_na_drugyy_termin__lider_fraktsii_bpp_712281

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  На Святошині демонтували кіоск "Рошен".Триндєц, піде по світу петрик, МАФ демонтували, .....

 

Показати прихований контент  
ee0d0a0-roshen285.jpg

Вранці 5 липня столичні комунальники демонтували незаконний МАФ "Рошен" біля метро "Святошин".

Про це "Українській правді. Київ" повідомив один з комунальників.

За його словами, з МАФа знали вивіску, також вийняли вікна, а саму конструкцію демонтували трактором.

"Розбирали трактором, бо по-іншому не можна. Це дивно, але всередині залишилось їх обладнання, цукерки – ніхто його не забав", - розповів співрозмовник УП.

69e49de-roshen1.jpg
Фото надане комунальниками

Водночас нардеп, радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерковець сказав, що нічого дивного у тому, що демонтували МАФ "Рошен", немає.

"Це звичайна рутинна робота. Якщо МАФ незаконний – він буде демонтований. Списки незаконних кіосків оприлюднені ще з січня", - сказав він.

Білоцерковець додав, що у Києві лишився ще один незаконний кіоск "Рошена", і його теж демонтують.

"У списках є ще один незаконний МАФ "Рошен". Він на метро "Житомирська". Незабаром його також демонтують", - сказав радник мера.

Як відомо, вночі 24 червня по всьому Києву тракторами і під охороною зносили ринки. За словами підприємців, їх про це не повідомили, тож люди навіть не встигли забрати свій товар – трактори "переміщали" МАФи з товаром.

Тоді Білоцерковець наголосив, що розбирають лише незаконні МАФи на Святошині, а підприємців про демонтажі попереджали ще у січні. Більше того, зі списками незаконних споруд можна було у січня і можна нині ознайомитися на сайті КП "Київблагоустрій".  

Він наголосив, що МАФи, які демонтували 24 червня, є незаконними, контролюються великими мережовиками з числа прокурорів і чиновників і приносять їм дохід у 30 мільйонів гривень на місяць.

За словами Білоцерковця, МАФ "Рошен" також незаконний, але його не демонтували, бо не встигли. Він обіцяв, що незаконний кіоск компанії президента також приберуть.

Hide  
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені часом здається, що в деяких осіб мозок чудернацьких форм. Не знесли рошен - зрада. Знесли - піар водинтуробраного.

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те що Петро Олексійович краде - не найстрашніше, він не може некрасти і виборці, які його в один тур обирали очевидно також це розуміли. Головна біда в тому, що для того щоб красти йому потрібен фон - так звана мутна вода в якій обриси такої великої рибини будуть масам не так помітні. Оця мутна вода в кінцевому випадку виливається в повний параліч всіх державних функцій. Ми отримуємо тисячі секторів держуправління з тотальною некерованістю, безвідповідальність і взагалі з повністю розмитими функціями. А от це вже може задіти кожного, задіти дуже і дуже серйозно. П'яний водій, який не боїться ні поліцейських ні судів може вбити людину, чийогось родича; злочинець, якого не затримали чи відпустили за рішенням квазісудді може вчинити грабіж, вбивство чи згвалтування в якому постраждають чиїсь близькі, рідні. Невиконання митниками, правоохоронцями своїх безпосередніх обовязків, створює хаос, який може закрутити будь кого з них.

Оце повернення 90-х, про яке все частіше чуємо. Якщо колись оті 90-ті були певною еволюцією зруйнованої, знищеної країни, яка відчула свободу і відсутність контролю, то сучасні 90-ті - це час деградації того щоб мало утворитись, але так і не утворившись почало руйнуватись. Лихі 90-ті не руйнували країни, вони в дуже жорстокий спосіб змінювали її інституції. Сучасні 90-ті певно таки зруйнують її. Це плата за мутну водичку і ешелони крадених баксів для нащадків поряд з прокльонами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Петро Олексійович роздає "плюшки"

Порошенко нагородив Муженка орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня

Як на мене, то цю гниду варто було би "нагородити" пожиттєвим ув'язненням у карцері, щоби було вдосталь часу подумати і покаятися за Іловайськ, Дебальцево, ІЛ-76, коридор із Славянська для Гіркіна, та ще безліч епізодів, в яких через його непрофесіоналізм загинули наші воїни.

Цитувати

608x405.jpg

На фото - командующий АТО на Донбассе и начальник Генштаба Муженко с иконостасом орденов получает погоны генерал-полковника на параде в Киеве 24 августа 2014 года. В это самое время Муженко сообщают подчиненные, что российские войска перешли границу, началось вторжение, враг движется на Иловайск... Но "полководец" занят - он подыгрывает президенту, изображает, что в армии все хорошо,можно улыбаться и дальше... Пока Муженко отмечал звание в Киеве, в окружение попало свыше тысячи украинских воинов...

 

  • +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто фотки:

Меркель задоволена:

13575987_1758257257776417_82958328783543

 

За таку фотку Путін віддав би вагон грошей:

13641269_1001226699997981_11519197396815

 

Рівно по центру:

13619963_1758261331109343_33383218428568

 

13612362_613563268810305_477025332280194

 

 

А я думав нас зливають і медовий місяць Заходу і України скінчився... Якось не зрозуміло це все...

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І не зрозумієш це просто відпрацьовування грантів григоришина. Платять бабки пишуть куйню. головне що хавається. а зараз ще партєйку забабахають ващє бабки можна брати безперервно.

  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 minutes ago, Віталій СК said:

А я думав нас зливають і медовий місяць Заходу і України скінчився... Якось не зрозуміло це все...

 

Може то Петра всі розпитують: "Ну чо там у хахлов з офшорами?".

 

Насправді фотки дуже класні.

 

22 minutes ago, la20 said:

І не зрозумієш це просто відпрацьовування грантів григоришина. Платять бабки пишуть куйню. головне що хавається. а зараз ще партєйку забабахають ващє бабки можна брати безперервно.

 

Є якісь факти? Цікаво побачити.

Чи знову брехливий трандьож типу "юля газ купувала по чтристапіссят", "борг України скоротився, ЗВР виросли"...

Може ти про це?

1458393930_1.jpg

Лєщєнко_мейл_ру. І тут Штірліц заплакав )))

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 хвилин тому, Віталій СК сказано:

За таку фотку Путін віддав би вагон грошей:

За що платити? За фото з кучкою п...асів які бояться прийняти рішення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 minutes ago, Ha3aP said:

За що платити? За фото з кучкою п...асів які бояться прийняти рішення?

 

Можна поцікавитися, яке рішення? Нанести ядерний удар по ч/б-рашці? Чи відключити їх від swift-а?

  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може рішучих рішень які ми хочем і не приймають. але давлять нормуль. думаю до листопада та падла (хуйло) почне вже бути ручним як ніколи. не дарма він вже сам то Обамичу подзвонить. Сьогодні Олланду і Меркель.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це й вчинок Пороха зараз особливо на часі:

Президент України став на коліна перед пам'ятником жертвам Польсько-українського конфлікту:

8d8a8a9-13626616-1352405331442499-200139

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 hours ago, Віталій СК said:

А це й вчинок Пороха зараз особливо на часі:

Президент України став на коліна перед пам'ятником жертвам Польсько-українського конфлікту:

8d8a8a9-13626616-1352405331442499-200139

Кацапи на цьому фото побачили порвані шкарпетки і у всю цілий день цю тему педалюють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 годин тому, yu2007 сказано:

 

Можна поцікавитися, яке рішення? Нанести ядерний удар по ч/б-рашці? Чи відключити їх від swift-а?

це не дуже розумно нанести удар по території з якої качаєш сировину...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, SunSeth сказано:

Кацапи на цьому фото побачили порвані шкарпетки і у всю цілий день цю тему педалюють.

А ще вони називають його Капітан Чекушка і постійно постять фотки п'яного Пороха. 

 

Що ж поробиш, якщо в сусідів від "стєкломоя" вже мозок поплавився...

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

 

 

Они потом будут кричать, что мы - боты. При этом они не будут думать, ведь думать НЕЧЕМ. Рефлексы на гранты, слюнка кап-кап-кап.

Так уж сложилось, вот простите за корону, я тут один из немногих, кто многих СБПшников знает лично. Гугла в помощь - месяц назад они выиграли международные соревнования служб охран первых лиц. Гордились тут, в Фейсбучиках, поздравляли.

И да, несколько "засвеченных" были ровно две недели назад со мной в АТО, на подготовке приезда Порошенко на передок. Как они работают - я видел своими глазами. Никаких политических разговоров, никаких публичных оценок - точная работа, механика, роботы.

Они - профессионалы, живущие своей работой всю свою жизнь. Президенты будут разные (демократия), а они будут выполнять свою работу. С точки зрения слюнокапающих журналистов - выполнять свою работу это плохо.

Но ведь и журналисты плохо выполнили свою работу!

Порошенко сидит в том же здании, где сидел Янукович! Порошенко сидит в том же кабинете, где сидел Янукович!

У Порошенко две ноги... У Януковича две ноги... У Путина, страшно подумать, две ноги!

У Порошенко две руки... У Януковича две руки... У Путина, страшно подумать, две руки!

А еще, ходят слухи... https://www.youtube.com/watch?v=UFD6YwRyQrI

 
Світлина від Юрія Бирюкова.
Світлина від Юрія Бирюкова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

п"ятничний оффтоп:

Славянск может стать Порошенковском

Цитувати

На сайте Официального интернет-представительства Президента Украины появилось предложение переименовать город Славянск.

Автор петиции предлагает изменить название Славянска и назвать населенный пункт в честь президента:

"Переименовать город Славянск в честь лидера Украины нашего президента П. Порошенко, который освободил город от московских захватчиков в город Порошенковск", предлагает автор петиции Максим Минка.

Пока электронная петиция не нашла сторонников. За пять дней документ подписало три человека.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Basil сказал:

тому автору петиції в кацапстан треба, там лизунів люблять, тим більше таких відвертих

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

тому автору петиції в кацапстан треба, там лизунів люблять, тим більше таких відвертих

 

а він може й бути звідти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти



×
×
  • Створити...