Перейти до змісту

Атакуют минусами! Беспредел!

Rodomsky

Рекомендовані повідомлення

Давно було цікаво, але все соромився запитати, Який зв'язок між плюсами\мінусами і куплять\не куплять (ну неодноразово бачив такі пости типу: "побачим як в тебе щось куплять, якщо матимеш купу мінусів")

Наприклад в когось може бути "-50" за те, що висловлює свою думку, яка не співпадає з думкою інших, а в когось "+100" бо він "юморіст" і постить фото не своїх котів по три рази на день.

В торгівлі ж ніби не можна плюсувати, там навіть "підтримав" не нажимається, яким тоді боком карма до торгівлі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь

TARAS96, повністю підтримую, є таке.

Добре, спробую пояснити так.

Статус павера дається за кількість повідомлень. Я за цим не гнався, просто прийшло за вислугу років, скажімо так. Закономірно, що за певний час настрочилось трохи повідомлень.

За цей час змінилась система карми і рейтингу: спочатку були просто подяки, потім ввели карму. За себе скажу: я і досі проти неї.

За що я ставлю мінуси:

1. Пишуть повний брєд, туфту, дезу, образи (не тільки в мій бік), беззмістовність, тупість, недалекість, набивання постів, недолугі понти, флуд. Наприклад, повідомлення типу "+1" і еквівалентні йом за смисловим наповненням.

2. За бояни. Не в плані, що хтось запостив у тему старий анекдот, а хтось запостив в НАСТУПНОМУ повідомлення те, що було у ПОПЕРЕДНЬОМУ. Таке буває, зокрема, у темі про війну. Вибачте, попри всі події, безвідповідальність, необмежену тупість, марнославність і кілометри беззмістовних повідмлень терпіти не буду.

Коли думка відрізняється від моєї, коли хтось обійшов мене в дискусії, коли мене вчать життю, просто матюкають, тикають носом на мої помилки і тому подібне, я мінусів не ставлю, я роблю висновки. Тому, коли підсумувати, я їх ставлю вкрай рідко.

Це тим, хто хотів, щоб павери обгрунтували свої дії. От фактично усі мої мінуси обгрунтовуються вищенаписаним. Якщо хтось і ставить мінуси за інакодумство, то це не я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кілометри беззмістовних повідмлень

от тому я ні разу не був в темі "Війна. Частина якасьтам" :) ФБ вистачає з головою )
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Статус павера дається за кількість повідомлень.

Це я знаю :)

Коли думка відрізняється від моєї я мінусів не ставлю

Це я так, образно описав.

Це ж не аукро, де "зелені циферкі" доказують надійність продавця людини, це форум, де торгівля просто один з розділів.

Люди іноді такі смішні :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zigorko, nickel,

друзі, та забийте ви на ті плюса й мінуса, я своїми теж переймався десь до того часу як за 50 перевалило забив та й усе, тепер мені всі ці рейтинги до лампочки. сам мінусую лише "вату" та повних неадекватів. розпийте уже в лєтніку літру миру та забийте на ту карму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь я тут недавно мінуса вліпив за те, що нікеля нє к мєсту в якійсь темі згадали. І навєрно даже зігорку.

трололо.

-Ты суслика видишь?

-Нет.

-И я не вижу. А он есть.

Суслик сука личность :)

zigorko, nickel,

друзі, та забийте ви на ті плюса й мінуса, я своїми теж переймався десь до того часу як за 50 перевалило забив та й усе, тепер мені всі ці рейтинги до лампочки. сам мінусую лише "вату" та повних неадекватів.

Ти десь бачиш щоб я своєю кармою переймався? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Атакуют плюсами! Беспредел!

не так давно було -61 і тут на тобі і - 56

що з вами не так, люди? :0132:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі треба дивитись на вік! Якщо між користувачами ВІК суттєвий, 15-20 років, а може бути і вище, то вже люди одні ті ж самі речі трохи по іншому сприймають.

Тому це як в школі вискочок деколи мінусують і пригнічують і кажуть, що за брєд ти несеш.

Фактор адекватності він для кожного різний. Єдине, що не обговорюється це факт і вплив цього факту на права і життя інших людей! І то факти і підходи теж з часом

змінюються, одні розуміють, інші не дуже. Тут тільки аватарка і тест на адекватність рейтингом))).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти десь бачиш щоб я своєю кармою переймався?

склалось ну просто дуже стійке враження що ти аж занадто переймаєшся чужою кармою.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Атакуют плюсами! Беспредел!

не так давно було -61 і тут на тобі і - 56

що з вами не так, люди? :0132:

Не порядок, зараз зроблю знову -61

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

склалось ну просто дуже стійке враження що ти аж занадто переймаєшся чужою кармою.

Якщо я на свою карму уваги не звертаю, то на чужу тим більше. Я не створюю людям карми і не корегую, як більше мені до вподоби. Я взагалі карму, як щось цілісне не сприймаю, це всього-навсього набір + і -. Наприклад, коли я плюсую чи мінусую, то не дивлюсь, яка в людини карма. Я плюсую, якщо думка дописувача збігається з моєю і мінусую, якщо в корінь не згідний, а відписувати, сперечатися і щось доводити не має бажання чи часу або бачу, що це безглуздо. І майже автоматично мінусую тих хто починає нити про карму, просити, щоб пояснили за що -. Та тому й мінусують, бо не згідні і немають бажання пояснювати.

Чомусь ні один задрот не написав - поясніть мені за що плюс. Тому що ЧСВ завищене і якщо плюсують, то так і має бути, бо я ж Дартаньян, а якщо побачить два мінуси, то не полінується навіть тему створити "Бєспрєдєл, ахтунг, убівают, па живому рєжут".

Чомусь нормальні люди адекватно реагують на мінуси і з кармою у них все гаразд, а ті хто це так болісно сприймає і карму в результаті мають червону. І по життю, зазвичай, так само йдуть, ниючи.

Ну і саме головне. Усі оці плюси-мінуси-карми-рєпи не я придумав. Але якщо адміни дали мені такий інструмент, то чому я ним не можу скористатися?

П.С. Переконувати не збираюся, але твоє враження помилкове. От і zigorko думав, що усі його мінуси від мене, а Женя взяв і зруйнував легенду про "знатного мінусувальщика".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...