Перейти до змісту

гомеопатія

Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

Народ, хто стикався, стикається і збирається стикатись надалі (в позитивному чи негативному сенсі), розкажіть, як воно? І, заодно, може, хтось познайомить мене з професіоналом-гомеопатом (не перевченим терапевтом, який щось десь чув, але, в цілому, має приблизне уявлення)? А?

А то мене так замахали ті постійні простуди в малих!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не спіши пічкати дітей всякими ліками.Навіть гомеопатичними.Простуда це наслідок,треба лікувати причину.Простуди можуть бути через слабку роботу кишечника та шлунка.Можливо їх вже лікували антибіотиками і мікрофлора не поновилась.Ще переглянь харчування дітей.70-80% це повинні бути овочі,фрукти і каші,ще молоко,йогурти.Зменьшити мясне(особливо не давай ковбаси),мучне(особливо здобу),картоплю якщо давати,то найкраще печену,але ні в якому разі не смажену.

Ні в якому разі не давати чіпси,сухарики,жуйки.

Профілактика та підвищення імунитету також дуже важливі.Вранці контрастний душ і змазуй вушка та носики(внутрішньо) топленим маслом(якісним),на ніч ноги обливати холодною водою,перший час можна одразу розтирати грубим рушником..Добре було б навчити їх спеціальному диханню(але не знаю скільки їм років може ще рано).

Найважче буде звикати дітям до процедур,але я знаю,що ти зможеш це зробити у вигляді гри.

Ще для профілактики важливо спати з трішечки відкритою кватиркою.Краще накрити теплішою ковдрою,але вікно не закривати і головне,щоб не було протягу.

ЗІ:якщо діти будуть бачити,що дорослі їдять те, що не дають їм,то це буде великою проблемою.Тому прийдеться самим сідати на таку дієту,а щось "недозволене" їсти втіхаря. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не спіши пічкати дітей всякими ліками.Навіть гомеопатичними.Простуда це наслідок,треба лікувати причину.Простуди можуть бути через слабку роботу кишечника та шлунка.Можливо їх вже лікували антибіотиками і мікрофлора не поновилась.Ще переглянь харчування дітей.70-80% це повинні бути овочі,фрукти і каші,ще молоко,йогурти.Зменьшити мясне(особливо не давай ковбаси),мучне(особливо здобу),картоплю якщо давати,то найкраще печену,але ні в якому разі не смажену.

Ні в якому разі не давати чіпси,сухарики,жуйки.

Профілактика та підвищення імунитету також дуже важливі.Вранці контрастний душ і змазуй вушка та носики(внутрішньо) топленим маслом(якісним),на ніч ноги обливати холодною водою,перший час можна одразу розтирати грубим рушником..Добре було б навчити їх спеціальному диханню(але не знаю скільки їм років може ще рано).

Найважче буде звикати дітям до процедур,але я знаю,що ти зможеш це зробити у вигляді гри.

Ще для профілактики важливо спати з трішечки відкритою кватиркою.Краще накрити теплішою ковдрою,але вікно не закривати і головне,щоб не було протягу.

ЗІ:якщо діти будуть бачити,що дорослі їдять те, що не дають їм,то це буде великою проблемою.Тому прийдеться самим сідати на таку дієту,а щось "недозволене" їсти втіхаря. :)

Чесно кажучи, всіх цих вимог я дотримуюсь, ми не їмо нічого забороненого, в нас не користується популярністю мучне, жарене, жирне, доця і я не їмо м.яса, а сина з чоловіком - так. Все тільки варене, готоване на пару, тушене або печене, при чому, ми з чоловіком їмо все ет ж. Процедури - то ми влітку, взагалі, купаємося в холодній воді (коли не хворі), а взимку я теж їх не надто перегріваю, квартиру завжди провітрюю, бавимося, рухаємося. Сухариків, чіпсів і т.д. не їмо. Йогуртів, правда, теж. :smile3: (не люблять). Маленькі, півтора року.

Думаю, проблема в кількох щепленнях, які я ще встигла зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, простуда зі щепленнями не пов'язана (немає постійних щеплень від грипу і т.п.). Цікаво а гомеопати не проти щеплень? http://www.holimed.lviv.ua/u_03_gomeo_003.html . А щодо загартовування, існують спеціальні методики http://refer.org.ua/component/option,com_d...tails/gid,9890/. Ось ще лінк про гомеопатію http://ukrmed.org.ua/cat.php?cat=31050 .

Можна багато чого знайти за допомогою Google.

ця конкретна, може, і не пов.язана, а от в комплексі, те шо ми цілий рік, кожен місяць хворіємо, думаю, цілком пов.язано. Гомеопати проти щеплень

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, простуда зі щепленнями не пов'язана (немає постійних щеплень від грипу і т.п.). Цікаво а гомеопати не проти щеплень? http://www.holimed.lviv.ua/u_03_gomeo_003.html . А щодо загартовування, існують спеціальні методики http://refer.org.ua/component/option,com_d...tails/gid,9890/. Ось ще лінк про гомеопатію http://ukrmed.org.ua/cat.php?cat=31050 .

Можна багато чого знайти за допомогою Google.

І ше, мені не лінк ПРО ГОМЕОПАТІЮ треба, мені треба конкретні прізвища і телефони. :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кілька рекомендацій:

# Отправляйте детей раньше ложиться спать (это может оказаться трудным, когда в девять часов бывает ещё светло).

# Откажитесь от поздних ужинов.

# Питайтесь большим количеством фруктов, созревающих в конце лета.

# внимательно следите за тем, как он ходит в туалет.Если у ребенка запор,то обязательно избавится.

# При первых намеках на насморк, давайте ребенку куркуму.

# Ребенок должен пить достаточное количество воды.

Куркума - помогает превращать слизь в жидкость и смягчает начало воспалительного процесса в полостях и слизистых оболоч­ках. Смешайте в пасту равные части куркумы и необработанного меда и давайте по 1 чайной ложке от одного до трех раз в день, в зависимости от того, на какой стадии находится простуда. В неко­торых случаях всего одна ложка пасты сможет остановить насморк. Потребление куркумы является хорошей профилактикой весенней простуды и аллергии.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кілька рекомендацій:

# Отправляйте детей раньше ложиться спать (это может оказаться трудным, когда в девять часов бывает ещё светло).

# Откажитесь от поздних ужинов.

# Питайтесь большим количеством фруктов, созревающих в конце лета.

# внимательно следите за тем, как он ходит в туалет.Если у ребенка запор,то обязательно избавится.

# При первых намеках на насморк, давайте ребенку куркуму.

# Ребенок должен пить достаточное количество воды.

Куркума - помогает превращать слизь в жидкость и смягчает начало воспалительного процесса в полостях и слизистых оболоч­ках. Смешайте в пасту равные части куркумы и необработанного меда и давайте по 1 чайной ложке от одного до трех раз в день, в зависимости от того, на какой стадии находится простуда. В неко­торых случаях всего одна ложка пасты сможет остановить насморк. Потребление куркумы является хорошей профилактикой весенней простуды и аллергии.

Cпати ми в 9 лягаєм. А куркуму де дістати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продають в супермаркетах там де приправи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Може ця тема вже і неактуальна, але в мене була та ж сама проблема з дітьми. Вони хворіли з періодичністю 1 раз на місяць-півтора. Ціле літо діти в мене льопались в басейні, ходили босоніж (по траві, піску і т.п), обливались холодною водою. Червень і липень не хворіли, а в серпні захворіли обоє. Потім знову в вересні, і в жовтні і нарешті в листопаді. Після останнього ГРВІ в них був бронхіт. Причому у всіх троьх. Остапові на той час був 1 місяць, і всіх кололи антибіотиками. Після цього наша лікар сказала, що потрібно зміцнювати імунітет. Закалювання це супер, але мені здається, що після численних простуд дітям потрібно піднімати імунітет ліками, а вже потім підтримувати його оздоровчими заходами. Так от ми пили Бронхомунал (не на правах реклами :) ) просто я бачу результат. Там має бути три курси. І от досі діти складних хвороб не мали.

Тепер про гомеопатію. Як я вже писала, складних хвороб діти не мали після того, як піднімали імунітет медикаментами, але було таке, що в дітей починався нежить, піднімалась температура. Ми їм давали гомеопатичних препарат Енгістол. Спочатку кожні 15 хвилини протягом 2 годин, а потім по інструкції, при чому ми пили його і для профілактики, коли в татка був грип. І ніхто з нас не захворів! Гомеопатичні ліки призначають ті ж лікарі, але як правило паралельно з іншими ліками. Переконана з досвіду, тоді захворювання минає швидше.

Юлямпочка, якщо для тебе це актуально ще, можу порадити лікаря (свого батька). Він лор. Він огляне дітей і щось порадить. Якщо захочеш - кажи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

захочу, канєшно. Єдине, що з тих пір, як я відмовилась від щеплень ми потрохи, потрохи, може, з допомогою анаферону, може, ще чогось, тьфу, тьфу, хворіємо менше. Але, якщо, не дай Боже, що, то я свисну, да? Вадимова аська в мене є, стукну, якщо раптом що :D. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто відмовились і все? А що ваш лікар каже? Наскільки я знаю, то раніше дітей не приймали в школу і садочок якщо немає всіх щеплень. Як зараз ситуація? Особисто я не розумію чому щеплення від деяких хвороб є обов'язковими, і не впевнена, що вони взагалі необхідні. Старшим робила всі, а от меншому лише ті, що в роддомі, а більш ніяких.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після того, як малим зробили щеплення на кір, а вони через місяць обоє злягли (а це не грип, між іншим), я більше жодних щеплень не робила. Потім ми ще півроку (влітку) кожного місяця хворіли. А стосовно "брати-не брати" в садок, так не мають права, але треба досконало знати свої права :), тому що, якщо я беру відповідальність за життя і здоров.я дітей на себе, то далі це мої проблеми. Якщо хоч, можу накидати ссилок, як з цим боротись :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Накидай. Дякую :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в нас рецепт простий: кожен ранок фреш з моркви, яблук і селери(корінь)1\4.Діти пють із великим задоволенням, +1 апльсин чи грейпфрукт в день. І хворіємо ми дуже рідко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 років потому...

апну..хотілось би почути хто за ? хто проти ? ..недавно лікар мене запрошував пройти курс.. тепер вагаюсь.. адже це новий біснез для них, я так поняв ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то є бізнес)

лікувалися, і я і дитина, ніякого результату немає, абсолютно. Народні методи - більш дієві)

але якщо в це вірити,тобто "самовнушения", то мо' й допомагає ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тільки за, але не до тих лікарів треба йти які "вкурили" що це є непоганий бізнес, а до тих хто дійсно цим займається і в цьому розуміється. І не сильно це дорого, з моєї практики - майже рівноцінно, тільки що традиційні "лікарі" назначають ще тьму взагалі непотрібних ліків і взагалі традиційна медецина - це й є просто бізнес, 95% давно вже нікого не лікує. Якраз після традиційного лікування життя і заставило йти до гомеопатів щоб повернути вгроблене лікарями здоров"я. Багато людей не довіряє гомеопатії тому що ефект від лікування настає через більший проміжок часу і більшість просто не хоче довго пити те що назначив лікар - гомеопат, багатьом людям простіше жахнути адську дозу традиційних ліків і випльовувати печінку - бо це швидше. Кожний обирає сам

.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...

Хто знає доброго гомеопата в Луцьку? Бажано, щоб він проходив стажування у Центрі Гомеопатії Попових (м. Київ) http://www.homeopat.kiev.ua.

Також є наукові праці лікаря-гомеопата з луцька Н.Я. Бойко. http://www.polykhrest.od.ua/other/years_articles1999_70.php

Хто знає, як з цим лікарем сконтактувати, дайте, будь ласка, знати. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чув про Ліпіни ... точніше незнаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто знає доброго гомеопата в Луцьку? Бажано, щоб він проходив стажування у Центрі Гомеопатії Попових (м. Київ) http://www.homeopat.kiev.ua.

Також є наукові праці лікаря-гомеопата з луцька Н.Я. Бойко. http://www.polykhres...cles1999_70.php

Хто знає, як з цим лікарем сконтактувати, дайте, будь ласка, знати. Дякую.

Не знаю чи стажувався , але радили знайомі, яким реально допоміг, правда не відразу, гомеопатія як відомо, дає результати через певний час.... Гомеопат Михайлюк Володимир Іванович, приймає на Відродження 41б ( приміщення аптеки) , якщо зацікавило, пошукаю тел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...