Перейти до змісту

ВЕЛИКІ УКРАЇНЦІ

REDAKTOR

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Голосую за Великих математиків, фізиків та медиків. Але ніяким чином не за словоблудів та графоманів. Ледь не забув, проти обкурених штукатурів.

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 3 місяця потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

«Великим українцем» №1 обрано Ярослава Мудрого – 648 тисяч голосів, 40%

2.Микола Амосов – 19,88%

3.Степан Бандера - 261 тисяча голосів, 16%

4.Тарас Шевченко - близько 115 тисяч голосів

5.Богдан Хмельницький - 62931 голосів, 4%

6.Валерій Лобановський - 51 500 голосів, 3,18%

7.В’ячеслав Чорновіл – 42543 голосів, 2,6%

8.Григорій Сковорода - 28090 голосів, 1,73%

9.Леся Українка – 26 тисяч голосів, 1,64%

10.Іван Франко – 24 тисяч голосів, 1,49%

Опубліковано

Які п... голосували за Бандеру, шо він опинився вище Шевченка??

Це просто ноу комент, Леся Українка 9(!), а Амосов 2 ...

Куди наша "нація", якщо вона ше є, котиться...

Опубліковано

Звичайно він видатний українець, але... НЕВЖЕ БАНДЕРА ЗРОБИВ БІЛЬШЕ ДЛЯ НАШОЇ НЕЗАЛЕЖНОЇ ДЕРЖАВИ НІЖ ТОЙ ЖЕ ШЕВЧЕНКО ЧИ ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ???

Опубліковано

mrZED

Просто не варто сприймати це надто серйозно. Навіть Шустер визнав, що ВУ - насамперед просвітницький проект!

А Амосов другий, тому що східні українці так намагались зламати лідерство Бандери, і це теж визнали ведучі!

Як визнали(!) і те, що часто вдавались до відвертих провокацій, аби стимулювати участь народу!

ІМХО Якби кожен мав можливість голосувати лише раз, - ні Бандера, ні Амосов не отримали б настільки високих позицій!

Опубліковано
голосував за Бандеру та Шевченка ....еххх....шкода що Бандара не виграв

хохли на сході не пропустили.

а от ШЕвченко... в порівнянні з іншими конкурсантами, зробив менше.

Опубліковано

я отдал за бандеру 2 голоса!!

я рад за бандеру и за то что он оказался на 3 месте так как до 90-х мы даже не знали кем он был)))

Опубліковано

Підтримую R@monа, я так само голосував за Бандеру. Але поряд з тим віддав голос і за Амосова. А ще одне пояснення чому він [Амосов] зайняв таке високе місце - це те, що думаю всі його колишні пацієнти, які завдячують своїм життям на цьому світі цій людині віддали свій голос за нього.

Те що нарешті як сказав Кіпіані на проекті ім'я Бандери звучить в когорті героїв і без жодних лайок - це вже великий прорив, і я дуже радий. Так що слава Україні, ми маємо знати своїх істинних героїв!

Опубліковано

Вибір українців (Ярослав Мудрий №1) реально позитив №1!!! Чому, бо більшість усвідомила древню історію України, а раз вже вивчили історію то і про майбутнє можна подумати.

Опубліковано

я думаю, просто Ярослав всім відомий ще з шкільної програми, навіть радянської. і це не значить, що усі точно пам"ятають, що саме він зробив.думаю, скорше за все у більшості випадків при опитуванні тих, хто за нього голосував, ми би отримували якусь невизначену відповідь на зразок: "ну як, при ньому київська русь була ого-го". а в деталях була би повна плутанина;) він найбільш нейтральна фігура. він однаково знаковий як для українофілів, так і для русофілів.гарний символ минувшини.

я голосував за Лесю Українку.

Опубліковано

Згідний з Толіком - Ярослав - прекрасна кандидатура, к для Сходу і Заходу.

Голосував за Шевченка - імхо він справив найбільший вплив на український етнос, навіть середньостатичний українець є одного з ним психотипу.

Опубліковано

Не мойо.

Заздалегідь прошу вибачення за не зовсім прийнятне на цьому форумі нетолерантне слово, але інакше колориту фрази не передати:

Автори проекту "Великі Українці" продовжують роботу, і розгортають другий проект: "Маленькі москалі" ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...