Перейти до змісту

Екзит-Пол "Борда голосує" 25.05.2014

Arden

454 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

От пишуть що нічого на Гриценка в інеті немає. А спробуйте погуглити фразу "Гриценко міністр оборони скандал".

сумнівні сайти і ніяких доказів.

половина новин - статті 2014 року

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 132
  • Створено
  • Остання відповідь
10390407_1435410993379201_7129605668947985899_n.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикольно: Ляшко, Порошенко і Гриценко йдуть на одному рівні! І на харківському сайті Ляшко однаково набирає з Порошенком. Неочікувано! Особисто я голосував за бійця Яроша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+2 за Яроша.

Голосував з дружиною близько 16.00 год в школі №10, черг не було, все швидко і без проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В одному з сіл любомильського р-ну за голос за юльку дають по 100грн.Багато народу відмовляються і голосують за ляшка.

В одному з сіл любомильського р-ну за голос за юльку дають по 100грн.Майже всі відмовляються і голосують за ляшка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це певне перші вибори,з часів незалежності,що майже всі голосують за переконаннями. І радує,що голос віддають не за меньше зло,а усвідомлюючи ціну голосу.. Нація одужує. Так як раніше було,вже точно не буде. Головне- переживемо цей злам.

Слава Україні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивує, чому так багато голосів за Петю ПарАшенка. Невже людям потрібен другий Ющенко, який 5 років просидить без діла, і тільки й буде розповідати про "любих друзів" і "руки, які нічого не крали"?

Легше всього змінити пару літер в прізвищі (тим більше якщо не відповідаєш за те).

А мені особисто потрібен такий президент як Віктор Андрійович.А заслуги кого з юзерів цікавлять -прогугліть "беззаперечні заслуги Ющенка".

А п*ять років ....- одна пані не давала ні жити ні працювати не тільки президенту , а й всім українцям (можу навести докази кому цікаво , але й для цього є Google).

Да мови не має при Ющаку було нормально жити тільки от 3.14дар нах було яника до влади допускати напевно домовились що той його не буде чіпати як сяде на АУРУМНИЙ унітаз... отакий твій Андрійович продажний як і всі а мо ще і гірше. Моє особисто імхо що треба щоб нові люди прийшли до влади.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В одному з сіл любомильського р-ну за голос за юльку дають по 100грн.Багато народу відмовляються і голосують за ляшка.

В одному з сіл любомильського р-ну за голос за юльку дають по 100грн.Майже всі відмовляються і голосують за ляшка.

В якому саме? Взявся говорити правду - говору до кінця. А не так: висунув голову з-за кущів, вякнув щось, оглянувся по сторонам і назад в кущі. Так що карти на стіл - в якому селі і звідки інформація?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

реально може бути несподіванка на виборах...така що всі політологи за голову візьмуться, бо ж можливо такого ніхто й не очікував....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

реально може бути несподіванка на виборах

Порох точно пройде. На рахунок Йулі,великі сумніви.Хто,що думає? Хто оппонент?

ЗЮ. Можливо села,полісся і за Йулю.Але чомусь сумніваюся...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 Ляшко.

Якщо б був би Бєня Коломойський, думаю задніх він не пас би. Люди які зробили, а не просто говорили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По телефону сказав знайомий якому я довіряю.Доказів не маю ,і на карті показувати не буду.Я про те: що люди вже змінилися і знають кого хучуть бачити президентом,а Вона цього не розуміє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але скільки в нас зомбі голосуючих за Порошенка, це піпец, планктон, причому опираются на такі дебільні контраргументи, шо піпець :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо зробив Ляшко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо зробив Ляшко?

в смислі ? Принаймні він не займав керівних посад, за яке можна його мокати в гамно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що зробили всі ці разом взяті піз@боли,крім по ТВ піаритися?

ЗЮ. Чоловік Клінчаєва привіз з Луганська.Накарав ублюдків в Торезі.Мені цього достатньо,щоб віддати за нього голос.Він на це заслуговує. А буде другий тур,буду вибирати з меньшого зла.

ЗЗЮ. Діла красять мужа,а не пусте бовтання язиком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А.

P.S. Боря, ти шото не то робиш©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

реально може бути несподіванка на виборах

Порох точно пройде. На рахунок Йулі,великі сумніви.Хто,що думає? Хто оппонент?

ЗЮ. Можливо села,полісся і за Йулю.Але чомусь сумніваюся...

Чув що Юлю яктивно підтримує Галичина. Чи правда - не знаю. Результати першого туру покажуть. Хоча, якщо чесно, я не розумію звідки до неї стільки ненависті. Як я не допитувався на Борді - ніхто мені логічно нічого пояснити не зміг. Куча емоцій, бризкання слиною і т.д. І на цьому все закінчувалось ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кароче,при любих розкладах,треба готуватись до Майдану№2.

№3 якщо мені не зраджує пам'ять :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куча емоцій, бризкання слиною і т.д. І на цьому все закінчувалось ...

На бризкання спермою вона уже "не тяне"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По телефону сказав знайомий якому я довіряю.Доказів не маю ,і на карті показувати не буду.Я про те: що люди вже змінилися і знають кого хучуть бачити президентом,а Вона цього не розуміє

В такому випадку я вважаю твої слова наклепом та намаганням вплинути на хід голосування: подивіться, мовляв,он яка вона погана, ця Юля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чекаємо офіційних екзит-полів.Здається об 20.00 ?

Tolik_lt

Дивився те відео.А ти за кого голос віддав?За Вону?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....Хоча, якщо чесно, я не розумію звідки до неї стільки ненависті. Як я не допитувався на Борді - ніхто мені логічно нічого пояснити не зміг. Куча емоцій, бризкання слиною і т.д. І на цьому все закінчувалось ...

Вона вже тупо остоп..ла. як наш "лєгітімний". ВОна папіз..ть хараша, а якщо діяти то пшик. Багато вона в якому гавні замішана, аж тхне від її "дій", от люди і збридили її.

Тай викликає вона відражу, печію і таке подібне.

А все почалось з того що нефіг їй було на майдан їхати і там корчити рожу як в тої гострольорши що мать соладата, жиельніца адєси і всякого такого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоча, якщо чесно, я не розумію звідки до неї стільки ненависті. Як я не допитувався на Борді - ніхто мені логічно нічого пояснити не зміг. Куча емоцій, бризкання слиною і т.д. І на цьому все закінчувалось ...

Її за одну "газову угоду" розстріляти треба. Харківські угоди - це наслідки її газових контрактів. Наслідки не єдині і не останні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо зробив Ляшко?

в смислі ? Принаймні він не займав керівних посад, за яке можна його мокати в гамно

І це вагомий аргумент, щоб віддати за нього свій голос?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...