Перейти до змісту

Екзит-Пол "Борда голосує" 25.05.2014

Arden

454 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

А чому кандидати тут у Вас не по алфавіту ідуть .............. що мо в кого симпатії наприклад до Юлі чи як це розуміти чи це така скрита агітація в день виборів

[sarcazm on]

Як Ви майстерно викрили не чисту гру з боку Тимошенко...

Блін, але щось не спрацював мій продуманий план і в Юлічки так мало голосів.

[sarcazm off]

Якщо серйозно, то я просто відкрив перший ліпший сайт і передрукував список.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 132
  • Створено
  • Остання відповідь

на Ukr.net також екзит-пол. проголосував 2 рази. думаю про "достовірність" результатів можна не сумніватися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мало не проголосував за гриненка)) так поспішав) а так +1 за гриЦенка

Аналогічно, передивлювався два рази де "+" поставив. Вибирав між Ляшко/Гриценко. На даний момент, імхо, нам потрібна військова тямуща людина людина. А то он що робиться вже, а що ж буде далі??? http://gazeta.ua/articles/np/_na-antiukrayinskij-miting-u-donecku-priyihali-bojoviki-z-praporami-rf-dnr-ta-pivdennoyi-osetiyi/559897

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж осилив тяжкі муки вибору. Методом виключення проголосував за Гриценка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вагався між Ляшко і Гриценко, вибрав Гриценко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивує, чому так багато голосів за Петю ПарАшенка. Невже людям потрібен другий Ющенко, який 5 років просидить без діла, і тільки й буде розповідати про "любих друзів" і "руки, які нічого не крали"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивує, чому так багато голосів за Петю ПарАшенка. Невже людям потрібен другий Ющенко, який 5 років просидить без діла, і тільки й буде розповідати про "любих друзів" і "руки, які нічого не крали"?

Скоріш за все, багато людей просто хоче щоб вибори відбулись в один тур, от і дивляться на рейтинги коли роблять свій вибір.

В будь-якому випадку - Україна переможе!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивує, чому так багато голосів за Петю ПарАшенка.

Тільки що йшла з магазину, зустріла сусіда. Хлопець 25ти років.

Діалог:

Проголосувала?

Так, ще зранку.

За кого?

Гриценка.

Це хто такий?

О, круто ти до виборів готувався. А ти голосував?

Ще ні.

А за кого будеш?

Не знаю. Мабуть, за Порошенка.

БігМорди/ТБ роблять своє. Якщо не знаєш за кого - голосуєш за "примєлькавшуюся" морду...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а цього року що грошей не вистачило на вебки для дільниць?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Легше всього змінити пару літер в прізвищі (тим більше якщо не відповідаєш за те).

А мені особисто потрібен такий президент як Віктор Андрійович.А заслуги кого з юзерів цікавлять -прогугліть "беззаперечні заслуги Ющенка".

А п*ять років ....- одна пані не давала ні жити ні працювати не тільки президенту , а й всім українцям (можу навести докази кому цікаво , але й для цього є Google).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а цього року що грошей не вистачило на вебки для дільниць?

а шо вони дали крім геморою і викинотої на вітер (в чиїсь кармани) купи бабла?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От пишуть що нічого на Гриценка в інеті немає. А спробуйте погуглити фразу "Гриценко міністр оборони скандал".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От цікаво: В новинах показують довжелезні черги на вибори, люди стоять по декілька годин.

Тільки що з сім’єю проїхалися по дільницях (бо голосуємо на різних) і всюди пусто, ніяких черг не має. Це Луцьк такий пасивний? Чи вже всі проголосували?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я голосував десь в 9ій, не скажу що були черги але людей було багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це Луцьк такий пасивний? Чи вже всі проголосували?

Думаю, пасивний. На сторінці, де було моє прізвище, в 11й годині - я була перша...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волиньпост та Правда кажуть що станом на 11ту годину Волинь є лідером по явці виборів у всій країні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, якщо не таємниця, на цей раз взяли у когось гроші за "правильне голоування"? Якщо не помиляюся на минулих виборах ви хвасталися що отримали здається 400 гривень за те щоб проголосувати за когось там, хоча стверджували що голосували за "Свободу",знову ж таки, якщо не помиляюся. Не ображайтеь, не ображайтесь, я просто веду до того, що після стількох куплених голосувань, після всіх тих маніпуляцій на виборах люди не дуже то вірять у їх чесність та обєктивність. А ви ще дивуєтеся, що ви були першою на своїй сторінці списку виборців. Я до речі те ж. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волиньпост та Правда кажуть що станом на 11ту годину Волинь є лідером по явці виборів у всій країні.

http://gazeta.ua/articles/politics/_cvk-oprilyudnila-yavku-viborciv-po-ukrayini-stanom-na-1500/559923

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви ще дивуєтеся, що ви були першою на своїй сторінці списку виборців.

В якому слові було висловлене здивування???

Це була констатація факту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Явка виборців на дострокових виборах Президента України 25 травня 2014 по 79 округах станом на 15:00 склала 39,32%
Щось взагалі мало ((
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.cvk.gov.ua/vp2014/wp001.html

Рівенська нас обігнала ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

здається мені що така мала явка через відсутність "каруселей"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво, а можна потім якось переглянути себе в списках, чи голосував я чи хтось замість мене проголосував, а то були колись "приколи" знайомий казав, прийшов глянув в список, а там його мама вже проголосувала, а вона вже як давно померла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.cvk.gov.u...2014/wp001.html

Рівенська нас обігнала ))

станом на 15-ту годину ми знову попереду)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...