Перейти до змісту

Яку пральну машинку краще купити?

30 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Яку пральну машинку краще купити? Якого виробника?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bosch, и поменьше электроники, побольше механики ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не інакше як робітник Atlant`у заглядав у тему.

По суті - Борш в батьківв (вже років 15) і в мене (років 7) працює без пригод і зайвих шумів, навіть не пам’ятаю як виглядає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яку пральну машинку краще купити? Якого виробника?

Я б вибирав пралку не по виробниках, а по характеристиках. З заявленого списку усі відпрацюють своє, в межах заводського браку, який приблизно однаковий в усіх заявлених виробників. Тільки Атлант ніби як лишній у списку, хоча їхніх пралок не бачив, тому можу помилятися.

В першу чергу треба визначитись з габаритами і від цього "танцювати". Відразу прикинути що краще підійде - вертикалка чи горизонталка, вбудована чи окремостояча. Далі по функціоналу пройтись, що потрібно, а що лишнє і не забувати на ціну поглядувати, щоб не вивалитись за бюджет. У кожного виробника є свої фішечки, типу прямого приводу в LG чи керамічного тену в Samsung і т.д. Після такого підходу залишиться 2-3 моделі, які варто показати тому, хто буде частіше прати. Профіт.

п.с. Не голосував, не бачу сенсу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм BEKO ?

не можу добавити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм BEKO ?

Те саме що й інші. Хоча патент на прямий привід належить саме BEKO, а LG ніби як орендує його на певний період. Інформація не перевірена, зі слів представника БЕКО, тому краще я її затру.

Також можна було б добавити в голосувалку Candy, Ardo, Gorenje, Zanussi - ці бренди також широко представлені в Україні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж цікава ця тема - що купити ? Країна виробник в більшості китай або москалі...... Чи пробувати притягнути з-за бугра девайсину?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...