Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

11 годин тому, AgentSmith13 сказано:

Розумник, що тут скажеш... На особистості переходим, ну ок... Як мінімум дообряче так слідкувати за його (посла) і його підлеглих і всіх пов'язаних з ним людей діяльністю пора почати було ще з самого Майдану. І при перших ознаках чогось неналежного - див. мій пост. Хто не зрозумів, я аж ніяк не мав на увазі "ні за що взяти і посадити "по безпрєдєлу", як кацапи, їм назло, як помсту, і хай весь світ гуде, нам по барабану", я мав на увазі саме те, що там Є за що на 200%. Та що там, в нас деякі відверті, відкриті сепаратисти і прихильники "кримнаша" спокійно живуть і ледь не в парламенті сидять... Чого тільки вартий персонаж, котрого в Луцьку з гранатою впіймали (ну, він рибка дрібна, і його таки посадили і аж на 14, здається, років, але таких сепаратюг, не рахуючи тих, котрі ворочають мільйонами і "недосяжні" для суду, є не 2 і не 100)!

це не перехід на особистості, це констатація факта. і цим постом ти ще раз підтверджуєш цей факт.

навіть, якщо й буде за що його взяти, то максимум, що можуть зробити, це вислати з країни... 

і не порівнюй посла (особу з дипломатичним імунітетом) з якимось персонажем з гранатою.

тобі може й по барабану, але я не хочу, шоб Україну порівнювали з якимись племенами з Африки з 18 чи 19 століття, які могли собі дозволити зїсти посла)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так я ж і кажу - в межах ЗАКОНУ. Ну, вислати, так вислати, з того МОЖЕ треба починати. Або й не висилати різко, а дати час, акуратно назбирати доказів неспростовних, і надати їх західним "партнерам". Я взагалі-то посла не з "персонажем з гранатою", а з нардепом і членом ПАРЄ порівнював... І так, я теж не хочу, щоб нас порівнювали з вищезгаданими племенами Африки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто не бачив таке привітання з 8-м березня

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хз чи фейк, чи дійсно вони такі:

Цитувати

У Барнаулі в дитсадку дітям видали грамоти з тризубом

В одному з дитячих садків Барнаула в Сибіру вихованцям видали грамоти із зображенням герба і прапора України, повідомляє портал Алтапресс.

На оформлення грамот, виданих дитячому садку №258, звернула увагу жителька.

"Як можна пояснити ситуацію, коли в Барнаулі в Дитячому садку №258 сім'ї нагороджують грамотами з Гербом і прапором України, або це зроблено спеціально і тепер Алтайський край входить до складу України? Поясніть будь ласка", - написала дівчина в соцмережі.

Завідуюча дитячого саду Анна Елфимова пояснила, що грамоти із зображенням герба України вихованцям вручили випадково.

"Вихователі просто роздрукували зразок грамоти з інтернету. На цей тризуб ніхто не звернув уваги. Прийняли його за звичайний жовто-синій орнамент. Я згодна, що це помилка, і такого бути не повинно. Але це результат звичайної людської неуважності", - розповіли в адміністрації дитсаду.

Завідуюча уточнила, що "українські" грамоти видали тільки в одній групі. Керівництво пообіцяло виправити помилку і вручити дітям нові грамоти з гербом і прапором Росії найближчим часом.

683839_1_w_590.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Краснодарском крае отреставрировали памятник Ленину

1653874_183709378676174_4100278580541852

12803227_183709352009510_596381748815146

http://www.kyrgyzkorm.kg/awesome-facts/v-krasnodarskom-krae-otrestavrirovali-pamyatnik-leninu-2.html

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пісня солдата НКВД...

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как на России хорошее от плохого отличают

Опубликовано: 10 мар. 2016 г.
Если с Россией и еще с кем-то случаются похожие события, это еще не значит, что они похожие. Все зависит от патриотичного настроя их организаторов. Кто при этом хороший, а кто плохой – смотрите объяснение в нашем сюжете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-PAXP-deijE.gif

0:00

1 809 переглядів

Igor Rryvbass з Ігором Колєсніком та Igor Kolesnik.
7 год ·

Египетский оркестр нервно курит в сторонке Смайлик «tongue»
Жрать с лопат...
петь в противогазах... Смайлик «sunglasses»
гадить в штаны...
Какие еще достижения гражданам смехдержавы готовит дополнительная хромосома?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

агаворочка по лаврову :)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЦЕ правду пишуть. Єгиптяни тепер на туристів кидаются зайдіть до мене, зайдіть сюди.

Але є і серед наших кадри.правда таких там одиниці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЦЕ правду пишуть. Єгиптяни тепер на туристів кидаются зайдіть до мене, зайдіть сюди.

Але є і серед наших кадри.правда таких там одиниці.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Москва. В СМИ попали закрытые данные о национальном составе Москвы 8.01.2016

Из 11 миллионов населения российской столицы славян – русских, украинцев и белорусов – по данным на середину 2015 года насчитывалось около 4 млн 600 тыс. человек. Об этом говорится в информации, размещенной на портале Asiarussia. со ссылкой на консультанта одного из силовых ведомств РФ.

Национальный состав населения российской столицы сегодня выглядит следующим образом
русские – 31%
азербайджанцы – 14%
татары, башкиры, чуваши – 10%
украинцы – 8%
армяне – 5%
таджики, узбеки, казахи, киргизы – 5%
корейцы, китайцы, вьетнамцы – 5%
чеченцы, дагестанцы, ингуши – 4%
белорусы – 3%
грузины – 3%
молдаване – 3%
цыгане – 3%
евреи – 2%
другие народы – 4%
Даже беглый подсчет на основе приведенных выше данных говорит о том, что на долю в 31% русских сегодня приходится приблизительно в 33% представителей традиционно мусульманских народов.
Также сообщается, что в России в целом этнических азербайджанцев живет больше, чем в Баку, а татар в российской столице находится больше, чем в Казани. Примечательно, что за последние полтора десятка лет количество российских мусульман увеличилось на 40% и к середине нынешнего столетия каждый четвертый россиянин будет мусульманином.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...