VaLeRa Опубліковано 13 Липня, 2015 в 10:58 Поділитися #3151 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 10:58 alexvvv, тобто через два дні "знайдуть" ще 300-400 десантніків під завалами? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 13 Липня, 2015 в 11:13 Поділитися #3152 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 11:13 alexvvv, тобто через два дні "знайдуть" ще 300-400 десантніків під завалами?трошки скромніші цифри будуть Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:13 Поділитися #3153 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:13 вони були дітками поки не потрапили у армію х@йла , а так це потенційні вбивці та мародери.з такими пред'явами для вас всі жителі РФ - це вороги, так?попустіться, бо за вашою логікою ви для них тоді потенційний фашист, а це з не правда чи не так? 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:26 Поділитися #3154 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:26 з такими пред'явами для вас всі жителі РФ - це вороги, так?попустіться, бо за вашою логікою ви для них тоді потенційний фашист, а це з не правда чи не так?стосовно військових це так 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:32 Поділитися #3155 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:32 Класно тобі Мадкот, з твоїх родичів нікого незавалили, незакатували, не знищили майна. Можна і про гуманізм сіяти. Нє що б хоч трохи поставити себе на місце тих тисяч, а може вже й мільйонів кого накрили дуже жостко оці невороги. Мого батька оці невороги в 1951 році маленьким пацанчиком везли ешелонами в сибір разом з його родиною забравши все майно. Тому в мене ніколи не було ілюзій стосовно того хто ці невороги. 3 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:33 Поділитися #3156 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:33 стосовно військових це такви звинувачуєте людей, у можливих потенційних злочинах - це все діагноз для медицини. задумайтесь. а давайте ми вас звинуватимо як потенційного вбицю жителів РФ?що скажете? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:37 Поділитися #3157 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:37 По аналогії це те саме, що і п'яний за кермом - вже в групі ризику і потенційний вбивця. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:39 Поділитися #3158 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:39 (змінено) Класно тобі Мадкот, з твоїх родичів нікого незавалили, незакатували, не знищили майна. Можна і про гуманізм сіяти. Нє що б хоч трохи поставити себе на місце тих тисяч, а може вже й мільйонів кого накрили дуже жостко оці невороги. Мого батька оці невороги в 1951 році маленьким пацанчиком везли ешелонами в сибір разом з його родиною забравши все майно. Тому в мене ніколи не було ілюзій стосовно того хто ці невороги.ти Ромакса перш ніж щось писати подумай чи знаєш кому пишеш. ти мене не знаєш і історію моєї родиии та родини моєї дружини теж. тому притормози.дивні люди - хочуть жити в мирі, а самі звинувачують всіх і вся направо і наліво, лише за те, що він є громадянином країни, котра напала на Україну.схаменіться люди, ось через таку позицію в СРСР знищували сім'ї як родичів "ворогів народу"давайте говорити по факту - є злочин - злочинець, немає - людина.відносьтесь до людей, так, як би хотіли, щоб до вас відносилисьПо аналогії це те саме, що і п'яний за кермом - вже в групі ризику і потенційний вбивця.ні, п'яний за кермом - це вже порушник закону.а ти звинувачуєш у майбутньому ДТП власника водійських прав, котрий випив чарку дома, а машина його у гаражі стоїть. Змінено 13 Липня, 2015 в 12:39 користувачем madkot Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:43 Поділитися #3159 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:43 ні, п'яний за кермом - це вже порушник закону.а ти звинувачуєш у ДТП власника водійських прав, котрий випив чарку дома, а машина його у гаражі стоїть.це аналогія військового, що пішов на пенсію.ви звинувачуєте людей, у можливих потенційних злочинах - це все діагноз для медицини. задумайтесь.а давайте ми вас звинуватимо як потенційного вбицю жителів РФ?що скажете?А Надія Савченко вбивця чи ні? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:45 Поділитися #3160 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:45 А Надія Савченко вбивця чи ні?а вона тут до чого вже? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:46 Поділитися #3161 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:46 Ти міняєш як тобі вигідно поняття суб'єкта і нації чи народу. Не вигідно ти говориш про Васю Пупкіна з Улан-Уде, коли вигідно про народ. Якщо б та війна була випадковістю, вийнятком з мирного співіснування, ніхто б не заперечував. Але коли ця східна зараза за мого життя вже відвоювала в Афганістані, Чечні, Нагорному Карабасі, Грузії, Молдові, Криму, Донбасі, а ти навряд чи чув про війни в Африці (Єфіопія), на Близькому Сході, де допомога терористам не афішувалась, але при цьому залишалась визначальною в діях терористів. Змінилось декілька поколінь військових в східних орків, а тип війни, їх частота не змінні. Тому навіть чисто з статистики - це хворе, кончєне населення. Хто про це забуває потім сильно шкодує. Я не забуваю. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталька Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:48 Поділитися #3162 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:48 демагогію тут розвели... є окрема темка. давайте не переходити на особистості - для цього є пм. продовжуємо, які "тупі" рашисти Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:49 Поділитися #3163 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:49 А і ще мені пофіг що про мене думають кончєні східні орки, чим гірше тим краще, як показує історія. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:51 Поділитися #3164 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:51 Ти міняєш як тобі вигідно поняття суб'єкта і нації чи народу. Не вигідно ти говориш про Васю Пупкіна з Улан-Уде, коли вигідно про народ. Якщо б та війна була випадковістю, вийнятком з мирного співіснування, ніхто б не заперечував. Але коли ця східна зараза за мого життя вже відвоювала в Афганістані, Чечні, Нагорному Карабасі, Грузії, Молдові, Криму, Донбасі, а ти навряд чи чув про війни в Африці (Єфіопія), на Близькому Сході, де допомога терористам не афішувалась, але при цьому залишалась визначальною в діях терористів. Змінилось декілька поколінь військових в східних орків, а тип війни, їх частота не змінні. Тому навіть чисто з статистики - це хворе, кончєне населення. Хто про це забуває потім сильно шкодує. Я не забуваю.слухай, давай не гони - Афган, Карабах, Африка - там воювали і українці - то що - вороги?я за те, щоб звинувачувати конкретну особу за конкретні дії, а не за його громадянство, віру, національність чи політичні погляди. а щодо війни, які я не чув - так добав ще Чехословаччину, Угорщину, Кот-Дівуар і т.д. де брали участь різні націїА і ще мені пофіг що про мене думають кончєні східні орки, чим гірше тим краще, як показує історія.можливо тобі і все одно, але по тому як ти відносишся до інших видно що ти за людина 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:51 Поділитися #3165 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:51 ви звинувачуєте людей, у можливих потенційних злочинах - це все діагноз для медицини. задумайтесь.а давайте ми вас звинуватимо як потенційного вбицю жителів РФ?що скажете?а вона тут до чого вже?До того, що вони вже це роблять і на місці Надії Савченко може бути будь-який громадянин України. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:55 Поділитися #3166 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:55 Кажуть , казарма нова чи свіжовідремонтованаЯк це цинічно не звучить --- ці " дітки" могли бути через місяць в насякби були б у нас - було б інше відношення,Після того як вони вступили у ворожу нашій країні армію, це вже не дітки, а засіб для війни, який використає путлер. Це як ніж у руках маніяка. Домогосподарка ним могла б різати хліб або чистити картоплю. Але ж путлер кровожерлевий маніяк. Якщо б той "ніж" в його руках геть зламався або згубився, мирним особам було б краще. Тому, якщо армія рф опиниться хоч вся під завалами, я зітхну з полегшенням, тому що маніяк буде обеззброєним і припинить війну в моїй країні. 2 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:55 Поділитися #3167 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:55 До того, що вони вже це роблять і на місці Надії Савченко може бути будь-який громадянин України.ну то давай опустимось до їхнього рівня і будемо казати що ми за справедливість, так? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:57 Поділитися #3168 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:57 слухай, давай не гони - Афган, Карабах, Африка - там воювали і українці - то що - вороги?я за те, щоб звинувачувати конкретну особу за конкретні дії, а не за його громадянство, віру, національність чи політичні погляди.а щодо війни, які я не чув - так добав ще Чехословаччину, Угорщину, Кот-Дівуар і т.д. де брали участь різні націїЯ звинувачую за професійну приналежність і на цей час їхні професійні обов'язки - це вбивство наших хлопців, так що все логічно. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:57 Поділитися #3169 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 12:57 До того, що вони вже це роблять і на місці Надії Савченко може бути будь-який громадянин України.ну то давай опустимось до їхнього рівня і будемо казати що ми за справедливість, так?іде війна, а у війні мусить бути переможець і переможений. Якщо ворогу все пробачати і не боротись з ним, то можна вже складати зброю. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 13 Липня, 2015 в 13:00 Поділитися #3170 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 13:00 Після того як вони вступили у ворожу нашій країні армію, це вже не дітки, а засіб для війни, який використає путлер. Це як ніж у руках маніяка. Домогосподарка ним могла б різати хліб або чистити картоплю. Але ж путлер кровожерлевий маніяк. Якщо б той "ніж" в його руках геть зламався або згубився, мирним особам було б краще. Тому, якщо армія рф опиниться хоч вся під завалами, я зітхну з полегшенням, тому що маніяк буде обеззброєним і припинить війну в моїй країні.ну за такої логіки у вас дома очевидно ножів немає - бо це ж інструменти вбивства та каліцтва, так, а враховуючи, що практично кожна людина хоч раз у житті порізалась - то ви просто вимушені були викинути ніж, як потенційно небезпечний предмет, чи не так?будьте людянішими - ці дітки загинули не по дорозі на війну, не на території України в перший день приїзду, не в бою прости нас, а у себе в казармі - вони вам нічого не зробили, і не факт, що планували. а ви вже їх з гімном змішали і звинуватили у всьому. не гоже так робити.[Я звинувачую за професійну приналежність і на цей час їхні професійні обов'язки - це вбивство наших хлопців, так що все логічно.їх призвали, як і призивають кожного з нас у свій час - вони виконують свій обов'язок - стати на захист своєї вітчизни, але це все ще не робить їх вбивцями українців і нашими ворогами. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 13 Липня, 2015 в 13:00 Поділитися #3171 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 13:00 ну то давай опустимось до їхнього рівня і будемо казати що ми за справедливість, так?Справедливість в тому, що чим більше їхніх військових загине в дтп, нещасних випадків і тд. - тим менше їхніх вбивць буде на нашій землі. І цей факт не залежить від наших емоцій. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 13 Липня, 2015 в 13:04 Поділитися #3172 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 13:04 (змінено) іде війна, а у війні мусить бути переможець і переможений. Якщо ворогу все пробачати і не боротись з ним, то можна вже складати зброю.війна пройде, а з сусідами хоч не хоч а прийдеться ще у світі зустрічатись і вести бесіди.чи можливо для вас поляки - теж вороги? монголи, татари і т.д.?Справедливість в тому, що чим більше їхніх військових загине в дтп, нещасних випадків і тд. - тим менше їхніх вбивць буде на нашій землі. І цей факт не залежить від наших емоцій.ви боретесь не у тому напрямку - не треба думати про те, щоб побільше росіян загунуло, а треба робити так, щоб вони нас зрозуміли, стали на нашу сторону і допомогли змінити життя і наше і своє на кращеРепортер якось запитав у фермера, чи може той поділитися секретом своєї кукурудзи, яка рік за роком вигравала всі конкурси з якості. Фермер відповів, що весь секрет полягає в тому, що він роздає кращі качани для засіву всіх своїх сусідів.- Навіщо ж роздавати найкращі зерна сусідам, якщо вони постійно, поряд з вами, беруть участь у всіх конкурсах і стають конкурентами?- Розумієте, - посміхнувся фермер, - вітер переносить пилок з моїх полів на поля сусідів, і навпаки. Якщо у сусідів будуть сорти гірше, ніж у мене, то незабаром і мої посіви стануть погіршуватиметься. Якщо я сію хорошу кукурудзу, я повинен подбати про сусідів і допомогти їм посіяти таку ж. А як вже кожен з нас буде доглядати за посівами - це інше питання. Змінено 13 Липня, 2015 в 13:07 користувачем madkot Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 13 Липня, 2015 в 13:05 Поділитися #3173 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 13:05 їх призвали, як і призивають кожного з нас у свій час - вони виконують свій обов'язок - стати на захист своєї вітчизни, але це все ще не робить їх вбивцями українців і нашими ворогами.На даний момент це вбивці та вороги. Справа в тому де їх призвали. А призвали їх в країні агресорі, яка зараз веде війну проти нас. Там одиниці(виключення) серед їхніх військових знайшли в собі яйця і пішли проти системи. І щось я дуже сумніваюсь, що саме ті виключення попали під завал - бо це суперечить логіці та статистиці. 2 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 13 Липня, 2015 в 13:07 Поділитися #3174 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 13:07 На даний момент це вбивці та вороги. Справа в тому де їх призвали. А призвали їх в країні агресорі, яка зараз веде війну проти нас. Там одиниці(виключення) серед їхніх військових знайшли в собі яйця і пішли проти системи. І щось я дуже сумніваюсь, що саме ті виключення попали під завал - бо це суперечить логіці та статистиці.ну що ж - тоді за такою логікою кожеш хто народжується у країні агресора і може бути призваним -це вбивці і вороги.це друже мій - клініка.на цьому вельми дякую, далі нам немає про що спілкуватись 2 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 13 Липня, 2015 в 13:08 Поділитися #3175 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 13:08 ви боретесь не у тому напрямку - не треба думати про те, щоб побільше росіян загунуло, а треба робити так, щоб вони нас зрозуміли, стали на нашу сторону і допомогли змінити життя і наше і своє на кращея писав не про росіян, а про російських військових, не треба перекручувати. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти