Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Ей, шо баян?

Ще й до того ж на цій же сторінці.

в купі не розгледів.

то така не писана ублюдочна бордівська традиція: забрати у паверів можливіть терти свої пости, натомість отримувати мінуси, бо тут 4 теми між собою подібні і за всіма треба слідкувати, щоб не набаянити.

• +1 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

CHze3EcUcAA4wUr.jpg

Не дивився але думаю не брешуть

Роман Рябчук@ryabtchuk_roman 29 хв.29 хвилин тому

Сейчас, Жириновский у Соловьева, - Днр и Лнр создали американцы что бы выкачивать деньги из России.... Занавес.

Змінено користувачем la20
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vTxt52-KXhs.jpg

Пропагандони, правильно писати "KYIVSTAR", не кажучи вже про "прИнадлежит" :)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Грешно смеяться над российской экономикой." ©

По ТВ:

"Доллар опустился ниже 54 рублей".

Через 3 години...

"Доллар опустился ниже 55 рублей".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то така не писана ублюдочна бордівська традиція: забрати у паверів можливіть терти свої пости, натомість отримувати мінуси

натиснув "Изменить", витер вміст, написав, приміром, "Del", тоді натиснув "Жалоба" і попросив модера видалити. От і вся проблема.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в купі не розгледів.

то така не писана ублюдочна бордівська традиція: забрати у паверів можливіть терти свої пости, натомість отримувати мінуси, бо тут 4 теми між собою подібні і за всіма треба слідкувати, щоб не набаянити.

Мало-того, тут археологи викопують(не лінуються) баяни 30 літної давності,+ мінусують звичайно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клятий Обама

мене там соловейко здивував питанням до жирика :) - чи є взагалі щось таке, де не винні американці? Він цим питанняв взірвав мозок всім глядачам мабудь...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А є ще одна традиція - "опускати" пост з ниттям про мінусування.

- чи є взагалі щось таке, де не винні американці? Він цим питанняв взірвав мозок всім глядачам мабудь...

Не переживайте - в аудиторії жиріка його і так немає, а іншим на того клоуна просто пофігу ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А є ще одна традиція - "опускати" пост з ниттям про мінусування.

поясни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поясни

Якщо бордівець, як реакцію на його пост, отримує мінус в карму, заслужений чи ні, і після цього починає плакати про вселенську несправедливість і знову згадувати злих "мінусаторів", то на нього сиплеться ще більше мінусів, цього разу вже більш принципових і "виховальних".

Висновок:

Запостив боян, затупив, отрмав мінус - відредагуй пост, як казали вже вище, і попроси адміна видалити. Але це не стосується постів з авторським текстом.

Порада:

"Будь попроще", це всього лиш форум. Плюс вважай на місцеву "теорію розбитих вікон" і не викликай ланцюгову реакцію.

Як доповнення до вищесказаного:

тут був боян

*тут можна викласти інше фото*

p.s. офтопити припинив ^_^

Змінено користувачем Ko3bMa
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поясни

Якщо бордівець, як реакцію на його пост, отримує мінус в карму, заслужений чи ні, і після цього починає плакати про вселенську несправедливість і знову згадувати злих "мінусаторів", то на нього сиплеться ще більше мінусів, цього разу вже більш принципових і "виховальних".

Висновок:

Запостив боян, затупив, отрмав мінус - відредагуй пост, як казали вже вище, і попроси адміна видалити. Але це не стосується постів з авторським текстом.

Порада:

"Будь попроще", це всього лиш форум. Плюс вважай на місцеву "теорію розбитих вікон" і не викликай ланцюгову реакцію.

photo_60956.jpg

Баян ))) Скиньтесь йому мінусів )) Він не слідкує за всіма темами.

Мені пофіг на карму, просто не вистачає старого функціоналу борди, коли репу можна було змінити тільки з обгрунтуванням, а не втіхушку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І по темі:

006f59f792f25dca6a9121de192dc65e.gif

• +1 2
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

oZ7ptASa5RY.jpg

От якби ще СВІФТ відключили - то тоді щей сучасний бліцкріг могли б показати... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bzMxbSETGqA.jpg

Думаю реалізувати це навряд чи можливо, але сама ідея суперова! :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І по темі:

По якій темі? Про мінуси? Чи про Россію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всякий брєд очікував від цього неадеквата, тим більше, що в більшості той брєд не виходив за рамки його образа, але наразі він перевершив самого себе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І по темі:

На твій розсуд.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всякий брєд очікував від цього неадеквата, тим більше, що в більшості той брєд не виходив за рамки його образа, але наразі він перевершив самого себе

Відос , а то по лінку щось не видно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю Лугандон вже остаточно зливають. Нехай тепер ще захоплення Крима порахують секретним американськи проектом і звалюють звідти.

Скоро ще скажуть що Газпром придумали піндоси, щоб викачувати з рашки газ.

Вот уж воістину страна непуганих ідіотів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вже на Жириновського уваги навіть не звертаю, бо воно вже меле таке, що діагноз очевидний

І по темі:

На твій розсуд.на мій розсуд ні до того і ні до того. Змінено користувачем jack74
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на мій розсуд ні до того і ні до того.

ну звісно, бухий кацап, який б'є бабу по голові лопатою до теми Росія - "страна дураков" ніяким боком не стосується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти впевнений, що це кацап? Я, наприклад, не впевнений.

А бухий - він не має національності. Бухий що українець, що кацап, що китаєць - придурок.

Змінено користувачем jack74
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...