Перейти до змісту

Купила авто з перебитими номерами

Джокер

Рекомендовані повідомлення

Купила Volkswagen Bora уже зняту з облiку, при реєстрації в МРЕВ експерти виявили перебиті номера кузова(визначити попередній номер не вдалось). Продавець на контакт не йде. Купляли в мiстi за 500 км вiд нас. переоформляли її через справку-рахунок. Як забрати грошi? Порадьте квалiфiкованого адвоката в Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Співчуваю. До придбання треба іти в даі. Давати пару гривень і експерт дивиться. Я так сам робив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну шож скажеш купиЛА той купиЛА.... а Ви сама авто купляли? тож мона було взяти, кумабратасватадядька чи взагалі домовитись з якоюсь другою, яка розуміється на авто, людиною шоб з Вами поїхала на оглядини авто?!

я навіть не знаю шо порадити, бо вже гроші заплачені.... а як відомо:"после боя, кулаками не машут".

Тут певно шо треба шукати якогось грамотного юриста і до нього за порадою....

можна попробувати поїхати в МРЕВ в якому зняли з обліку.... в них жеш є дані про авто, і вони явно його перевіряють перед зняття з обліку експерт перевіряє, робить висновок і він дає добро чи не дає добро на зняття з обліку...

попробувати взяти якусь довідку чи ше шо вони дають подати на наше МРЕВ чи на їхне в суд, мотивуючи тим шо мол наші не хочуть ставить на облік або на те МРЕВ шо ті зняли без відповідного заключення чи перевірки....

але як всім відомо як воно то всьо робиться то явно шо то діло гібле....

"наліцо" шо забашляли в тому МРЕВ яке зняло з обліку....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"наліцо" шо забашляли в тому МРЕВ яке зняло з обліку....

+1

і думаю що там не одна людина задіяна. такий собі бізнес, приганяють-перебивають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно, що були перед купiвлею на СТО. Пiдкупило, що авто зняте з облiку. Адвоката i шукаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

топікстартер..Ви як не в Україні живете..

звичайно авто перед купівлею потрібно 100 раз перепровірити...

першим ділом авто загнати на діагностику..перевірити в норм. майстра все..тоді робити висновки чи купляти

якщо вже надумали купити - то другий пункт -- в мрев - перевірка на угон..штрафи попередніх власників..аварії..перебивка кузова і т.д.

і тільки після цього віддавати гроші..

в Вашому випадку бачу 2 варіанти..

1. авто вже давно було на Україні і можливо їздило з техпаспортом на перебитих номерах..по місцю приписки - експерту підкашляли і авто зняли з обліку..а далі продавцю хоть кінець світу - це вже Ваші проблеми..авто то він спихнув..

2. під документи (попереднє авто було в аварії, згоріло..було викрадене і т.д.) привезли донор..перебили якнебуть кузов..і спихнули Вам..Ви зі своїм досвідом звичайно на номер кузова добре не дивились ось і вляпались..

варіанти виходу зі ситуації:

1. так як на руках в Вас є документи, які підтверджують особу,яка вам продала авто.. пишете на неї заяву в міліцію ..ну і далі суд..відшкодування вартості авто і т.д. юристи знають як правильно це зробити..

також можна поїхати поставити авто на облік в те мрев, де воно знімалось..в експертів, які звіряють номер кузова 100% залишаються фото того авто яке знімалось..і фото Вашего авто і фото яке в них є збігаються..тоді це буде службова недбалість або зловживання службовим становищем..тому щоб не мати проблем - вони авто поставлять вам на облік..але знову як Ви на ньому будете їздити з перебитими номерами?

тому пропоную Вам 1 варіант)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перетелефонуйте-но мені, розповім те, про що багато тут писати ліньки:-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. так як на руках в Вас є документи, які підтверджують особу,яка вам продала авто..

думаю людина продає вже так не перше авто, і можливо, що знайти її буде вже важко!

але ж надія вмирає останньою, тому шанс ще є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо вже надумали купити - то другий пункт -- в мрев - перевірка на угон..штрафи попередніх власників..аварії..перебивка кузова і т.д.

і тільки після цього віддавати гроші..

Це не другий пункт, а перший.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бути хорошим хірургом - це талант!

в них всі контакти підв'язані, гаї-мрево!

100% треба звертатись в те мрево, яке працювало по цьому автомобілі.

все таки "не бери хабарів" - ще дуже багатьом не дійшло і не дійде, поки не втолкувати другими способом!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки не втолкувати другими способом!

Це точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

М.мммм..мм да! Что тут сказать.... Боролись, сделали революцию ... а у ментов всё как было так и осталось. Ну я понимаю воровство не искоренить, но тут на лицо - СЛУЖЕБНОЕ ПРЕСТУПЛЕНИЕ. По идее должно было бы быть так:

1.Заявление в прокуратуру.

2.Эксперта на нары, вместе с бывшим владельцем машины.

3. Ответственным в МРЭО - выговоры или УВОЛИТЬ.

Вот только машина получается ВЕЩЬ.-ДОК. Её получается нужно изьять :( и проводить процедуру опознания на угон, если из за бугра - растаможка :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме перше, в нас у МРЕВ експерт не повинен вже був дивитись це авто, так його "оглянув ЕКСПЕРТ НДЕКЦ" в попередньому МРЕВ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій знайомий купив подібне авто. Коли почав шукати продавця, то виявилось що в вкрадений паспорт була переклеена фотографія, і по тій адресі живе зовсім інша людина...,., документи на авто підроблені. Ну і здав авто на розборку .

Єкспертиза на зняття з обліку дійсна здаеться 10 днів. А далі єксперт може сказати, що коли він дивився то номер був нормальний. А за після 10 днів могли перебити..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єкспертиза на зняття з обліку дійсна здаеться 10 днів. А далі єксперт може сказати, що коли він дивився то номер був нормальний. А за після 10 днів могли перебити..

Висновок експерта не має терміну дії. Знаю точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій знайомий купив подібне авто. Коли почав шукати продавця, то виявилось що в вкрадений паспорт була переклеена фотографія, і по тій адресі живе зовсім інша людина...,., документи на авто підроблені. Ну і здав авто на розборку .

Ага ! И как Вы себе это представляете? Снаружи тот номер что утвердил Эксперт, а под ним оригинальный . Это что через 10 дней кто-то под перебитый номер умудрились набить другой (оригинальный ). :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А яка ціна авто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продавець вийшов на зв"язок i допомiг вирiшити ситуацiю. Тому як то говориться "отделались легким испугом".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітаю, вам пощастило :g30:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продавець вийшов на зв"язок i допомiг вирiшити ситуацiю. Тому як то говориться "отделались легким испугом".

А як "отделались" - секрет? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо не складно, що то за місто за 500 км?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага ! И как Вы себе это представляете? Снаружи тот номер что утвердил Эксперт, а под ним оригинальный . Это что через 10 дней кто-то под перебитый номер умудрились набить другой (оригинальный ). :0155:

Я про те, що через 10 днів після єкспертизи претензій до єксперта не предявиш, бо він скаже що було все добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій знайомий купив подібне авто. Коли почав шукати продавця, то виявилось що в вкрадений паспорт була переклеена фотографія, і по тій адресі живе зовсім інша людина...,., документи на авто підроблені. Ну і здав авто на розборку . Єкспертиза на зняття з обліку дійсна здаеться 10 днів. А далі єксперт може сказати, що коли він дивився то номер був нормальний. А за після 10 днів могли перебити..

А міг би через суд залишитися добросовісним набувачем, оскільки доказів того, що номер кузова був змінений саме знайомим - немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо. Але до рішення суду могли забрати авто на штрафплощадку і не відомо чим би закінчилось. Міг взагалі без нічого залишитись. Він проконсультувався по всіх варіантах і вибрав такий...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...