Перейти до змісту

Вибір велоконя

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Дякую, odna, прийду. Якщо не знайдеться бажаючих поучаствувати в дійстві, то й сама.

Змінено користувачем kompanjonka
  • Відповідей 903
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

На моєму байку стоять стокові переклюки Алівіо, поки з ними жодних проблем не спостерігалось, працюють нормально, міняти поки не планую, звичайно, що хочеться чогось кращого та дорожчого, але мене поки все влаштовує.

Опубліковано

На вулиці потеплішало і одному знайомому закортіло придбати собі велосипед. Не новичок... кататись здається вміє) Попросив поради... я йому навскидку запропонував Specialized Hardrock Sport Disc 26 модель 2014року... там здається стоїть Alivio... в моделі 2013 здається Altus... але я вирішив, ще почути думку "бувалих") так от ціна в районі 6тис. Що порадите? І до речі, тут здається бувають представники Велозони... якщо то у Вас можна буде замовити Specialized? і яка ціна буде вижче вказаної моделі? Дякую, наперід!

Опубліковано

так от ціна в районі 6тис.- Alivio... Altus... - за таку ціну можна пошукати на слх чи хт , чуть б/у ,а якщо постаратись то і новий.

Опубліковано

На вулиці потеплішало і одному знайомому закортіло придбати собі велосипед. Не новичок... кататись здається вміє) Попросив поради... я йому навскидку запропонував Specialized Hardrock Sport Disc 26 модель 2014року... там здається стоїть Alivio... в моделі 2013 здається Altus... але я вирішив, ще почути думку "бувалих") так от ціна в районі 6тис. Що порадите? І до речі, тут здається бувають представники Велозони... якщо то у Вас можна буде замовити Specialized? і яка ціна буде вижче вказаної моделі? Дякую, наперід!

Пускай зайдет и выберет из того, что есть в магазине. Если ничего не понравится, привезем Спеш, хотя, действительно, за эту цену можно взять и более приличный по оборудке байк. Цена будет - официальная, какая ж еще. Советую не Spешить с советами, а обратиться к специалистам. :)

Опубліковано

Можна і в 5 тисяч вписатись, отримавши одразу 9-speed з вилкою Rock Shox XC 28 --> Cube Analog grey 'n white.

Ну, это 29-ер. Велозона их тоже продает. А люди ищут 26-е, пока что.

Опубліковано

Можна і в 5 тисяч вписатись, отримавши одразу 9-speed з вилкою Rock Shox XC 28 --> Cube Analog grey 'n white.

Ну, это 29-ер. Велозона их тоже продает. А люди ищут 26-е, пока что.

По ссылке не увидел где указано что 29-ер. А почему его нету на сайте Велозоны, если есть в продаже? Нашел нечто похожее, но за 6,5к и с вилкой попроще...

Опубліковано

так ми і сильно не поспішаємо) тому і віришив написати сюди... так би мовити порадитись;) 29 колеса не цікавлять.. знаю багато хто переходить на них, але вони мені незграбні впорівнянні з 26ми... так накат в них хороший, перешкоди гарно беруть, але душа більш лежить до 26) був ще наприміті Scott з Deorom і Rock Shox здається в Ковелі.. в гарному стані б/у на жаль ростовка не підійшла... може хто з Німеччини таскає? чи ще за рано... сезон не почався?)

Опубліковано

По ссылке не увидел где указано что 29-ер. А почему его нету на сайте Велозоны, если есть в продаже? Нашел нечто похожее, но за 6,5к и с вилкой попроще...

Там не по ссылке, а по спецификации видно, что 29-й :)

Нет на сайте, потому, что не все возможно и нужно иметь в наличии. Чего нет, но очень надо, довозим под заказ. По диллерской цене. А она не всегда такая привлекательная, как в интернетах. Договоримся - ок, нет - добывайте самостоятельно. Никаких проблем.

Опубліковано

... може хто з Німеччини таскає?

Я каждый день слышу от людей про "немецкие" велосипеды. Спрашиваю у них обычно, знают ли они еще какие державы в Европе? Или они думают, что во всем мире велосипеды делают только китайцы и немцы?

• +1 1
Опубліковано

Вибираю вел. для малого (5 років). Перед тим, як попаду у Велозону хотів запитати поради.

1. Потрібен якісний велосипед, чи до 2000 грн., якість буде достатня чи варто доплатили?

2. Брати з перекидкою чи без, відверто кажучи переживаю, що малий перекидку скрутить?

3. І на що ще звернути увагу?)))

Ось на чому поки зупинився:

http://velozona.lutsk.ua/catalogue/bikes/kids/jack-20-6-2014/

http://velozona.lutsk.ua/catalogue/bikes/kids/johnny-20-2014/

http://velozona.lutsk.ua/catalogue/bikes/kids/jack-20-2014/

http://velozona.lutsk.ua/catalogue/bikes/kids/20-aerostar-race-boys-2013/

http://velozona.lutsk.ua/catalogue/bikes/kids/sheriff-20/

Опубліковано

Шерифа и Джонни нет в наличии.

А насчет перекидки - волков бояться, в лес не ходить. Чем раньше он начнет учиться, тем легче будет в будущем. Учиться беречь, в том же числе. А если все же - как скрутит, так и прикрутим, не такая уж непоправимая поломка.

Опубліковано

тут наштохнувся на одного приватного підприємця з Харькова, продає нові велосипеди... ціни здається непогані... що скажете про ці моделі і їх ціни:

Kross Level A5 (2013) ---- 6 050 грн.

Kross Level A4 (2013) ---- 5 290 грн.

CUBE AIM DISC 26 (2013) ---- 5 700 грн.

Опубліковано

Там не по ссылке, а по спецификации видно, что 29-й

Разжуйте пожалуйста неграмотному? Куда смотреть в спецификации?

Опубліковано

searcher при чому тут гарантія? деякі тут взагалі пропонують взяти б/у з нормальним обвісом, за менші гроші і не парити собі лоба... та навіть, якщо й по гарантії в Харків то й що... ніколи не купував речей в інеті? на тій самій rozetka.com.ua купа людей купують речі і не бояться, що в разі чого прийдеться звертатись в Київ...імхо

Опубліковано

searcher я не збираюсь з тобою сперечатись на рахунок обслуговування і гарантії... як ти написав, я тут дійсно шукаю порад, але по відношенню велосипед-ціна і чи варто брати ту чи іншу модель за запропоновану ціну... можливі альтернативні варіанти і ВСЕ.

Опубліковано (змінено)

Підскажіть будь-ласка, чи коштує воно того...

Хочу поміняти свого шосейника на щось крепше для грунтових доріг...

є можливість взяти ось такий бюджетний вєл: 21 передача, з алюмінієвою рамою 18 (мій зріст 178см і 83 кг) і алюмінієвими колесами на 29, тільки передній амортизатор і передні дискові гальма... в общим, як на мене, то вєл трошки затяжкий, десь 16 кг., але в остальному - подобається навіска... в общим, чи стоїть його заказувати, абсолютно новий з доставкою в Україну обійдеться біля 2000 грн,...?

post-8562-0-00914400-1393007830_thumb.jp

post-8562-0-93842800-1393007856_thumb.jp

post-8562-0-75424300-1393007871_thumb.jp

post-8562-0-72956600-1393007899_thumb.jp

post-8562-0-65625700-1393007921_thumb.jp

Змінено користувачем Waver
Опубліковано

Waver, навіска сама, що не є бюджетна. "Вилку" взагалі вилкою гріх називати, повний ноунейм. Дискові гальма в такому бюджетному велі, також, скоріше мінус. Та й 16кг, це дуже багато. Не розумію, що в ньому може подобатись.

Скоріше за все, цей велосипед є якимось різновидом ашанбайка.

Ясно, Дякую... надіюсь, борда допоможе щось толкове за цю суму у нас на місці знайти.

Опубліковано

Waver, навіска сама, що не є бюджетна. "Вилку" взагалі вилкою гріх називати, повний ноунейм. Дискові гальма в такому бюджетному велі, також, скоріше мінус. Та й 16кг, це дуже багато. Не розумію, що в ньому може подобатись.

Скоріше за все, цей велосипед є якимось різновидом ашанбайка.

Ясно, Дякую... надіюсь, борда допоможе щось толкове за цю суму у нас на місці знайти.

За саме цю суму - дуже сумніваюсь

Опубліковано

Підскажіть будь-ласка, чи коштує воно того...

Хочу поміняти свого шосейника на щось крепше для грунтових доріг...

є можливість взяти ось такий бюджетний вєл: 21 передача, з алюмінієвою рамою 18 (мій зріст 178см і 83 кг) і алюмінієвими колесами на 29, тільки передній амортизатор і передні дискові гальма... в общим, як на мене, то вєл трошки затяжкий, десь 16 кг., але в остальному - подобається навіска... в общим, чи стоїть його заказувати, абсолютно новий з доставкою в Україну обійдеться біля 2000 грн,...?

За 2000грн, новий, 29er і люмінієвий?! - це практично шара. Німецький, покатаний зламок стільки ж ватрує

Бери///

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...