Перейти до змісту

Каток возле Там-Тама

Artem!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кто знает работае ли каток, хочется покататься на коньках, кто может уже ходил, как там сейчас, а то времени никак нету сходить в разведку и телефона нету

Опубліковано

не знаю как каток для коньков, а каток для машин возле там-тама сегодня работал точно ;) интересно, неужели им жалко песка? в прошлом году я благополучно докатался там до поцелуя с мерсом

Опубліковано

Чё-то у меня такое причувствие, что на этом работа катка и закончится... Но хочется надеяться на лучшее, будем ждать :D

• 2 тижня потому...
Опубліковано

При відкритті була мова, що він через рік буде критий. Рік проходить, а віз і нині там. Хтось докладніше щось про це діло знає? Пишіть.. цікаво...

Опубліковано

Каток ще не працює!хоча у планах вже давно мало бути відкриття!!!я не розумію чому ще закрито,!!ось недавно тільки по-моєму закінчились роботи....ну тіпа підготовка до сезону,і на скільки я у цьому питанні проінформований,то у забудівельників є план накрити його,можлива уже цього року,

П.С. На рахунок цін ще нічого не відомо,можливо залишатся такими як були,хоча сумніваюсь(інфляція),Ще одна цікавинка,каток може вільно працювати при +10 градусах!!!!Подальшу інформацію по мірі її надходження буду поміщати!!!!!

Опубліковано

знаю людей які робили для проекту того катка геодезію і наскільки мені відомо відкрити його планується до нового року. зйомка робилась в жовтні місяці. будівництво там має проходити в 2 етапи. тобто цього року нічого супер-пупер чекати не приходиться. а от наступного року мають добудувати повністю і зробити критим. цього ж року робиться саме покриття для катка.

З.І. я нічого не казав ))

Опубліковано

Каток вже працює. година катання вартує 25 грн. Грає музика - все те саме, що і того року. Вже змонтували колони для перектиття (однозначно буде критим).

Опубліковано
А ковзани дають на прокат і скільки це коштує?

25 грн туди входить і вартість прокату ковзанів.

Порада:беріть тільки нагострені ковзани.Якщо немає,то вимагайте,щоб нагострили.Я одного разу перебрав 5 пар,всі були тупі.Після того як я пригрозив,що принесу з машини напільніка і сам нагострю,принесли більш-меньш гострі. :)

Опубліковано

А мы вчера пришли в 22:30 и нас не пустили :)

Зато постояли и посмотрели , как парни ездют со здоровенным совком, убирают лед :)

Решили всей толпой сходить на каток, катнуть разок-другой. Как вам идея?

Опубліковано

Уррраа!!!Каток!!!Как я этого ждала!!!А у мну есть свои собственные коньки!!!Только....хочу дочу приобщить к катанию на коньках, не смотря на то, что ей 2года и 8 мес., чем раньше тем лучше, где бы такие малюсенькие коньки раздобыть??? :)

Опубліковано

Був сьогодні на катку. Подивився на ціни та умови. Виглядає гарно :rolleyes:

Як написано на розкладі: сеанс одного катання - 45 хв.

Запускають людей пачками кожної години в 00 хв (очевидно для простоти контролю). Відповідно прийти бажано чуть раніше, щоб взяти ковзани і приготуватись до польоту.

Час роботи катка з 11:00 до 23:00.

Ціни.

З 11:00 до 17:00:

Понеділок - П"ятниця: 20 грн.

Субота - Неділя: 30 грн.

З 17:00 до 23:00:

Понеділок - Четвер: 25 грн.

П"ятниця - Неділя: 30 грн.

Діти до 10 років (в будь-який час): 15 грн.

В ціну входить година катання (45 хв) з ПДВ , а також прокат ковзанів (бачив хокейні - здалека виглядають як новенькі). При невикористанні їхніх ковзанів ціна не зменшується (слава українському бізнесу).

Інколи є людина яка точить ковзани, але коли вона є і інші деталі з цього приводу залишились невідомими.

Завтра планую покататись :( Поділюсь враженнями.

Опубліковано

Я каталась и в прошлом году, и позавчера уже тоже. Мы там в квача играли :) . В этом году и лед получше, и прейскурант гибче. Да и вообще - круто при нашей-то бедности (я имею ввиду дефицит льда). Коньки новые. Все размеры. У нас были ноги от 36 до 46, всех обули.

Они планируют его сделать крытым. Уже должен был быть. Так шо будем и летом на коньках :)

А завтра мы с вело..дистами собираемся туда катнуть и там катнуться. Пазажигать :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...