Перейти до змісту

прихильники кандидата Гриценка є?

Андрій Віталійович

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тоді значить ідейний.Але ж сам признаєш, що вже у першому турі Порошенко візьме 45%.Тобто уГриценка шансівнема. То в чому підводні камені такої роботи?

так багато запитань, до моє скромної персони))

те що я підтримую не Порошенка, не значить, що я сліпий. його результати будуть високі. його методи викликають у мене масу питань, але то вже про інше.

я не знаю, як проголосує схід та південь, але на заході та в центрі країни у Гриценка другий рейтинг після Порошенка. тому шанси є й не погані.

підводних каменів не існує. краще грати й програти, чим взагалі не приймати участь у грі.

Чо ж тих героїв не було видно під час масових заворушень?

а чого ж ти мене питаєш))

Опубліковано

Порошенко - людина яка на свою агітацію в Луцьку витратила приблизно 200 бронежилетів і 160 автоматів АК, і так в кожному місті де активно проводилася агітація, в той час як всім миром збирають на армію, наштовхує на потребу тричі подумати перед вибором такого кандидата.

Прошу довести що Гриценко не лише на словах патріот, а й на ділі, самому цікаво?

Все голосуємо за порошенка) він нас купує- а ми голосуємо)

Десь була тема про палицю) такий самий мутний кадр.. зате ж вчителів в буковель звозив та і щось там будував..

ви мецената вибираєте чи президента? звідки ця хвора логіка??? раз він нам дав трохи бабла- значить ми голосуємо за нього, БО Ж ІНШІ ВЗАГАЛІ НЕ ДАЛИ...

Син гриценка в автомайдані від початку. ЩОСЬ РЕАЛЬНО РОБИВ а порошенко всплив як рицар посеред революції, поставив свою фізію в пару кадрів, розкрутився за допомогою своїх же каналів і ти диви він вже не олігарх.. він хороший керівник і т.д... яка цікава підміна понятть. При цьому порошенко нічого не каже поганого в сторону росії. На сбори до ного зганяють так само робітників- а якщо ти проти порошенка тебе швиденько прибирають" щоб не псував картинку"..

Це якийсь жах) ВСі біжать голосувати за цього мудака бо ж він по опитуваннях набирає найбільше))

Опубліковано

краще грати й програти, чим взагалі не приймати участь у грі.

Одні голосують всім наперекір, другим ніхто не вгодить, треті взагалі віднояться до життя, як до гри-забавки..........

Вибирають владу емоціями ,дешевим популізмом, притому свято впевненні у наявності в себе мізків і у їх відсутності всіх, хто думає не так.

Потім всі дружньо кленуть владу та країну рідну, мать їх......

Опубліковано

Оке, за кого голосувати тоді?

Діло твоє за кого.

Я в порошенку бачу міні януковича, тому мене від нього верне.

Nokian, а сказати, що хотів?

всі пі.....си, один я д"артаньян)

на рахунок дешевого популізму - тут не можу не згодитись)

Опубліковано

що є то є.

проблема в виборі. ми знову вибираємо не тих кого хочемо бачити президентом а того/ту кого нам підсунили як МЕНШЕ ЗЛО.

Опубліковано

Я в порошенку бачу міні януковича, тому мене від нього верне.

На роль міні януковича більше тягне юля і добкін

порошенко теж не далеко від них утік... не дарма на місцях його підтримують колишні пр... імхо.

Опубліковано

риценко росповідає який він чесний, а коли приїжав в Луцьк міліцію заставляли його охороняти

та ти шо? :_07: :_07: :_07:

Згідно законодавства України ВСІМ кандидатам в президенти надається державна охорона.Так що ніхто нікого охороняти не заставляв.Міліція виконувала свою функцію по охороні громадського порядку.Не треба нагнітати ситуацію.

Опубліковано

що є то є.

проблема в виборі. ми знову вибираємо не тих кого хочемо бачити президентом а того/ту кого нам підсунили як МЕНШЕ ЗЛО.

і кого хочете бачити президентом? конкретно? прізвище?

Опубліковано

риценко росповідає який він чесний, а коли приїжав в Луцьк міліцію заставляли його охороняти

та ти шо? :_07: :_07: :_07:

Згідно законодавства України ВСІМ кандидатам в президенти надається державна охорона.Так що ніхто нікого охороняти не заставляв.Міліція виконувала свою функцію по охороні громадського порядку.Не треба нагнітати ситуацію.

Я хрєнєю! Людей стріляють - ментов нема. Приїхало багате чмо - його охороняють! Ше йди голосуй за них...
Опубліковано

ще на тему рейтингових технологій

Якщо б вибори президента України відбулися наступної неділі, то більшість українців проголосувала б за кандидата Петра Порошенка. Про це свідчать дані всеукраїнського телефонного опитування, проведеного на замовлення ТСН компанією ГФК Юкрейн 6-8 травня.

Порошенка готові підтримати більше 40% опитаних. Другим в рейтингу телефонного опитування - виявився Сергій Тігіпко - у нього 9% відсотків. За ним - Юлія Тимошенко з майже таким самим результатом. Решта кандидатів в порядку зниження рейтингу розташувалися так - Олег Ляшко, Анатолій Гриценко, Ольга Богомолець, Добкін, Симоненко Тягнибок і Дмитро Ярош.

Інакше виглядає рейтинг кандидатів, якщо запитання звучить так: "за кого ви могли б проголосувати?" Респондентам дали можливість вибирати одразу кілька прізвищ. Петро Порошенко і тут виявився попереду , а от далі голоси розподілилися неочікувано. Друге місце посів Анатолій Гриценко - у нього 29% підтримки. За ним Богомолець, Ляшко, Тігіпко - з майже 27% голосів. Юлія Тимошенко аж на шостій позиції. За нею - Тягнибок, Добкін, Симоненко. У Дмитра Яроша - нульова підтримка.

Більше читайте тут: http://tsn.ua/vybory-2014/timoshenko-opustilas-na-tretye-misce-u-reytingu-kandidativ-v-prezidenti-opituvannya-348968.html

типу ми б хотіли голосувати інакше, але ж порошенко лідирує.

країна, що не перестає дивувати))

Опубліковано

Я б за Гриценка голосував, він колишній офіцер і ніби чесна людина. А з іншої сторони чомусь вагаюсь в сторону Порошенка через те, що він від демократичних сил йде і проєвропейський. Це, мабуть, перші вибори де дійсно багато цікавих кандидатів...

Опубліковано

Це, мабуть, перші вибори де дійсно багато цікавих кандидатів...

...це вже не перші вибори де немає кандидатів ;)

В першому турі ще будуть цікаві кандидати. А от у другому - вже, на жаль, ні.

Опубліковано

Головне голосувати розумом, а не дупою, в яку з усієї сили, заздалегідь засовують міф про ніби "виграшну конячку".

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Анатолій Гриценко

Нас разом уже більше мільйона...

За розум, за волелюбство, за гідність, за щирість, за надійне плече - надзвичайно вдячний всім Вам. Тим, хто підтримав мене на виборах. Заслужити довіру ТАКИХ людей, як Ви - найважче. Ви думаєте, Ви аналізуєте, Ви пропонуєте, Ви критикуєте - і Вас ніхто не зміг обманути. Пишаюся Вашою довірою, нашим з Вами порозумінням. Нас з Вами разом - уже більше мільйона. І разом ми це число збільшуватимемо. Щоби реально впливати на ситуацію і змінювати країну. Нагода ще буде...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...