Перейти до змісту

Велосипедисти за мир, щастя, спокій та інше

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

27 квітня на 11:00 в рамках акції "Серце до Серця" "Я хочу бачити життя" відбудеться ВЕЛОПРОБІГ!!!

Маршрут: Театральний майдан - вул. Винниченка - пр. Перемоги - вул. Шопена - пр. Волі - Театральний майдан

XpkAJFNfdko.jpg

P.S. даний захід не є передумовою ВЕЛОДНЯ 2014, але теж дає можливість провести час з користю та допомогти маленьким українцям!!!

http://mp.org.ua/dol...o/#.U1jueVV_uyo
Опубліковано

Шановні АВЛівці, давайте недільну покатушку та шашлики перенесемо на другу половину дня, ок?

• 11 місяців потому...
Опубліковано

NoxObgIjF-w.jpg

ДРУЗІ!!!!

У вас є чудова можливість провести весело та цікаво свій вільний час,а також допомогти маленьким українцям)))

25 квітня відбудеться велопробіг у рамках акції "Серце до Серця" "Я хочу бачити життя"

Захід відбудеться о 12 годині 25.04.2015

Маршрут:

Театральний майдан - вул. Винниченка - пр. Перемоги - вул. Шопена -

пр. Волі - Театральний майдан

Обов'язкова умова: наявність велосипеда)))

Будем раді бачити всіх бажаючих!!!

Вікових обмежень не існує!!!))))

Опубліковано

В мене виникло дивне відчуття коли я приїхав :blink: На пробіг не набралося і 20ти людей, я в шоці. Притому що було дві машини ДПС.

Опубліковано

тому що такі речі не за два дні оголошувати треба !!!

я постійно на борді сиджу, але тільки сьогодні побачив оголошення ( і то тільки через коменти в гарячих повідомленях )

а дві машини дпс то без проблем можна організувати. але на наступний забіг почнуть згадувати цей, що типу мшини виділили а вас було неповних 20 людей !!!

організатори організованіше це не хоббі !!!

Опубліковано

Ну, власне, давайте створимо(якщо ще нема) групу ВК, типу АВЛ(борда). Де будуть подібного роду оголошення :)

Борда, то добре, але все ж новини вк 70% читає частіше.

Як вам пропозиція?

Опубліковано

Ну, власне, давайте створимо(якщо ще нема) групу ВК, типу АВЛ(борда). Де будуть подібного роду оголошення :)

Борда, то добре, але все ж новини вк 70% читає частіше.

Як вам пропозиція?

вк для москалів

якщо вже борда не влаштовує то користуйтеся твітером або ФБ

Опубліковано

ні ну я все розумію, АЛЕ Ж ДАТА І ДЕНЬ В ОГОЛОШЕННІ В ПЕРШОМУ ПОСТІ НЕ ЗБІГАЮТЬСЯ!... то ще добре, що перенесли на 25!... бо якщо 27, то явно не в неділю, а якщо в неділю то явно не 27 числа!..бо з такою путаниною явно більше 20-30 людей не приїде! Ви як пишете оголошення ТО ХОЧ У ДАТІ ПРОВЕДЕННЯ НЕ РОБІТЬ ПОМИЛОК!

Погляньте на рік першого посту)).

Опубліковано

ні ну я все розумію, АЛЕ Ж ДАТА І ДЕНЬ В ОГОЛОШЕННІ В ПЕРШОМУ ПОСТІ НЕ ЗБІГАЮТЬСЯ!... то ще добре, що перенесли на 25!... бо якщо 27, то явно не в неділю, а якщо в неділю то явно не 27 числа!..бо з такою путаниною явно більше 20-30 людей не приїде! Ви як пишете оголошення ТО ХОЧ У ДАТІ ПРОВЕДЕННЯ НЕ РОБІТЬ ПОМИЛОК!

Погляньте на рік першого посту)).

Вибачте, НЕ ПОМІТИВ!!! МІЙ КОСЯК)))

Опубліковано

Найкраще це створювати подію у фб, запросити своїх друзів, а далі вона сама "розповзеться" по велотусовці.

Опубліковано

Найкраще це вивісити оголошення на всіх тумбах та роздати флаєри. А так.. Організації повний нуль, ну і отримали на виході те, що можна було легко спрогнозувати. Такий захід звели нанівець!..

Опубліковано

Оголошення стоять грошей, а створити подію у фб займає 10 хв, і ще 5 проклацати своїх друзів і запросити ;) Це я без підколок і стьоба. Є досвід тих самих квестів і гонок ;)

Опубліковано

Оголошення стоять грошей

Наскільки знаю, організація, яка проводить цю акцію - комерційна організація. Поправте, якщо не так. Тому питання висить у повітрі. Або організовуйте, або взагалі краще не беріться.

Це ж не містечко районного значення, а центр області! Ви таке уявляєте у Львові? 30 людей!! Це ж подумати тільки! Сором на всю Україну! І це все - через недолугу організацію. А точніше, за повну її відсутність.

Опубліковано

Погоджуююсь шо треба було якось раніше повідомляти про такий ЧУДОВИЙ захід! Я сам взнав дякуючи борду! Але все ж таки є люди які б хотіли побувати на такому велопробігу! Я теж підтримую що є борб, фб і тп! Але давайте "дивитися правді в очі"! У вк інфа набула б більшого розголошення! Є група "Я люблю Луцьк" - там було за постити і думаю було б більше народу! І неважливо що це рос соцмережа ! Тоді давайте газом не користуватися - він же російський!!! (це як приклад) . P.S. особисто теж дуже хотів побувати, але робота є робота! :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...