Перейти до змісту

Наші думки стосовно ситуаціїї в Україні

andrey23

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Брифінг з Станіславом Речинським . Володимиру Рибаку розпороли живіт , шкіру прив"язали до рюкзака з піском на спині, і живим потопили...

я чув про такі методи коли був в чечні. так у сунжі топили людей. ніколи б не повірив, що це повторюватиметься в Україні...

турчинов мудило, вся наша влада, яка грається в переговори ідіоти. треба стріляти, прицільно та масово. якщо помре хтось з так званого "мирного" населення, то нєхєр лізти. ми граємось з силами, які вже десятиліттями знищують всіх й вся, аби пукін наказав. й ми програємо, якщо не відповідатимемо адекватно...

В кого стріляти?В українців(руських) зі Сходу за наказом єврейської хунти в Києві,яка на американські гроші і на гроші єврейських олігархів,тих самих,що пограбували нас всіх,наших батьків,за останні 20 років,розділяє і стравлює слов'ян між собою?От не розумію ніяк,до чого тут росіяни?Як можна називати людей із Георгієвською стрічкою тими непотрібними словами,що тут всі поголовно вживають?

• Відповідей 376
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Здається мені, шановні, що ми маємо ще одного троля.

Ясно ж,не всі хочуть чути і розуміти правду,а багато хто так і ломиться воювати проти єдинокровників за наказом неслов"ян.

Опубліковано
Ясно ж,не всі хочуть чути і розуміти правду,а багато хто так і ломиться воювати проти єдинокровників за наказом неслов"ян.

Скажіть мені, будьте ласкаві, чи ви дійсно вірите, що росіяни і українці - один народ з однією кров'ю та однією вірою?

Опубліковано

Скажіть мені, будьте ласкаві, чи ви дійсно вірите, що росіяни і українці - один народ з однією кров'ю та однією вірою?

Не вірю,а переконаний на 100%!

Опубліковано
Брифінг з Станіславом Речинським . Володимиру Рибаку розпороли живіт , шкіру прив"язали до рюкзака з піском на спині, і живим потопили...

я чув про такі методи коли був в чечні. так у сунжі топили людей. ніколи б не повірив, що це повторюватиметься в Україні...

турчинов мудило, вся наша влада, яка грається в переговори ідіоти. треба стріляти, прицільно та масово. якщо помре хтось з так званого "мирного" населення, то нєхєр лізти. ми граємось з силами, які вже десятиліттями знищують всіх й вся, аби пукін наказав. й ми програємо, якщо не відповідатимемо адекватно...

В кого стріляти?В українців(руських) зі Сходу за наказом єврейської хунти в Києві,яка на американські гроші і на гроші єврейських олігархів,тих самих,що пограбували нас всіх,наших батьків,за останні 20 років,розділяє і стравлює слов'ян між собою?От не розумію ніяк,до чого тут росіяни?Як можна називати людей із Георгієвською стрічкою тими непотрібними словами,що тут всі поголовно вживають?

щось так намішано хунта, русскіє, євреї, америка - я вже заплутався, короче всіх хто на барикадах і не розуміє українську - розстріляти.

Опубліковано

щось так намішано хунта, русскіє, євреї, америка - я вже заплутався, короче всіх хто на барикадах і не розуміє українську - розстріляти.

І близько нічого не намішано!Розберись нормально.Я переконаний-ніякої війни не має бути проти єдинокровних росіян,а тим більше за наказом неслов"ян!

Опубліковано

а чому ж тоді вони українську не розуміють?
Опубліковано

І близько нічого не намішано!Розберись нормально.Я переконаний-ніякої війни не має бути проти єдинокровних росіян!

А ми і не йдемо війною ні на кого, але от наприклад онопрієнко єдинокровний чи ні? То буває і єдинокровний неадекватом і маніяком, то чи мусимо ми це терпіти?
Опубліковано

А покажи-но своє фото і трохи родоводу - ну так, щоб підтвердити слов'янське коріння.

Раптом ти й справді нащадок аріїв - ми тобі всі свою повагу тут і засвідчимо, і воювати з ватєдинокровними перехочемо.

Опубліковано

А тому що наша мова одна добре змінилась під впливом поляків і зараз є діалектом російської.

Опубліковано

А тому що наша мова одна добре змінилась під впливом поляків і зараз є діалектом російської.

бугагагагага не мели дурниць, діалектом російської... видихай :)
Опубліковано

ніякої війни не має бути проти єдинокровних росіян,а тим більше за наказом неслов"ян!

Тобто за наказом не словян не має бути, а якщо накаже словянин Путін - то має? Цікава позиція в цих тролів :)

Опубліковано

погано тролиш, за таке москалі тобі грошей не заплатять.
Опубліковано

ДедыВаевали!!!!Так?

То йди до Пономарьова і ставай разом з ним, пий пальону водку і в п'яному угарі кричи: "За поребрик!" А діди-то не за те воювали. Правда?

Так що є в таких як ти, окрім чужої пам'яті, привласнення чужих звитяг? Да, нікуя!!!! Окрім "порєбріка"!

Опубліковано

Ти пес себе можеш в цьому скільки хоч разів переконати, нас ні :)

Вчи історію і читай біблію ;)

Опубліковано

Хлопче поїдьно в центральну Україну, наприклад у Вінницю чи Полтаву, там поляків зроду не було, а розмовляють на Українській гарніше чим ми і русизмів вживають значно менше чим ми.

Опубліковано

блін забаньте його, не можу читати цю фігню..... Ти подивись на рожі тих хто там протестує на сході - чисті москалі (навітьв паспорті пише руский), і кримінал, якому давно пора на зону.... все. Нормальні люди не стоять там і не протестують, бо вони прекрасно знаю що потім буде жопа...

Опубліковано

Сам зрозумів що сказав?

Опубліковано

І близько не тролю,грошей мені ніяких не треба ні від "москалів",ні від "щирих українців"!

Опубліковано

пацієнт невиліковний.

Та його тільки на день на дніпропетровщину, там зараз стільки цілителів - зцілення гарантоване.

В цілителів не вірю,а тільки в науку.А за наукою,українці не мають права морального воювати із єдинокровними росіянами.

Опубліковано

І близько не тролю,грошей мені ніяких не треба ні від "москалів",ні від "щирих українців"!

тут немає щирих українців - тут бендерівці і фашисти. Краще йди штурмувати СБУ - може там заплатять.

пацієнт невиліковний.

Та його тільки на день на дніпропетровщину, там зараз стільки цілителів - зцілення гарантоване.

В цілителів не вірю,а тільки в науку.А за наукою,українці не мають права морального воювати із єдинокровними росіянами.

а як ця наука називається, що не дає воювати з окупантами?
Опубліковано

Та походу він підручники з історії за школою скурив, інакше пам'ятав би чим закінчилось прихід "визволителів" в 39 на наші землі. Та і підручник з географії теж мабуть спіткала та ж доля, інакше б знав, що більшість території Росії населяють не слов'яни, а більшість слов'янських народів вже давно в Європі, залишились тільки ми і білоруси.

І правда, нафіга мозок включати, головне шо "дєды воювали" а за що і проти чого, то пофігу, головне що "воювали и за это нада випить"

Опубліковано

В цілителів не вірю,а тільки в науку!

А давай я тебе завезу - за свій рахунок?

Ти тільки на камеру мені перед тим розгорнуте інтерв'ю дасиш про ці всі наукові речі.

Головне з чувством толком разстановкой - щоб можна було порівняти до і після.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...