Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Barakuda, Не нагнетай, только что звонили непосредственно ребятам, 14 человек пока, а менты нихуя сами не знают

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я не військовий експерт але маю питання - ЦЕ БЛОКПОСТ БУВ???? Це палаточний городок для привалу, ніяк не блокпост. Тим, хто так його наказав організувати, мають зараз задати купу питань, а краще посадити. Там пряма ділянка дороги проходить без перешкод. Машини не зупиняються, солдати звикли до проїзджаючих авто. От і не звернули увагу на ці, що їхали.

Так і є, це не блок-пост був.

Ця колона 51 омб, зробивши добовий перехід зупинилася на нічліг. У населений пункт Волновахи їх не пустили місцеві . Вирішили заночувати на узбіччі дороги.
Опубліковано

Так прапор в руки тим на чиїй землі окупант, а якщо для них це брат, то най живуть в одному стійлі

Опубліковано

У населений пункт Волновахи їх не пустили місцеві

треба продовжити речення так: вони й повідомили терористів про місцезнаходження колони з військовими.

Це думаю 100%.

За німців село/місто (не важно) вже б догорало.... а наші (бандерівці, фашисти, карателі, правосеки, чи як ще їх тільки не називають рашисти) навіть не спробуть пошукати ту сволоту, що доклала.

Опубліковано

Підкажіть як ставитись до жителів Волновахи? Я розумію що з моєї риторики виходить громадянське протистояння, але я не буду миритись з цим

Опубліковано

І за що,за кого загинули наші хлопці?Правосєки здійснили провокацію,розстрілявши бригаду,яка просто відпочивала,а валять все на українців зі Сходу.

Опубліковано

І за що,за кого загинули наші хлопці?Правосєки здійснили провокацію,розстрілявши бригаду,яка просто відпочивала,а валять все на українців зі Сходу.

ти дятел тупий??задовбали зі своїми сєками яких ніхто не бачив, але вони єєєє..... вали отсюдова...... :0156::0118:

Опубліковано

Блеать, це вже не смішно. Адміни, забаньте цього уйобка назавжди. Наші хлопці загинули, а воно тут сре.

І близько ні,я користуюсь адекватними джерелами,і хочу донести всім,що ведеться серйозна інформаційна війна,особливо громадянином Тимчуком.

Опубліковано

Розумію, що не час, але давайте зведемо факти:

1. Солдати затримали уй*бків, які представлялись репортерами, а насправді керували сепараторами.

2. Мавпа з автоматом (кадиров-сраколиз) сказав, що буде діяти рішуче, якщо тих уй*бків не відпустять і зараз почне розказувати: бачите, я тримаю слово.

3. Місцеве населення не дозволило солдатам входити в населений пункт і вони не входили, то якщо солдати захочуть мобілізувати моє авто - я також зможу їм сказати: хлопці я не хочу так?

4. Пост про ставлення до місцевого населення я підтримую. Розказували, що в війну мирні ховались за межами сіл, щоб уникнути переслідувань, отже в волновасі залишились самі сеператори і населений пункт можна просто рівняти зі степом.

Опубліковано

І близько ні,я користуюсь адекватними джерелами,і хочу донести всім,що ведеться серйозна інформаційна війна,особливо громадянином Тимчуком.

І що це адекватні джерела, адекватний ти наш? Може Россия24?

Опубліковано

Хз як у вас, народ, але я вже стикнувся з випадками, коли першоджерелом абсолютно "неправильних" новин були люди, від яких аж ніяк такого не чекав.

Опубліковано

andrey23, ну ти і вибл*док!

І близько ні,я не хочу,щоб наші пацани вмирали за інтереси олігархів із подвійними-потрійними громадянствами типу Коломойського,Новінського,Корбана,Тимошенко,Порошенко,Боголюбова,Рабіновича,Філатова,Пінчука,Тарути,Ахметова і так далі.

Опубліковано

Розумію, що не час, але давайте зведемо факти:

4. Пост про ставлення до місцевого населення я підтримую. Розказували, що в війну мирні ховались за межами сіл, щоб уникнути переслідувань, отже в волновасі залишились самі сеператори і населений пункт можна просто рівняти зі степом.

Думаєш, що якби військові ввійшли в село - сепараторів би це зупинило?

Опубліковано

Думаєш, що якби військові ввійшли в село - сепараторів би це зупинило?

я не про зупинку сепараторів писав, а про ставлення населення до війська країни в якій вони проживають. Складається таке враження, що армія зараз як іграшка для биття. Говорив особисто з деякими представниками ВВ (я розумію, що це не Володимирська бригада, але вцілому по армії) і виявилось, що немає команди стріляти на враження, лише відлякувати. По кожному пострілу приходить військовий прокурор і виясняє для чого і наскільки правомірно це було зроблено. Саме таке становище і провокує сепараторів на активні дії.
Опубліковано

Не знаю яка на справді там ситуація з тим блок-постом,чи може хлопці їхали стали відлити а їх "вели",але якщо це блок-пост то місце для нього вибрав ідіот-поле і ліс кругом.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...