Skorpio76 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 01:23 #4076 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 01:23 Якщо у нас у стражів кордону одна "болячка" - любов до хабарів, то на східних кордонах прикордонники мають ще одну страшну болячку - велика любов до росії...Украинских журналистов на выезде из Харьковской области пограничники сдали российским спецслужбам
Smith Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:12 #4077 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:12 Вся сутність сепараторів від Притули ))))) Здалось мені, що у моєму під'їзді живе фашист… Не знаю чого, от здалось та й капєц. Почав думати, хто то може бути?! Першим ділом подумав на тих хто живе у 88-ій квартирі. І дійсно, чого б то нормальні люди жили у квартирі, на якій прихований символ Гітлера? Он, у Львові цілий стадіон дискваліфікували на 5 років, бо якийсь чувак був у футболці з номером 88! Пішов, пробив, виявилось, там живе пенсіонерка. Зрадів, що помилився, але побачив, що у неї в хаті бігає німецька вівчарка… зрозумів, що баба шифрується. Витягнув записник і записав номер квартири. Витягнув з квартири пральну машинку і 2 каструлі, які роками лежали на балконі, чекаючи, що я їх відремонтую. Тим всім перекрив вхід у під*їзд. Взяв табуретку і сів за «блок-постом». Прийшли сусіди з третього поверху: чоловік, жінка і дитина в колясці. Попросив, щоб вивернули все, що є в колясці, щоб перевірити, чи не везуть там фашиста! Відмовились… я сказав, що відмовитись від перевірки на фашиста можуть тільки фашисти і пропустив. Але квартиру записав у «чорний список потенційних фашистів»! Після пар йшли студенти. Підійшли до мого блок поста. Один був з навушниками. Попросив дати послухати, що там грає. Грала група «Рамштайн». Зробив вигляд, ніби не здогадався, хто вони такі. Квартиру заніс у список. Прийшов сусід з яким живу через стінку. Запитав «Вот да фак?». А я запитав чи він часом не ЦРУ-шне чмо, бо якого біса питати «Вот да фак»? Получив в морду. Підло. Без попередження. Як фашисти 22-го червня… записав у список. Під'їхав сусід з 4-го поверху на БМВ. Я навіть нічого не питав. І так все ясно. Записав у список. Захотів їсти. На лавці під під'їздом сиділи бабулі. Попросив їх, щоб принесли мені фляшку горілки і закуску. Запитали навіщо? Сказав, що я антифашистський фронт, стою на їх захисті і вони зобов'язані мене годувати, поки я їх захищаю! Бабулі сказали, що коли фашисти зайшли в Україну в 41-му, то теж так казали. Записав у список зразу всіх. З сусіднього під'їзду прийшов алкаш. Приніс фляшку і сирок. Вмазали. Зразу записав його у ряди антифашистів, бо ж видно, що людина ідейна. Не те, що ті бабулі. Коли фляшка опустіла, відправив його у свій під*їзд і розказав, як робити блок-пост. Відчув, що все роблю правильно! Вечоріло. Під під'їздом стояло 15 чоловік, які не могли зайти, бо я лежав впоперек проходу зверху на пралці і баняках. Ригав. Бо не міг витримати того, що пів-під'їзду фашисти і зрадники! Ті, хто стояв і хотів зайти, кричали, що я фашист, але я пам'ятав слова Черчіля, який казав, що «майбутні фашисти, будуть називати себе антифашистами»! Пішла жовч! Під'їхав бобік з ментами! Я зрадів, бо і єжу понятно, що міліція з народом! А народ - це я! Але якогось хріна, вони почали пакувати мене в бобік. Я кричав, що беруть не того, що всі фашисти живуть на 3,4,5 поверхах і стоять під під'їздом, але видно, що фашистська личина пустила коріння набагато глибше і зараз проявилась у цих нелюдах, запроданцях, які пакують мене в бобік! Сволочі під під'їздом аплодували, бабки на лавці плювались, студенти співали фашистський гімн «Путін – Х..йло, ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла», з балкону 5-го поверху гавкала німецька вівчарка, з вікна третього поверху в морду прилетів памперс з гімном, фашистські прислужники менти, ні-ні, поліцаї, крутили мої руки… я розумів, що коричнева чума розрослась до невиданих масштабів. І тільки вогник папіроски над пральною машинкою у сусідньому під'їзді, в мозолястих руках сусіда-антифашиста, якого я прийняв у цей священний бій, вселяв надію… Наша Битва Ще Не Закінчилась!!!
Barugan Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:19 #4078 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:19 шути гул від авіації, хтось бачив?
vampirich Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:24 #4079 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:24 Вікна виходять якраз в сторону вишківського ареодрому: то вже кілька літаків бачив що злітали
Onil Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:31 #4080 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:31 Подобається мені цей шумок!!!
vampirich Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:31 #4081 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:31 вже четвертого бачу що піднявся, але ще ні одного не бачив щоб йшов на посадку хоча на посадку може вони йдуть не з таким гулом, то й не бачу
Dima4s Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:36 #4082 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:36 Вікна виходять якраз в сторону вишківського ареодрому: то вже кілька літаків бачив що злітали як в старі добрі часи) років 10-15 тому такий гул був звичний для вишкова.. кожен день було чути реактивні літаки і вертольоти
Lisovic Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:38 #4083 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:38 Так в суботу прилетіли, бачив як над аеродромом кружляли і на посадку заходили. Чув що навчання проводять на Повурському полігоні.
-=Mr.BrooX=- Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:39 #4084 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:39 вже й окрему темку створили
Ura Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:43 #4085 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:43 Пентагон подтвердил, что до выборов Президента Украины введет в Черное море крейсер ВМС США Министерство обороны США подтвердило намерения ввести на этой неделе в акваторию Черного моря крейсер ВМС США Vella Gulf. С соответствующим заявлением выступил пресс-секретарь Пентагона контр-адмирал Джон Кирби, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на Укринформ. "Могу подтвердить, что крейсер ВМС Vella Gulf зайдет в Черное море позже на этой неделе", - сообщил адмирал. Крейсер Vella Gulf типа Ticonderoga имеет на вооружении крылатые ракеты Томагавк, противолодочные ракеты ASROC, а также зенитные управляемые ракеты Стандарт-2 и Стандарт-3 (всего 122 ракеты). Корабль также оснащен РЛС системы Aegis, способной вести поиск, обнаруживать и сопровождать до 300 воздушных целей, а также наводить на них ракеты. Джерело
Onil Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:45 #4086 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:45 https://www.youtube....uW0YimwwV0#t=28 Сорі за офтоп. Вони там страх наводять на всіх, залякування - це спосіб втримати людей і не йти голосувати. пі...си мало....
-=Mr.BrooX=- Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:53 #4087 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:53 Onilпечаль - біда... а такі надії були, що те падло згорить уже...
jack74 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:56 #4088 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 06:56 самозванний царЬ всєя Луганди ТРЄБУЄТЬ! ---------------------------------------- як в старі добрі часи) років 10-15 тому такий гул був звичний для вишкова.. кожен день було чути реактивні літаки і вертольоти кожен день - це ти чув, зазвичай, гул двигунів на випробовуванні на авіаремонтному заводі, а не щоденне злітання літаків
igrok Опубліковано 21 Травня, 2014 в 07:19 #4089 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 07:19 як в старі добрі часи) років 10-15 тому такий гул був звичний для вишкова.. кожен день було чути реактивні літаки і вертольоти В старі добрі часи, над Жидичином і Дачним пригали десантники-парашутисти, деякі приземлялись на городах і подвір'ях. 10-15 років тому то не гул був.За років СРСР -ото було видно і чути,що в нас аеродром.І зранку і ввечері літали.Ніхто навіть і голову не підіймав,так звикли в Луцьку.Я на Вокзалі жив,так у друзів батьки пілотами були.Так вони навіть знали коли батьків літак пролітав.
SunSeth Опубліковано 21 Травня, 2014 в 07:23 #4090 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 07:23 Та нічого там вже майже не літало 10-15 років тому. От в середині 80-х... Ловиш рибу на Солдатському, а над тобою така дура на форсажі, здавалось підстрибнеш і дістанеш рукою ))
jack74 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 07:25 #4091 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 07:25 Слухаю і дивлюсь зараз LifeNews - який же вони шум підняли за своїх затриманих репортерів (тих, шо з "базукою" ) Прям звірі в нас тут! "нєчєлавєчєскає атнашеніє!" "нємислімиє условія" "питкі і іздєватєльства!" Доброе утро,в Харькове всё спокойно и в Изюме тоже.Как ожидалось на нападения на ночной Изюм,их слава богу не было,ночью были видны вспышки но это военные подсвечивали территории возможных нападений. Доброе утро, Владимир. Раскажи, как у вас там в народе настроение... Поговаривают о проведении референдума и у вас...
Smith Опубліковано 21 Травня, 2014 в 07:26 #4092 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 07:26 Як спецбатальон "Донбас" ментів перевиховував у Великих Новосілках, Донецька обл. ))))
AndreyKiv Опубліковано 21 Травня, 2014 в 07:29 #4093 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 07:29 Слухаю і дивлюсь зараз LifeNews - який же вони шум підняли за своїх затриманих репортерів (тих, шо з "базукою" ) Прям звірі в нас тут! "нєчєлавєчєскає атнашеніє!" "нємислімиє условія" "питкі і іздєватєльства!" Ще може "СЕКЕЛЬ" сказати, що то не базука - а замаскована відеокамера
Ko3bMa Опубліковано 21 Травня, 2014 в 07:34 #4094 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 07:34 "нєчєлавєчєскає атнашеніє!" "нємислімиє условія" "питкі і іздєватєльства!"Ооо, бачили б ви жалісливі фотографії дітей в підвалах.
Гість rl72 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 07:59 #4095 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 07:59 Спецслужбы РФ могут ликвидировать «Стрелка»? 21 мая 2014 08:12 || Политика, Важное политика Поделиться… Как утверждают источники в среде сепаратистов, "Стрелка"-Гиркина собираются "утилизировать", поскольку его группа не может прорваться из окруженного Славянска, а захват Гиркина живым будет способствовать нежелательной утечке информации. Также в ближайшее время Россия прекращает активную поддержку сепаратистов на Донбассе, по причине осложнения ситуации в Средней Азии. Об этом в частности пишет интернет-блогер greckk_k: "За этим неординарным гопником под фамилией Гиркин из некой "донецкой республики", сегодня развернулась прям настоящая охота российских спец подразделений минобороны рф, заточенных исключительно на ликвидацию "отработанного хлама". Формула проста: поработал в конъюнктуре на текущий статус-кво, массированная диверсионная политика дальше локала в массы не попёрла, значит, отводим от украинской границы главный психологически поддерживающий аргумент - регулярные войска, а прямых свидетелей придуманной в Кремле заварушки, гарантированно выпиливаем в расход. Одним словом всё как всегда просто, потенциальный политический выхлоп ни хрена не состоялся и пора замести некоторые нюансы. А главный нюанс на сегодня - это некто Гиркин по прозвищу "Стрелок", короче, этот до неприличия информированный индивидуум сегодня находится в состоянии русской рулетки, потенциальный смертник или просто заигравшийся в наполеона дурак. Равно как на постоянном контроле, но уже у украинских спец служб, находятся и все остальные, рядовые гопники, засветившиеся в том числе и на многочисленных фотосессиях во время донецко-криминального замеса и прочие шестёрки". freejournal.biz
-=Mr.BrooX=- Опубліковано 21 Травня, 2014 в 08:22 #4096 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 08:22 На границе с Украиной собралось около 60 тысяч военных РФ
Smith Опубліковано 21 Травня, 2014 в 08:32 #4097 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 08:32 Про витоки сепаратизму в Україні (справа рук Партії Гандонів Регіонів): Как ПР подогревала антиукраинские настроения и "бандеровские" фобии на Юго-Востоке. ДОКУМЕНТЫ
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.