Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Очевидно фейк, але жевріє надія, зустрічав на декількох ресурсах:

Аваков отстранен от АТО. Его сменил Наливайченко, который начнет атаку на юго-восток при помощи людей Яроша /источник/

Руководство антитеррористической спецоперацией (АТО) на юго-востоке Украины перешло от главы МВД Арсена Авакова к главе СБУ Валентину Наливайченко и 2 мая планируется штурм объектов и блокпостов, находящихся под контролем ополченцев на юго-востоке Украины. Об этом сообщил источник в Генштабе Вооруженных сил Украины. «Министр внутренних дел решением Турчинова отстранен от руководства операцией», — сказал источник РИА Новости. По его словам, такое решение было принято из-за провального первого этапа. «Наливайченко, понимая бесполезность использования армейских воинских частей в Луганской и Донецкой областях, после консультаций с Дмитрием Ярошем организовал подготовку инструкторами СБУ особых батальонов „Правого сектора“ к проведению 2 мая штурма объектов и блокпостов, находящихся под контролем сепаратистов, прежде всего, в Луганской области», — рассказал собеседник, добавив, что главе СБУ поставлена задача решить вопрос с восстановлением контроля в Луганской области до 3 мая любой ценой. «Для этого глава СБУ теперь получил все необходимые полномочия», — отметил он. По данным источника, Турчинов также обсуждает возможность военной операции и непосредственно с Ярошем.

Джерело: ІНФОРМАТОР.su

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авакова взагалі треба звільнити та люстровати!

ага, і каструвати, щоб більш такі не плодились....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Очевидно фейк, але жевріє надія, зустрічав на декількох ресурсах: Аваков отстранен от АТО. Его сменил Наливайченко, который начнет атаку на юго-восток при помощи людей Яроша /источник/

Мені це здається більше фейком, аніж правдою. Бо багато збігається з тим, що пишуть російські ЗМІ: ПС, Ярош, люди ПС щось десь атакують та когось вбивають.

Бля, ну і дєбіли. Так скоро вони прапор ЛГБТ вивісять:

У Антрациті сепаратисти помилилися і вивісили прапор Нідерландів

На Луганщині в місті Антрацит на держустановах встановили російські триколори, однак з одним помилилися і вивісили прапор Нідерландів.

Під час першотравневої демонстрації проросійськи налаштовані активісти під вигуки "Росія" замість українського прапору вивісили російський триколор, повідомляє 5 канал.

Зокрема, російський прапор було вивішено на місцевому райвідділку міліції.

На будівлі Антрацитівської райради вивісили прапор так званої Кримської республіки. Водночас держустанови ніхто не захоплював.

В той же час очевидці повідомляють, що за помилкою замість російського триколору над однією з будівель вивісили прапор Нідерландів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В УКРАЇНІ ПОНОВЛЕНО ВІЙСЬКОВИЙ ПРИЗОВ

В. о. Президента України Олександр Турчинов підписав указ про заходи щодо підвищення обороноздатності держави.

Згідно із указом, у 2014 році в Україні відбудеться призов на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України придатних за станом здоров'я до військової служби в мирний час громадян України чоловічої статі.

Йдеться про чоловіків, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старших осіб, які не досягли 25-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу".

Цей Указ оприлюднено у "Офіційному віснику Президента України" 1 травня 2014 року № 16.

Отже, він набрав чинності.

Як відомо, 17 квітня Верховна Рада прийняла постанову "Про додаткові заходи для зміцнення обороноздатності України у зв’язку з агресією Російської Федерації".

Цієї постановою парламент рекомендував Турчинову відновити призов до армії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Антрациті сепаратисти помилилися і вивісили прапор Нідерландів

На Луганщині в місті Антрацит на держустановах встановили російські триколори, однак з одним помилилися і вивісили прапор Нідерландів.

Ааааааа, Нідерланди захоплюють міста Луганщини )))

Все правильно . Там товариство планокурів :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хєньою займаються- видаючи це за роботу..незрозумілі призови, навчання в києві, купа пустих слів.

пора повісити авакова на гіляці, на пару з турчиновим, махніцкім, наливайченком. це стадо вже набридло.

гриценко на укр правді пише що голів автомайдану різко стали звати в армію) ось як теперішня влада бореться з людьми що муляють око.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора говорив з деякими людьми, котрі в "спецах". Офіцери. Говорять, що прогнози не втішні. Завдяки саботажу, абсолютній відсутності патріотизму більшості мешканців сходу, не вмілому керівництві й продажним високим чинам, є тенденція втратити такі міста, як:Одесса, Миколаїв, Херсон, Мелітополь, Бердянськ, Маріуполь... Вторгнення на захід ПОКИ не буде, по їх прогнозам. З захопленням території чудово справляються диверсанти, за мовчазної згоди влади й при підтримці невелекої кількості місцевих запроданців. Як кажуть, при адекватному реагуванні, силовики можуть це все зупинити. Нема команди. Всі зв"занні по рукам й ногам. Керівництво явно саботує. Потрібні жорсткі міри. Тоді багато хто з запроданців сто раз подумає, перед тим як йти. А так=повна безкарність, ще й гроші платять... Питав про можливість війни. Знизують плечами й кажуть, що цього навіть вони не знають достовірно. Але поки влада мовчить, Россії нема чого вводити війська. Виходить, влада наша =дійсно знахідка для Путіна... С заходом в них трохи інші, видно, плани. Народ в нас більш патріотичний, тому в нас такі схеми не пройдуть. Коли схід здадуть(а це, при нинішньому розкладі, питання часу)будуть деморалізувати захід. Більш вірогідні терракти з вибухами, ніж такі, як на сході, захоплення ОДА чи проросійські мітинги. Коротше кажучи, якщо ми не допоможем відбити схід України=в нас також буде ЖОПА! Зараз на черзі південні області. Потім=наша черга. Чим більше втратим=тим нам буде важче. Тут "моя хата з краю"не пройде. Все питання в часі... Від себе добавлю, що все показує на те, що в нас буде громадянська війна. В те, що Россія буде вводити війська, я вже не вірю. Для "острастки"можливо, ще пару раз погримають зброєю, щоб влада знову голову собі в дупу засунула, та й все. В захопленних регіонах агітація така, що мирні до цього часу люди вже ненавидять захід, в більшості своїй, не всі, звісно. Це я говорю на прикладі Луганська, де в мене знайомі живуть. Сподіваюсь, звичайно, що не всюди так...

Висновок очевидний. Не буде жорстких мір=біда прийде й в наші оселі і міста. Поки не пізно, й ми не втратили південь Украіни, треба щось робити. Якщо в нас нема таких керівників, котрі мають професійні навички й можуть, не підпорядковуючись злочинним наказам верхівки, урегулювати силовими методами(бо інакше ніяк)жорстко ситуацію в заданних регіонах, то нам труба. Люди самі по собі навряд чи самоорганізуються... Або створювати загони з патріотів, озброювати, й під началом силових відомств, відправляти для урегулювання ситуацій. Звичайно, при правильних командирах. Які знають свою справу й віддані державі. Що толку від тих, хто зараз на сході?Вони там стоять, а як захоплювали все, так й надалі захоплюють. Якщо будуть дійсно озброювати(а не з щитами й палками відправляти),впевненний, що бажаючих захистити свою державу буде чимало. Вже всіх ця напруга дістала...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не фейк то може і не все так погано наразі

Новый начальник луганской милиции один пришел в захваченную администрацию и сказал боевикам уe##вать, - активист

http://censor.net.ua...skazal_boevikam

Здається, не фейк. Тільки що в новинах (здається ТРК "Україна") про це говорили. Побільше б таких начальників там, на Сході.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сєромаха..

ти зареєстрований 19 квітня..і всі твої пости в темі війна або ситуація в Україні..де ти закликаєшь всіх іти мочити противника..бо буде жопа..

я можу чітко сказати що ти троль..і явною ситуацією не володієшь..просто засланий нас провокувати..

Хуйло того і хоче, щоб наші силовики почали мочити Вас підарас...в і під приводом захисту "рускомовних" ввести війська.. але знай..там де є український дух..ніякі сепаратори не проканають...вони просто будуть продані Коломойському)))

СЛАВА УКРАЇНІ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Анатолій Гриценко

Влада сміливо бореться за своє право залишатися боягузами

Учора я закликав депутатів негайно зібратися і замінити Турчинова на посту Верховного головнокомандувача. Як недієздатного і неспроможного.

Учора ж Автомайдан пікетував Банкову з вимогою більш рішучих дій влади по захисту Сходу країни від російської агресії.

Реакція Банкової була миттєвою і креативною. Але не на Сході – в Києві:)

Щойно тримав дзвінок від старшого сина Олексія: Тату, я у військкоматі, проходжу медичну комісію, призивають на службу і терміново, сьогодні ж відправляють у військову частину у Львівській області. Подзвонив районний воєнком і передав команду воєнкома міста Києва: призвати Олексія Гриценка до війська негайно і сьогодні ж відправити до військової частини. Повісток я не отримував, прийшов одразу по дзвінку, підвечір – виїзд на Захід...

Батьківська настанова була короткою: Держава довірила тобі зброю – захищай країну гідно!

А потім сам собі подумав, уже без сина, щоб не рвати йому душу:

1) А яку ж зброю держава під керівництвом Турчинова довірила моєму синові? Строкову службу Олексій не служив, як студент КПІ він закінчив 12 років тому військову кафедру. Лейтенант запасу, протиповітряна оборона, зенітно-ракетний комплекс Куб-М. Але ТАКИХ комплексів у бойовому складі українській армії НЕМАЄ. Вже понад 20 років...

2) І що тепер робитиме лейтенант Олексій Гриценко на Львівщині? Якою зброєю він захищатиме Захід країни? І від кого, власне, Захід країни зараз треба захищати зенітно-ракетними комплексами?

3) Мій син не словом, а ділом довів свою готовність захищати країну. Він на Майдані з першого дня, 21 листопада. Разом з друзями створив Автомайдан, координував і особисто брав участь у досить ризикових операціях проти банди Януковича, і не лише в Києві. Олексія переслідували, залякували, намагалися заарештувати. Коли Турчинов кинув війська у Криму напризволяще, Олексій з друзями допомагали там нашим військовим і їхнім родинам. У Криму росіяни захопили сина в полон, і він гідно як офіцер витримав складні іспити. Одразу після Криму Олексій сам звернувся до військкомату з готовністю служити країні. Два тижні тому він знову поїхав у небезпечну зону: працював у Харкові, разом із чесними офіцерами МВС протидіяли там сепаратизму, щоб у місті не вивісили триколор. Акція протесту Автомайдану на Банковій стала останньою перед його призовом до війська...

4) Навіть під керівництвом недієздатного Турчинова українська влада не повинна бути такою дрібно-мстливою! Бо насправді головна мета термінового призову Олексія Гриценка не країну захищати – скоріше Автомайдан приструнити, щоби він більше Банкову не турбував. А ще – не допустити надто активних автомайданівців до Київради: Олексій Гриценко першим номером у списку партії "Громадянська позиція" веде до Киівради молоду команду, і до виборів залишилося лише три тижні...

5) Може, хтось ще вірить, що призов Олексія Гриценка – то загальна рознарядка? Так Банкова у своєму мстливому креативі не зупиняється:

Сергія Кобу, ще одного із засновників Автомайдану, влада через воєнкома сьогодні зранку теж розшукує. Дзвонить воєнком київський. Хоча Коба прописаний в Ужгороді:) Сергій Коба теж готовий служити, як і мій син, але воєнкома київського він послав... Чекає офіційної повістки на домашню адресу.

Це ж треба додуматися – "карати" військовою службою за громадянську позицію?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Возможноу причина того что мы пока не активничаем - время для подготовки наших союзников, они войска подтягивают, понимают что будет заваруха.

В россии уже цены на продукты прыгнули, почти каждый новый привоз товара новые цены, но не намного. То что Путин пока себя так сдержано ведет это все лишь маска. Все это дерьмо отразилось на капитале, капитал на эканомике, эканомика на людях. Два года назад уже была проблема с возвращением кредитов, а щас их стало еще больше. Инфляция щас будет кушать рубль, но провалится он в феврале. Если мы щас перестроим свои рынки подальше от россии и нам подкинут денег, за 3-4 года мы будем жить лучше чем в россии. Не так страшно как говорится. Главное щас выбить сепаратистов и отгородится от россии стеной

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сєромаха..

ти зареєстрований 19 квітня..і всі твої пости в темі війна або ситуація в Україні..де ти закликаєшь всіх іти мочити противника..бо буде жопа..

я можу чітко сказати що ти троль..і явною ситуацією не володієшь..просто засланий нас провокувати..

Хуйло того і хоче, щоб наші силовики почали мочити Вас підарас...в і під приводом захисту "рускомовних" ввести війська.. але знай..там де є український дух..ніякі сепаратори не проканають...вони просто будуть продані Коломойському)))

СЛАВА УКРАЇНІ

Я можу чітко сказати, що ти помиляєшся!!!Більше того, я тут на борді зареєстрованний давно, тільки під ніком seromaha. Просто забув пароль, тому й переєструвався. Більше того, я відповідаю за все, що говорю, тому що це моя особиста думка. Я так вважаю.Я вас не провокую, а висловлюю свою думку, як і ти .Те, що я сказав в попередньому пості=інформація ,надана офіцерами. Украінськими офіцерами й не запроданцями. Сепаратори ті, хто просирає Україну, прикриваючи свою зраду високопарними словами... Внятно пояснюю?В мене це останнє повідомлення, що я можу сьогодні написати, але за ті слова, що ти говориш, можна й в морду получити. Я патріот своєї держави!!!Й мені соромно й болісно дивитись на це соплежуйство влади. Якщо вони сруть дати відсіч диверсантам=то хай просто здадуть ВСЕ, й не трахають людям мізки!!!А якщо боротись=то боротись!!!профукали, бля, початок, коли можна було все зупинити, а зараз звісно, ситуація важка. Але чим дальше=тим вона буде безнадійнішою...

Ти, друже, на особистості не переключайся. Всі тут висказують те, що думають. А обзиватись =багато розуму не треба. Й судячи по твоєму посту, це ще вилами по воді писано, хто з нас тролить. Я кажу не мочити всіх підрят, а хочаб запобігти подальшому розвитку дій. Подальшому захопленню міст.Але це треба робити жорстко й швидко. На сході вже пізно мочити. А південь ще можна зберегти. Якщо діяти, а не жувати соплі. Ферштейн?

А взагалі якщо ви не хочете чути інших думок й варитесь в своєиу "соку"й вам це подобається=то заради бога... З такими, як ти, навіть й говорити не хочеться. Але все-ж закінчу. В тому, що я говорю, що не так?Що, події, які я прогнозував раніше, не здійснюються ?Й зараз я стверджую, що при теперішньому ставленні влади, є тенденція втратити південь украіни. Що ?Ти цього сам не бачиш?Це очевидно.

СЛАВА УКРАЇНІ!!!ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Вон Гриценко вище пише про те саме практично

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дмитро Тимчук

Комментарий группы "ИС" относительно кредита МВФ

Международный валютный фонд в ночь с 30 апреля на 1 мая (по киевскому времени) одобрил программу кредитной поддержки реформ в Украине на сумму 17,01 миллиарда долларов. Об этом сообщает топ-публикация на главной странице сайта МВФ.

Фокус будет обращен на ключевые области:

- гибкий обменный курс гривны;

- стабильность банковской системы;

- налоговая и бюджетная политика;

- энергетическая политика;

- государственное управление.

Правительство должно запустить новые программы по социальной защите низкообеспеченных семей и граждан.

Около 3,2 миллиарда долларов будет предоставлено немедленно, в том числе, около 2 миллиардов долларов – для поддержки госбюджета, остальное – для пополнения резервов НБУ.

В ближайшие 4 месяца – то есть до сентября 2014 года – будут сделаны еще две выплаты по итогам оперативного мониторинга программы реформ. Впоследствии выплаты будут переведены в ежеквартальный режим.

Ранее Глава Европейского совета Герман ван Ромпей заявлял, что Европейский Союз готов предоставить экономическую помощь Украине после получения одобрения Международного валютного фонда. Речь шла о сумме около 1 миллиарда евро. Решение будет обсуждаться на встрече руководителей ЕС 4 мая.

Кроме того, решение МВФ открывает для украинского правительства путь к заимствованию на внешних рынках.

Решение МВФ приведет к росту кредитных рейтингов Украины, а также украинских компаний и банков, что в целом должно очень позитивно повлиять и на темпы экономического роста, и на стабильность курса гривны.

По информации группы «Информационное Сопротивление», по указанию руководства ГРУ ГШ ВС РФ, пророссийские террористы намерены завтра, 2 мая совершить очередную провокацию с возможной гибелью людей в Славянске.

Диверсию планируется осуществить под видом боевиков «Правого сектора».

Данная акция будет приурочена приезду в Украину высокопоставленного представителя РФ, который прибудет якобы с целью ведения переговоров об освобождении представителей ОБСЕ, захваченных террористами. По нашей информации данное официальное лицо находилось в Украине во время трагических событий на Майдане в феврале 2014 года.

Подготовку к провокации в Москве начали сегодня, распространив «Заявление МИД России относительно планов Киева провести силовую операцию на Юго-Востоке Украины».

В заявлении, в частности, указывается, что в Кремле «обеспокоены появившимися в СМИ сообщениями о намерении киевского режима осуществить штурмовую спецоперацию в юго-восточных районах страны, да еще с привлечением отрядов ультранационалистического «правого сектора»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блаженніший Любомир (Гузар): «Я був би вдячний, якби хтось офіційно пояснив, що в Україні відбувається…»

«Ми не знаємо, чому Бог допускає те, що коїться в Україні. Проте все, що відбувається, діється з Його волі. Гадаю, це випробування...» – таку думку висловив Блаженніший Любомир, Архиєпископ-емерит УГКЦ

Як сказав Блаженніший Любомир, українці близько двохсот років не мали своєї держави, а тому не знають, як поводитися належним чином зі своєю незалежністю: «Ми говоримо про речі, що, можливо, іншим людям з інших держав є дивними. Особливо, коли кажуть про ділення нашої країни… Тому, напевно, нам потрібно такого прикрого і болючого поштовху, щоб ми усвідомили, що є одним народом».

Архиєпископ-емерит УГКЦ вважає, що ситуація, яка зараз відбувається в Україні, - це «Божий бич, щоб переконати нас, що ми повинні бути з’єднаними між собою». «Це Боже випробування для нас, щоб навчити нас розуму», – додав він.

Також він переконаний, що влада повинна подбати про те, щоб такі речі не діялися. Адже в країні люди бігають зі зброєю в руках і створюють клопіт. «Невідомо за чиї гроші і на чию користь вони це роблять. Це дуже штучно виглядає. Бачимо це на прикладі ситуації, що склалася в Криму. Чуже військо гуляло на кримській території, коли там відбувався референдум. Чи сепаратисти для себе працюють? Чи вірять вони, що це на їхню користь? Мені дивно, що наша влада так легко це допускає. Може цьому є якесь пояснення… Я був би вдячний, якби хтось нам офіційно пояснив, чому так все відбувається. Це слова громадянина, який хоче знати…»

Також під час ефіру зачепили і питання щодо того, як християни мають поводитися в такій ситуації. На переконання промовця, коли йдеться про загальне добро, то ми не повинні бути байдужими до інших. «Ми мусимо боронити не тільки себе, а й інших. Ми, християни, маємо повне право боронити себе, коли хтось на нас нападає, а також маємо право боронити свої права і прагнення бути незалежною державою».

Наприкінці Блаженніший Любомир зазначив, що сьогодні найбільше потрібно боятися страху. Бо страх тероризує людей і робить їх бездіяльними. «Війна – погана річ, кажу це з особистого досвіду. Проте ми повинні також боятися надмірної боязні. Бо це паралізує», – наголосив Архиєпископ Любомир.

«Бог випробовує нас через різні обставини. Якщо ми поставимо Його на першому місці, житимемо за Його законами і будемо Йому довіряти, то можемо мати оправдану надію на Його поміч»

http://youtu.be/HMZHfjtoLbM

П.С а влада офіційна і далі соплі на кулаки мотає....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кирилл Сазонов

Бабло побеждает зло...

Самые интересные истории те, которые никому нельзя рассказывать. Самые важные новости проходят по той же категории – не привлекают особого внимания. А если и привлекают, то не к сути процессов, а к внешней форме. Нормальная ситуация в мире глобальной экономики и безумных информационных потоков.

Это не страшно – чуть позже, следом за знаковыми новостями, пойдут сенсационные подробности и яркие заявления. Всем сразу станет все понятно. Тут, как в личной жизни – все, что происходит в отношениях, перед этим произошло внутри вас. И все, что происходит в публичной политике – раньше произошло в экономике. Непубличность причин с лихвой компенсируется резонансом следствий.

Ночью завершилось заседание совета МВФ, на котором было принято окончательное решение о выделении Украине денег. 17 млрд. – не шутки, конечно. Тем паче, в нашей ситуации, когда бюджет здорово подчистили перед бегством «крепкие хозяйственники», а гривну лихорадит. Другими словами, позитивная для украинской экономики новость. Но это только видимая часть айсберга.

Главное – самая влиятельная финансовая организация в мире выделила Украине массу денег. И она умеет получать их обратно. Именно поэтому сотрудничество с МВФ для любой страны служит очень важным критерием для всех остальных – там надежно, стабильно и есть перспективы. Можно инвестировать под разумный процент без риска. Прочие инвесторы, кстати, тоже умеют постоять за свои деньги. Вывод прост – финансовые воротилы именно вчера точно узнали, что Украина будет развиваться и сможет платить проценты по кредиту. И никто ей в этом не помешает.

То есть ситуация в геополитике теперь зацементирована на том, что Украину трогать нельзя. Это в политических вопросах Евросоюз может бесконечно делать заявления и ждать у моря погоды. А перспектива потери инвестиций для МВФ – тут совсем другая реакция. Режимы в государствах, бросивших вызов МВФ, а также диктаторы менялись быстрее, чем успевали сказать «Я не хотел». Миром правят деньги, а не эмоции или честные соглашения политиков, увы и ах.

Россия теперь может сколько угодно вредить Украине, проводить учения и поддерживать сепаратистов. Делать заявления и вести пропаганду. Любая военная агрессия будет наказана мгновенно и очень жестоко – потому что МВФ это даже не США. Это все вместе. Все, кого принимают в расчет. Так что о простом решении Кремлю придется забыть. Да и о сложном тоже – сепаратисты вредят экономике, Украина может не вовремя и не в полном объеме выплачивать проценты, серьезные люди потеряют доход – кому это нужно?

Не зря именно сегодня, после ночного решения МВФ Ангела Меркель вылетела в США для личной встречи с Бараком Обамой по украинскому вопросу. Меркель – лидер Германии, чья позиция определяет действия Евросоюза. С поправкой на Францию, но тут вопросов не возникнет – Париж поддерживает Киев больше других с самого начала. И она согласует с Америкой поддержку Украины и меры по принуждению Кремля к миру. Самое смешное, что мы уже даже знаем, как это будет выглядеть – Республиканская партия США не делает секрета из предполагаемых и очень эффективных рычагов.

Конечно, Кремль не бездействует. Более того, он делает все, что в его силах. Запрещает украинское мясо и сыр, пугает страны НАТО вторжением по украинскому «крымскому» сценарию с помощью провокаций на границе. Да, еще Путин в телефонном режиме рассказывает премьеру Великобритании, что Украине нужен мир. Вот только никакого эффекта эти действия не дают. И поскольку в Кремле сидят далеко не дураки, вывод очевиден – ерундой они занимаются не по недомыслию, а в связи с отсутствием в арсенале других средств. Напасть всерьез на НАТО – самоубийство, ввести санкции против Евросоюза или США – те же «ноги», только в профиль с отсрочкой.

Если Кремль и хочет получить под свой контроль Восток Украины, чтобы Донецк и Запорожье искренне возопили – примите нас! Но не способна нынешняя российская власть строить процветающую экономику даже в отдельно взятом регионе. Продавать углеводороды и пилить бюджет – да, тут все виртуозно. А строить эффективные модели – не выходит. Крымский бизнес уже убедился, что от новой власти ждать можно только плохого.

Но тут дорога со встречным движением, так что сама российская экономика будет приобретенные территории долго переваривать, но ничего хорошего из этого не получится по определению – Крым для России несъедобен. В общем, этот путь отпадает, прямая оккупация тоже невозможна. Кремль качнул маятник в Украине на самую крайнюю точку, куда хватило сил. Теперь все – маятник пойдет в обратную сторону. Незнание законов не освобождает от ответственности. Даже если это законы физики, экономики или геополитики. Кремль решил это проверить – и скоро убедится, что лучше было верить на слово. Бабло побеждает зло - это уже не шутка, а принцип действия.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Укроборонпром" почав передачу Нацгвардії БТРів на 400 млн гривень

Державний крнцерн "Укроборонпром" почав передачу Національній гвардії партії бронетранспортерів БТР-4 на суму близько 400 мільйонів гривень.

Передача бронетехніки відбувається на виконання рішення в.о. головнокомандувача ЗСУ про посилення оборонного потенціалу держави.

"БТР-4 – це зразок новітньої техніки, що відповідає найвищим стандартам, має високий рівень захищеності та вогневої потужності", — йдеться у повідомленні.

Крім того, напередодні травневих свят було знайдено можливість профінансувати видатки підприємств ОПК з метою погашення заборгованостей із заробітної плати. Міністерством оборони проведено планові погашення заборгованостей перед підприємствами концерну.

438555.jpg?May%201,%202014%209:04:42%20PM

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кирилл Сазонов

Бабло побеждает зло...

Самые интересные истории те, которые никому нельзя рассказывать. Самые важные новости проходят по той же категории – не привлекают особого внимания. А если и привлекают, то не к сути процессов, а к внешней форме. Нормальная ситуация в мире глобальной экономики и безумных информационных потоков.

Это не страшно – чуть позже, следом за знаковыми новостями, пойдут сенсационные подробности и яркие заявления. Всем сразу станет все понятно. Тут, как в личной жизни – все, что происходит в отношениях, перед этим произошло внутри вас. И все, что происходит в публичной политике – раньше произошло в экономике. Непубличность причин с лихвой компенсируется резонансом следствий.

Ночью завершилось заседание совета МВФ, на котором было принято окончательное решение о выделении Украине денег. 17 млрд. – не шутки, конечно. Тем паче, в нашей ситуации, когда бюджет здорово подчистили перед бегством «крепкие хозяйственники», а гривну лихорадит. Другими словами, позитивная для украинской экономики новость. Но это только видимая часть айсберга.

Главное – самая влиятельная финансовая организация в мире выделила Украине массу денег. И она умеет получать их обратно. Именно поэтому сотрудничество с МВФ для любой страны служит очень важным критерием для всех остальных – там надежно, стабильно и есть перспективы. Можно инвестировать под разумный процент без риска. Прочие инвесторы, кстати, тоже умеют постоять за свои деньги. Вывод прост – финансовые воротилы именно вчера точно узнали, что Украина будет развиваться и сможет платить проценты по кредиту. И никто ей в этом не помешает.

То есть ситуация в геополитике теперь зацементирована на том, что Украину трогать нельзя. Это в политических вопросах Евросоюз может бесконечно делать заявления и ждать у моря погоды. А перспектива потери инвестиций для МВФ – тут совсем другая реакция. Режимы в государствах, бросивших вызов МВФ, а также диктаторы менялись быстрее, чем успевали сказать «Я не хотел». Миром правят деньги, а не эмоции или честные соглашения политиков, увы и ах.

Россия теперь может сколько угодно вредить Украине, проводить учения и поддерживать сепаратистов. Делать заявления и вести пропаганду. Любая военная агрессия будет наказана мгновенно и очень жестоко – потому что МВФ это даже не США. Это все вместе. Все, кого принимают в расчет. Так что о простом решении Кремлю придется забыть. Да и о сложном тоже – сепаратисты вредят экономике, Украина может не вовремя и не в полном объеме выплачивать проценты, серьезные люди потеряют доход – кому это нужно?

Не зря именно сегодня, после ночного решения МВФ Ангела Меркель вылетела в США для личной встречи с Бараком Обамой по украинскому вопросу. Меркель – лидер Германии, чья позиция определяет действия Евросоюза. С поправкой на Францию, но тут вопросов не возникнет – Париж поддерживает Киев больше других с самого начала. И она согласует с Америкой поддержку Украины и меры по принуждению Кремля к миру. Самое смешное, что мы уже даже знаем, как это будет выглядеть – Республиканская партия США не делает секрета из предполагаемых и очень эффективных рычагов.

Конечно, Кремль не бездействует. Более того, он делает все, что в его силах. Запрещает украинское мясо и сыр, пугает страны НАТО вторжением по украинскому «крымскому» сценарию с помощью провокаций на границе. Да, еще Путин в телефонном режиме рассказывает премьеру Великобритании, что Украине нужен мир. Вот только никакого эффекта эти действия не дают. И поскольку в Кремле сидят далеко не дураки, вывод очевиден – ерундой они занимаются не по недомыслию, а в связи с отсутствием в арсенале других средств. Напасть всерьез на НАТО – самоубийство, ввести санкции против Евросоюза или США – те же «ноги», только в профиль с отсрочкой.

Если Кремль и хочет получить под свой контроль Восток Украины, чтобы Донецк и Запорожье искренне возопили – примите нас! Но не способна нынешняя российская власть строить процветающую экономику даже в отдельно взятом регионе. Продавать углеводороды и пилить бюджет – да, тут все виртуозно. А строить эффективные модели – не выходит. Крымский бизнес уже убедился, что от новой власти ждать можно только плохого.

Но тут дорога со встречным движением, так что сама российская экономика будет приобретенные территории долго переваривать, но ничего хорошего из этого не получится по определению – Крым для России несъедобен. В общем, этот путь отпадает, прямая оккупация тоже невозможна. Кремль качнул маятник в Украине на самую крайнюю точку, куда хватило сил. Теперь все – маятник пойдет в обратную сторону. Незнание законов не освобождает от ответственности. Даже если это законы физики, экономики или геополитики. Кремль решил это проверить – и скоро убедится, что лучше было верить на слово. Бабло побеждает зло - это уже не шутка, а принцип действия.

ніби складно співає Кирило Сазонов, от тільки нюанс, що по перше грошей ще нема, а по друге, *калим* може заплатити й сторона переможець, нажаль мало інформації, щоб підтвердити чи заперечити тези Сазонова. Тим більше, якщо людина хоче більш переконливо донести інформацію, то хоча б привьязує до подій, ато *Режимы в государствах, бросивших вызов МВФ, а также диктаторы менялись быстрее, чем успевали сказать «Я не хотел»* - які режими, коли мінялись, кому МВФ перед тим кредити давали ? й так далі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...