Перейти до змісту

Для шанувальників гри футбол,football,Fußball,fútbol,calcio.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я в шоці, ну і справи:http://ufootball.inf...-mir-video.html

Так кубок англійської ліги грандам здебільшого нафік не потрібен і вони не викладаються там наповну, ставлять дублерів. Хоча 4-0 це звичайно вже занадто...

Якщо буде так далі, то ван гаал довго не протримається в МЮ)

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я в шоці, ну і справи:http://ufootball.inf...-mir-video.html

Так кубок англійської ліги грандам здебільшого нафік не потрібен і вони не викладаються там наповну, ставлять дублерів. Хоча 4-0 це звичайно вже занадто...

Якщо буде так далі, то ван гаал довго не протримається в МЮ)

Так то воно так)) але є одине ВЕЛИЧЕЗНЕ але це-вболівальники!! вони ж там всі хворі геть до ручкі, їздять з ними по всюду, на роботи не ходять,аби все з командою,і нехай навіть інший склад но йоб його мать цеж дияволи!!! бідні фани. Це супер клуб і я думаю там навіть і думати не можна про неповну віддачю на газоні.

А взагалі мені пох.., люблю різні міні сенсацї,

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Футболиста сборной Бразилии Дугласа Майкона отчислили из команды

После победы над Колумбией (1:0) в товарищеском матче 6 сентября главный тренер "пентакампеонов" Дунга разрешил игрокам прогуляться по Майами, где проводилась встреча. Майкон, Элиас и Оскар втроем отправились в один из баров.

В заведении Элиас напился, устроил несколько драк и помочился на пол. Придя в отель, дебошир заснул, а Майкон предложил Оскару пошутить над спящим партнером по сборной. Оскар отказался, однако Майкон попросил у поваров отеля перец и сгущенку и поместил эти продукты в анус спящего Элиаса. Затем он разбудил футболиста и сказал ему, что тот был изнасилован четырьмя мужчинами.

Элиас отправился на медицинское обследование, которое и выявило обман. После этого 29-летний футболист пожаловался на шутника главному тренеру сборной, и Дунга принял решение отчислить Майкона из команды. Официальный представитель "селесао" Гилмар Риналди попросил журналистов отказаться от вопросов о дальнейшей судьбе отчисленного игрока.

За сборную Бразилии 33-летний Майкон провел 75 встреч, в которых забил семь мячей. Футболист регулярно вызывался на различные континентальные турниры, а в 2010 и 2014 годах представлял сборную на чемпионатах мира по футболу.

Опубліковано

Над дирнамо вісить якась чорна хмара. Він не перший кого будуть ховати за останні 3 місяці. Земля пухом.

Опубліковано

це просто пздц якісь... белькевич, баль, гусін ((

вон зовсім недавно на матчі збірної показували його і згадували за нього, і тут на тобі... RIP

Опубліковано

Мдааа, та з таким складом... ЛЧ не гріх і виграти...

"Реал": Икер Касильяс, Рафаэль Варан, Серхио Рамос, Криштиану Роналду, Тони Кроос, Карим Бензема (Асьер Ильяраменди 59), Хамес Родригес, Гарет Бэйл (Хавьер Эрнандес 77), Марсело, Альваро Арбелоа, Лука Модрич (Иско 71)

http://www.ua-football.com/foreign/spain/541da2f1.html

Опубліковано

"Барселона и Эспаньол сыграют между собой за Суперкубок Каталонии, сообщает официальный сайт каталонский федерации футбола."

Порадував коментар до цієї новини - "Шахтер и Заря разыграют Суперкубок Сепаратиста 2014" :_16:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Едмар руку до сердця приложив!!!!!!! і співав гімн нашої держави! ось це людина! бразилець, ну молочага, відразу було видно пару років назад що він хороша людина.RESPECT!

Опубліковано

Ех!!! U-21 (молодіжка) ну не йде нам цей "сраний" плей-офф!!!!!! Блін як шкода. Що головна,що молодіжка, ну піпец якийсь, то ще сука треба що німці попали, і + перший матч в дома, короче все не так((((

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...