Перейти до змісту

Для шанувальників гри футбол,football,Fußball,fútbol,calcio.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ура! Нарешті обіграли кротів.

п.с. мені привиділось, чи гра динамо змінилась з уходом Блохіна? Сьогодні в атаці була якась думка, а не тупо навіси в штрафний.

Опубліковано

До речі, Гармаш так психанув, що навіть на вручення не вийшов з роздягальні. Бо я щось його не бачу. Якщо це так, то мені страшно уявити, що з ним зробить Суркіс. А що з ним зроблять СаШО та Ребров, то взагалі не уявляю. )))

Опубліковано

Ну і як же ш без червоних карток в такому матчі)) Шось ніяк руки не доходять поставити на цю подію)

Вітаю Київ! Особисто ще не бачив матчів під управлінням реброва, але якшо порівняти це що я побачив сьогодні (особливо в 1 таймі) і те що було останні 1.5 року... ну просто небо і земля!

Нарешті ДК почало вибиратись з гівна, за що я однозначно дуже радий. Ребров заслужив на шанс, можливо наш новий Гвардіола?

Опубліковано
До речі, Гармаш так психанув, що навіть на вручення не вийшов з роздягальні

В хлопця, після сьогоднішнього матчу, вже остаточно дах поїхав... зовсім не контрольований. Скільки дивлюсь футбол, бачив всяких хлопців типу Балотеллі і інших, але це межа...

Сподобалося, як Ракицький обматюкав рефері 5-ти поверховими, після вилучення/

Опубліковано

Не захищаю Гармаша, але нерви здали після хамської гри кротів.

Скільки прямих червоних мав заробити Адріано після ударів ліктем? Мінімум три.

Ракицький теж значно раніше мав покинути поле. Тепер чекаємо на адекватну реакцію ФФУ щодо поведінки Ракицького і в матчі, і після вилучення.

Кучер - взагалі окрема історія. Саме після його грубої гри і здали нерви в багатьох.

з.і. Динамо з перемогою! Заслужили!

Є надія, що в наступному сезоні кроти, як і ригі з яником - відійдуть в минуле.

Слава Україні!

Опубліковано

п.с. мені привиділось, чи гра динамо змінилась з уходом Блохіна? Сьогодні в атаці була якась думка, а не тупо навіси в штрафний.

Звісно змінилася, сьогоднішня гра і гра проти Чорноморця в рази краща за гру Блохіна майже 2ох років роботи.

Скоро або після закінченя УПЛ буде офіційна заява про призначення Реброва на постійніій посаді. УРА

Опубліковано

шо не кажіть, а в кінці (я про сутичку!!!!!) не вистачало Срни :_07: :_07: :_07: . Ще "веселішим" завершення матчу було Б.

Пс. Іпать погода бушує!

Опубліковано

І ще якось дивно і приємно спостерігати як СаШо підкидає Реброва, вже як тренера.

Опубліковано

шо не кажіть, а в кінці (я про сутичку!!!!!) не вистачало Срни :_07: :_07: :_07: .

Хачеріді там не вистачало.

Опубліковано

Кх, ще далеко до 12.06., але... я за Шпанію, а Ви (всі) за кого???

ПС. Ну , крім, гарного футболу?))

Що таке Кх? )))))))))Кубок хвіту))))))))))))))))) я не за Рашу.

Опубліковано

Напевно за якусь Європейську команду, Іспанія заї....,Англія якась постійно не везуча, Франція нєєєєєєєєє!сукі тільки не вони(самі знаєте чьому) Італія ну не знаю, може Германія видасть?

Опубліковано

Аяйяй хоча я за Реал але і за здорову конкуренцію, дуже шкода:http://goal.net.ua/news/70634.html

нуууу в Реала і Алонсо і Бензема і напено що Пепе не зіграють - так що буде тобі здорова конкуренція!)

але мені пох,я за Атлетіко!!! шкода,що не побачу фіналу(

Опубліковано

Аяйяй хоча я за Реал але і за здорову конкуренцію, дуже шкода:http://goal.net.ua/news/70634.html

нуууу в Реала і Алонсо і Бензема і напено що Пепе не зіграють - так що буде тобі здорова конкуренція!)

але мені пох,я за Атлетіко!!! шкода,що не побачу фіналу(

Ай йя яй!!!! дійсно шкода, а чього так, чому не побачиш?

Опубліковано

Реал довів свою перевагу над атаками німецької машини, хоч забив, хоч і переміг але.....

Я за Атлетико, хлопці боролися за цей матч, обігрували грандів, вірили і прагнули. Їм успіхів і свята. Може просто тому що вони цього засговують.

П С хоча і Реал не дирка)))) там є свої перли і рубіни які можуть зробити погоду.

Опубліковано

Так, Реал дійсно не "дирка"))) я особисто не то щоб за команду,я взагалі за систему, я за королів,команда яка тримає марку більше 100років ну що ще сказати,так Атлетико не гірше ні на чу-чуть,але,але......

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...