Перейти до змісту

Замена резины на зиму

B|gMF

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Перезувся вчора також зимову. На виїзді в сторону Києва направо (метрів 100) по кільцю є автомайстерня.

За 4 колеса (діаметр 15) та балансування взяли всього 135 гр.

Перед тим заїхав на Фаворит - так вони мені сказали 160 гр. БЕЗ балансування.

• Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ИМХО всетаки стоит найти еще комплект стальных дисков и неиметь гемора с переобувкой-балансировкой-тратой бабла. Я переобулся за 20 минут в гараже абсолютно бесплатно и без очереди :)

Опубліковано
ИМХО всетаки стоит найти еще комплект стальных дисков и неиметь гемора с переобувкой-балансировкой-тратой бабла. Я переобулся за 20 минут в гараже абсолютно бесплатно и без очереди :)

Добре що в тебе гараж є :)

Опубліковано

А я вчора, злякавшись снігу уже перевзувся :)

рано ледь доїхав з гаража до квартри така слизота..

так шо прийшлося в срочному порядку іти на Формулу і шукати резину. Взяв Hankook ось такий:

20326.jpg

345 грн/колесо

На шиномонтажі біля Автошколи десь до двох годин просидів... страшні черги! ..і 110 грн заплатив.

Шинами повністю задоволений. Їхати стало м"якіше і плавніше. А саме головне - впевнено! :)

Опубліковано

Перечитав тему, мабуть таки пора перезуватися, бачив вчора як 3го гольфа крутило на Володимирській. Однак зараз потепління має бути до 15 градусів тепла, трохи стримує. Та й черги мабуть зникнуть.

П.С. Колесика Fulda Kristall ось такі http://www.euroshina.com.ua/tyres/Fulda/Kristall_montero

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...