Перейти до змісту

Пасха 2014

odna

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тут внезапно Пасха скоро.

Куда бы то поехать?

Были планы на Ужгород, но надо бы уже про билеты думать. А так заранее сейчас загадывать сложно. Потому, думаю, куда-нибудь, где можно своим ходом заехать, в крайнем случае, дизелями подобраться.

Помниться мне Нетишенское море. Очень там понравилось и не очень далеко.

Может, кто еще чего предложить имеет?

Опубліковано

Ярослав - 20 квітня.

Можна до Голоб електричкою, далі вліво через Гончий Брід на Пересіцькі озера. Потім через Літин, Туличів, Вербичне в"їхати в великі Верхньотурівські ліси і через них по селам Оса, Ревушки, Тумнин виїхати на трасу Володимир-Луцьк і по ній вертатись в Луцьк. Маршрут можна проїхати за два дня. Якщо є три дні - можливо його розширити.

Місцевість цікава. В лісах сухо. Можливо на деяких бродах прийдеться роззутись))

volynskaya_4.jpg

Опубліковано

Ты поедешь, Навигатор?

Ще точно не знаю. )) Пасха сімейне свято. Якщо до Пасхи, чи після - завжди готовий. В мене на місяць 23 дня вихідних :0161:

Опубліковано

В этом году в Ужгород уже поздно, там уже всё цветет полным ходом, когда приедете всё уже пресытится. Мы тоже хотели, а тут такая засада с погодой =)

Опубліковано

Ты поедешь, Навигатор?

Ще точно не знаю. )) Пасха сімейне свято. Якщо до Пасхи, чи після - завжди готовий. В мене на місяць 23 дня вихідних :0161:

Що за робота така класна?

Опубліковано

Ты поедешь, Навигатор?

Ну, у меня только Пасха и Троица для походов. На Сушибабу без проводника Навигатора ехать нет смысла. Тогда на Ровенщину?

Я не говорю, что в Ужгород ехать поздно. Поздно собирать группу и решать с билетами. Не хочу я с велосипедами снова по верхним боковым полкам соваться по ночам, среди спящих пассажиров.

Опубліковано

На Сушибабу без проводника Навигатора ехать нет смысла. Тогда на Ровенщину?

Чому немає сенсу?? Є карти, є місцеві жителі. Район зовсім нескладний для орієнтування.

Це моя улюблена місцевість для велопоходів в дев"яностих роках. Тоді я на всю використовував ж-д лінію Луцьк-Ковель. Сходив і в Голобах, і на станціях Стохід, Вовчицьк, Любитів. На стіні в мене вісить карта Волині, де я місця ночівок позначаю червоним кружком з підписом року і місяця. Так от, в районі Пересіцьких озер ціле "сузір"я" кружочків. Більше їх тільки на Дубнівських висотах, Стоході, в Шацькому районі. Грунти позволяють тут мандрувати і в дощову погоду, чого, наприклад, не скажеш про Дубнівські висоти.

До речі і про них. Доїзжаєте до Млинова (35 км) і там весь південний горизонт закривають високі пагорби. Через Клин виїзжаєте на Підбрусинь і Повчу (дуже гарні місця), далі на схід до долини Ікви біля Дубна і далі на схід по високим горам Мізочського кряжу до Мізоча і Здолбунова, а звідти назад на електричці. Ця місцевість дуже мальовнича, з широкими видами. Якщо ще буде час, з Мізоча по долині річки Свитенька можна легко доїхати до Острога і Нетішина і вже звідтам по ж-д дорозі вернутись. ( в мене був приблизно такий похід в 2002 році на три дні) Цю дорогу можна проїхати в протилежному напрямку, но це вже треба дивитись на напрямок і силу вітру на момент Пасхи, щоб не був в лице. В нас вітри переважно північно-західні.

Особисто для мене план номер один по велопоходах - велопохід "Два береги Турії". Закидка в Ковель електричкою, а звідти вздовж Турії її правим берегом до місця впадіння її в Прип"ять, назад лівим берегом до Ковеля і електричкою в Луцьк. Кілометраж понад 200 кілометрів, потрібно буде проїхати біля 45-ти сіл і можна побувати на 10-15 озерах. По часу - три дні.

Особисто для мене район маловідомий, на 80% "нехожений" - Terra Incognita.

Крайня південна точка Ковель, крайня північна - села за Прип"яттю: Щедрогір, Заглухів, Заприп"ять, Почапи.

В випадку відставання від графіка, можна під"їхати дизелем з Камінь-Каширського до Ковеля.

legolas_soi працюю електриком доба через три))

Опубліковано

в мене та ж проблема що і в навігатора. 2 святкові дні розписані по годинам. тому записуюсь в його группу - велопохід в будні, або не святкові вихідні (перевага - погоду можна підібрати)

Опубліковано

Уже есть трое желающих ехать и офигенный маршрутик. :)

Я, Мартенз, Джура (маршрут, кстати, от нашего глашатая Ктулху)))

Кто еще желает?

Опубліковано

Уже есть трое желающих ехать и офигенный маршрутик. :)

Я, Мартенз, Джура (маршрут, кстати, от нашего глашатая Ктулху)))

Кто еще желает?

Те, що ми бажаємо і те, що можемо дозволити є 2 різні вжаємнопротилежні вектори :_11:

Опубліковано

Прикольний форд. Памятаю добряче помучились поки знайшли вхід. Ззовні важко помітний. Зате в середині наче забуте, напівзруйноване місто. Здається недалеко є ще декілька замків, зокрема замок в Олесько, там де знімалась кінострічка "Три мушкетера".

Опубліковано

Тараканівський форт

Та вы шо!

В Тараканов, как-нибудь, на выходную покатушку съезжу, но не в поход. Там столько раз были, что уже могу с закрытыми глазами экскурсии водить. :)

Опубліковано

Зрозумів, зрозумів, зрозумів. З профі не хотів змагатись. Просто висловив свою думку...

Опубліковано

Я об этом еще не думала. Еще рано. Не знаю, как у меня выходные. Но, скорее всего, будем три дня в пути

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Если до воскресенья все будем живы, то поедем. На два дня. Те, кто еще не ушел на войну. Выезжаем в воскресенье рано. Время уточню в субботу. Кто еще может, пишите, звоните.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...