Перейти до змісту

Бензин или газ? Mitsubichi Lancer-Х

sir.maestro

Рекомендовані повідомлення

Кто пользуется газом, подскажите + и - , Где можно поставить качественную установку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь

товариш користувався, машина перестала тянути, при включеному клімат контролі, як на мене однозначно ні

в мене лансер автомат 2.0, у знайомого що міняв такий самий, про 1,6 нічого не можу сказати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Плюси і мінуси встановлення газового обладнання в інтернетах описано багатократно.

Якщо їздиш багато, то варто задуматись. Якщо ж пробіги невеликі, то не скоро воно окупиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя думка, що із встановленням добавиться лишній геморой в плані обслуговуваня авто. Ще декілька вузлів які можуть вийти зладу в будь-який час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при нинішніх цінах на бензин ставити гбо варто, потрібно лише поставити правильну установку, буде і економія і гарантія. 0505169765

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при нинішніх цінах на бензин ставити гбо варто, потрібно лише поставити правильну установку, буде і економія і гарантія. 0505169765

А гарантію на те, що завтра газ не подорожчає також дасте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Газ подорожчає, в цьому немає сумнівів, але всерівно це вигідно. Якщо доводиться багато їздити, то економія відчутна.

Моя думка, що із встановленням добавиться лишній геморой в плані обслуговуваня авто. Ще декілька вузлів які можуть вийти зладу в будь-який час.

Можна поглянути з іншої точки зору: у вас з'являється резервна системна живлення. Одна дублює функції іншої. Авто може їхати як на бензині, так і на газі. Якщо несправна одна система - можна переключитись на іншу і продовжити рух.

Та й обслуговування газової апаратури не таке вже й затратне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть, по причині низького рівня життя в країні люди забувають про чи не найголовніший момент - БЕЗПЕКУ. Ви вневнені, що якщо вам в'їдуть в зад, то не буде "бабах"? Що не станеться коротке замикання в проводці? Я - ні!

Ще розумію, коли в якийсь бюджетник сталять газ. Це - безвихідь. Але в двохлітровий десятий Лансер ставити кучеряву ГБО, ІМХО, - жлобство.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ГБО останніх поколінь складають майже 1 до 1-го літра і втрата потужності десь 5%. Ставити точно варто 4 покоління. 5-те в Луцьку, здається не обслуговується.

Якщо розхід палива 9л\100км то матиматика така: 18 495 грн бензина 92(13.70грн\1л) проти 8491 грн за 15 тис км.

Встановите Ви газ за 6000грн.

На автоматі майже не відчуваю різнці (1,8л). Захотіли політати - в солоні натиснули кнопку і вже на бензині.

Мабуть, по причині низького рівня життя в країні люди забувають про чи не найголовніший момент - БЕЗПЕКУ. Ви вневнені, що якщо вам в'їдуть в зад, то не буде "бабах"? Що не станеться коротке замикання в проводці? Я - ні!

Ще розумію, коли в якийсь бюджетник сталять газ. Це - безвихідь. Але в двохлітровий десятий Лансер ставити кучеряву ГБО, ІМХО, - жлобство.

Від бензину бабах-не буде? В Польщі на кожній заправці пропанова запрвка - в нас треба пошукати. Хто має гроші - той їх рахує. І на Ландкрузери пропан ставлять.

Вся проводка йде через запобіжники. Люди вже давно такими речами займаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю батько їздить вже довго на газові, проблем немає жодних. Економія 98%, варто ставити і немучітись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо того - де поставити пропан, то тут була вже тема. З власного досвіду: вдалось якісно налаштувати за допомогою фірми за Рівненським мостом (ГБО встановлював в іншому місці). Також при підборі комплектуючих ГБО врахуйте:

- якщо, балон на місце запаски то потрібна докатка. Можна також встановити балон в глиб багажнику і вивести заправний кран поруч до горловини бензобаку, для зручності заправки (але це не прнципово).

- всі гумові шланги повинні бути Паркер, бо засмердяться швидко газом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В моєї 2.0 літра, економія немаленька, тай катаюсь навіть по сигарети). Так, втрата потужності є, але на нових машинах це не так уже й помітно. Нічого не летить (як вище писали) і проблем немає. Краще поставити балон на літрів 60 (залізний), замість запаски не варто - нерентабельно (моя особиста думка).

Не варто ставити на двигуни з малим об*ємом.

Мій висновок. Порівнюючи свої 2 машини (1-бензин, 2-бензин/газ) можу однозначно сказати - газ варто поставити. 140-150 моя на газу іде без напряга, а швидше і не треба - чета я очкую, Славик :_07: :_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ГБО стоїть на майже всьому (а скоро буде і на всьому) що проходить через мої руки як ТЗ. І на 1,2 і на 3.0..А також на 1.4, 1.8, 2,3 і т.д. Переваг більше, ніж недоліків. Кому більш цікаво - розповім в приват..І проблеми, і все інше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але в двохлітровий десятий Лансер ставити кучеряву ГБО, ІМХО, - жлобство.

Шановний ви їздили на лансері з дволітровим двигуном? Знаєте його розхід, особливо в місті?

Цей двигун тільки на газу і вигідний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний ви їздили на лансері з дволітровим двигуном? Знаєте його розхід, особливо в місті? Цей двигун тільки на газу і вигідний.

Їздив. Навіщо брати звіра, якого не взмозі прогодувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для тих хто не хоче парити собі мозок газом існують економні авто з дизельними моторами ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний ви їздили на лансері з дволітровим двигуном? Знаєте його розхід, особливо в місті? Цей двигун тільки на газу і вигідний.

Во-во. Куплять авто модне 2-3 літри, а на світлофорі тронутись бояться (або грошей на бензин жаліють), створюють проблеми та пробки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене, чим більший двигун - тим більша необхідність встановити ГБО. Потужність майже не втрачаєш, гроші економиш. Дописувачам типу "Навіщо брати звіра, якого не взмозі прогодувати?" відповім, навіть якщо і є гроші, це не означає, що їх варто викидати на вітер тупо палити. Ніколи не був прихильником газу, але покористувався і зрозумів вигоду. Якщо все буде добре, наступне авто куплю з великим двигуном (від 3-х літрів) і газовою установкою. А дизель, на мою думку, економний до тих пір, поки не зламається.

П.С. а ще, ауді придумали непогану концепцію, основану на використанні газу (тут ще лінк), що продовжить термін актуальності двигуна внутрішнього згоряння, одночасно відв"язавшись від нафтової залежності і не наносячи суттєвої шкоди екології.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во-во. Куплять авто модне 2-3 літри, а на світлофорі тронутись бояться (або грошей на бензин жаліють), створюють проблеми та пробки.

Нє, лучше взять новго Лануса і чи руссомобілє на ручці і газувати на світлофорах та летіти з довольним лицем що обігнав Лансера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БМВ і Лансер різні класи і машини. Поціновувачі БМВ майть витрати не тільки з пальним пов язані (це взагалі окрема тема). В Ланнсері нічого елітного немає. І наприкладі автобусів - одні і тіж моделі на газу і бензині по капремонту мають різницю в 150 тис км (звичайно приходиться робити капремонт бензиновим першими).

Їздити на таких машинах, як у Вас, не всіх влаштовує. Через це, і виробляють різні класи автомобілів.

Тепер по темі: на газу катаюсь вже рік на Тойоті Авенсіс. До того на газу були Копєйка, Газель (пару шт). Крім того, газ був різний і метан і пропан.

Коли починаєш платити 250 грн раз в иждень на заправці а не 500 грн, починаєш розуміти.

Проблеми:

- відразу встановлені були дешеві шланги, які засмерділись газом (що робити писав вище). Після заміни проблема зникла.

- потрібно час від часу перевіряти чи не послабились хомути на шлангах;

- датчих наявності газу показує недостовірну інфомацю, тому потрібно розраховувати по кілометражу. Але це проблема якщо їздиш по місту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене встрєчний вопрос, зачем купували нового лансера двохлітрового ціною свише 10 штук зелені, якшо не маєте грошей на бензин, ставити на таку машину газ це іздєватєльсто, машина втрачає свої якості, по потужності, по розгіну, не те, сам їздив з однею безтолковою людиною яка живучи на сйомній квартирі, купила майже нове бмв сімку і поставила газ бо так само жалась на бензин, в ітозі зіпсувала машину і принизила такий бренд. Якшо дешево хочете їздити бо немає грошей то моя вам порада продавайте свого коня, тай купляйте шось дешеве, ось приміром опель комбо 2007 року машина ідеал для дешевої їзди, їхав в рівне на самому простенькому двугонові дизильному то вклався в 4,5 літри на сотню, при швидкості до90км, машина дуже економна.

Це думка людей, які не їздили на газу і не вміють рахувати гроші, а то й зовсім не мають власної автівки.

Такі теоретики навіть не визначать, на чому мотор працює, якщо просто в салоні авто проїдеться.

Пам'ятаєте передачу "Шейканемо"? Там машинка така була немальнька - Hummer. Так от, яке ж було здивування заправщиків біля Любомля, коли Кузьма під'їхав до газової колонки і попросив заправити до повного. Вибіг увесь персонал. Скрябін поспілкувався, роздав календарики-автографи, випив кави і поїхав.

В інтрнеті знайшов фірму, яка встановленням займалася - "Газовщик"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По місту 6.5-7л, напевно, бере Опель. 12.60 літр. Порахуйте самі...6.29 пропан

Весь світ шукає альтернативу дизпаливу та бензину. Поки що по економіці виходить пропан, всі інші інновації через дороговизну не доступні.

17'473'000 транспортних засобів на ЗНГ працювало у всьому світі станом на грудень 2010 року, а провідними країнами є Туреччина (2'394'000 автомобілів), Польща (2'325'000), Південна Корея (2,3 млн).[12] У США - 190'000 дорожніх транспортних засобів використовують пропан,[105] і 450'000 навантажувачів. Hyundai Motor Company почала продажі Elantra LPI Hybrid на південнокорейському внутрішньому ринку в липні 2009 року. Elantra LPI є першим у світі гібридним електричним автомобілем, що оснащений двигуном внутрішнього згоряння, призначеним для роботи на зрідженому нафтовому газі (LPG) в якості палива.[106][107]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене 2-літрова машина

Якраз рік тому ,в квітні заправлю на 600 грн - тиждень і нема бензину,знову на заправку...

Вистачило мене тижні на 3 ...

Попередня машина була на метані і з двигуном 1.4- краса

А нова виявилася прожорлівою. Я не звикла відмовляти собі в радості,але ціни на бензин ну дуже високі

Встановили якісну газову установку в Рівному - радості немає меж!

Іде аналогічно як на бензині,а грошей в гаманці лишається більше.

Вартість кілометру на пропані менше 1 грн

Часто чую нарікання на газ,що не варто ставити.

Скоріше за все жаліються ті,що шкодують грошей на хороше обладнання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їздив з колегою на море пару років назад, він бензиновою омегою на газу, а я дизельним пассатом Б5. Так ось, я заїзджав на заправку попити кави і розімяти ноги ;) а він щоразу газ заправляв-заправляв-заправляв... Мені повного баку(60л) хватило більше ніж на 1200км, і по ходу я потратив грошей на дорогу менше ніж він на "економному" газі. Моя думка така, навіщо купувати бензинове авто і пхати в нього потім газ, якщо можна відразу купить дизельне авто.

post-497-0-87027500-1396620535_thumb.jpg

post-497-0-09940100-1396620540_thumb.jpg

The Prodigy - Diesel Power.mp3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а він щоразу газ заправляв-заправляв-заправляв

Показометри на балонах не дуже точні - я теж заправляю по можливості частіше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...