difoto Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 18:46 #751 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 18:46 здається мені що підприємці зовсім не хочуть сплачувати податків... зовсімпросто хочуть гарні дорогі, безкоштовну освіту і медицину + захист НАТОта хочуть - хочуть!Але на тих самих умовах, що і СКФ: 3000% прибутку, гарний офіс і повна соціалка.
yu2007 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 18:50 #752 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 18:50 свого офісу поки немає, працюю на роботі, зарплата офіційна Хм, а Зевс здогадується, що він зараз дискутує зі своїм старим знайомим СанеюТТ?
Zevs_Isver Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:03 #753 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:03 свого офісу поки немає, працюю на роботі, зарплата офіційнаХм, а Зевс здогадується, що він зараз дискутує зі своїм старим знайомим СанеюТТ? та ні,той називався ніками без фантазії
yu2007 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:20 #754 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:20 та ні, той називався ніками без фантазії Перейшов на новий левел ))) Як на мене, манера спілкування ідентична, ті самі згадки про ліцензійну вінду, аналогічний стьоб в бік влади: Basil Схоже що ти прокремлівський засланий агент, тому що піддаєш сумніву обіцянку нашого президента, не роби такого!! бо це вигідно тільки москалям сраним! Ось послухай і подивися відео... Та Саня це
Zheny@ Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:35 #755 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:35 . Кожен підприємець платить 600грн за себе і біля 1000 за кожного офіційного працівника,Якщо такі є.Знаємо, як вони платять. Ага! Оформляють на 0,128 ставки, але ж ОФІЦІЙНО!!! плюс оренда, плюс торгівельне обладнання, товар.Нє смешитє моі тапочкі. У більшості підприємців уже викуплені торговельні площі. Або оренда така, що дозволить економити. Обладнання, в торгівля ,якщо продукти, всі дистриб'ютори надають своє ! Ковбасники брендові холодильники, сигаретники - бокси і весь рекламний спектр.Знайомий має забігаловку з фастфудом, його обовязкові місячні платежі - 3700грн: оренда, податок за землю, ЄП. Людина ще копійки не заробила, а ця сума вже висить над нею і конкуренція по фастфуду і каві також зашкалюЦе його свідомий вибір бізнесу - ніхто не заставляв. Оцінював ризики, вивчав конкурентів! Прораховував що має віддати і скільки лишиться! ЩО не так?тому він старається нажимати на якістьАБо на ціни. Нижча ціна - більше клієнтів. Також є знайомий, має свій бізнес. І він у нього не перший. Перший (чи то другий,) прогорів.. , а зараз прибутковий. Не фонтан, але на масло до хліба вистачає. Вклався в обладнання, оренда і наймані працівники.Суми озвучувати не буду. Бо не посвящали. Пам'ятаю з початку 2000-х. Базар. У "хазяїв" 2-3-5 точок, жаліються, що не має торгів. Але чомусь "хазяїн" автівки міняє щосезону. Відпочивати в Турцію / Єгипет на 2 тижні AllInclusive на 4 чоловіка.Я не заздрю. Просто коли жалієшся, що немає заробітку, то роби це хоча б тихенько - коли не видно скільки ти насправді маєш. Коли ніхто не знає кількість проданого товару, і заробітку на ньому.І головне - не вийожуйся. Бо "купити" в Юванті торгівельну площу в 16-20м.кв. за (!) 250 000 доларів. + вкластися в товар, щоб ту площу заповнити.І жалітися, що високі податки, (а жоден з продавців неоформлений взагалі НІЯК)....
MANJAK11 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:35 #756 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:35 Якби я 10 років життя базару не віддав (як продавець) , то не казав би про це. якщо за 10 років на базарі, ти не *мотав на вус*, що й до чого й згодом не почав працювати на себе (раз там така халява), а пішов знов ішачити на *дядю*, то й не дивно, що ти кажеш це 1
romaxa11 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:42 #757 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:42 Женя, якщо описаний тобою підприємець має баблішко, то це тільки означає, що він зробив щось над корисне для великої кількості людей, що вирішили з ним поділитись. Він не може вкрасти, наїхати чи вимагати хабаря. Він може тільки щось запропонувати, а людина, якщо захоче - купить. Між підприємцем, який їздить на лексусі і прокурором чи податківцем на такій ж машині - прірва. Тільки щоб кожен це зрозумів. І слід вчитись в америкосів поважати людей праці, людей бізнесу. 1
Zheny@ Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:48 #758 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:48 кщо за 10 років на базарі, ти не *мотав на вус*, що й до чого й згодом не почав працювати на себе (раз там така халява), а пішов знов ішачити на *дядю*, то й не дивно, що ти кажеш цеНіколи не "ішачив" а працював за обговорену платню.2) Вчасно "спригнув" з базару. Маю більше 10 років страхового стажу, який вже впливає на мою майбутню пенсію. (Звісно, я, як і всі, сподіваюся, що я до неї таки доживу).3) А кажу лише до теми. Що, якби податки були насправді підйомними, тоді і тих тіньових схем не було б.4) Мені моє здоров'я важливіше, аніж в спеку +35 жаритися і чекати покупця, який може прийде, і не мерзнути у -20, в тих же надіях. Я маю стбільну ЗП (не тисячі доларів у місяць, звісно ж) але чесно зароблені і відраховані в державу податки, з яких ТИ будиш отримувати пенсію, бо з твого підприємництва ніх*уя в бюджет на ТВОЮ пенсію не йде. Спробуй поцікавитися в пенсійному і соцстраху!Єдине, що ти можеш мати - то відсотки зі своїх депозитів, якщо такі є.Між підприємцем, який їздить на лексусі і прокурором чи податківцем на такій ж машині - прірвая й не сперечаюся. От тільки НІХТО, повторюся, НІХТО із тих базарних підприємців не сплачує ні копійки чесно заробленого! НІ КОПІЙКИ!заробив овер 500 000 грн в рік а державі "відкашляв" 4800? Це навіть не 1%!!! А той дядя, на якого я "ішачу" ,як виразився Вадим вище, платить ВСЕ! Всі податки з прибутку, з працівника і т.д. І да, Ваші мами і тати, отримують пенсії саме з моїх відрахувань, а не з ваших! 1 1
MANJAK11 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:49 #759 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:49 кщо за 10 років на базарі, ти не *мотав на вус*, що й до чого й згодом не почав працювати на себе (раз там така халява), а пішов знов ішачити на *дядю*, то й не дивно, що ти кажеш цеНіколи не "ішачив" а працював за обговорену платню.2) Вчасно "спригнув" з базару. Маю більше 10 років страхового стажу, який вже впливає на мою майбутню пенсію. (Звісно, я, як і всі, сподіваюся, що я до неї таки доживу).3) А кажу лише до теми. Що, якби податки були насправді підйомними, тоді і тих тіньових схем не було б.4) Мені моє здоров'я важливіше, аніж в спеку +35 жаритися і чекати покупця, який може прийде, і не мерзнути у -20, в тих же надіях. Я маю стбільну ЗП (не тисячі доларів у місяць, звісно ж) але чесно зароблені і відраховані в державу податки, з яких ТИ будиш отримувати пенсію, бо з твого підприємництва ніх*уя в бюджет на ТВОЮ пенсію не йде. Спробуй поцікавитися в пенсійному і соцстраху!Єдине, що ти можеш мати - то відсотки зі своїх депозитів, якщо такі є. то ти вже оприділися, то на базарі халява й гроші там гребуть лопатою (образно кажучи), то нах тоді та пенсія ? то там виявляєтся в +35 (і в -20 ) стояти приходится й здоровья гробити за кожну копійку (а ще й податки виявляєтся малі). Якась дивна совкова логіка
Zheny@ Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:50 #760 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:50 то ти вже оприділися, то на базарі халява й гроші там гребуть лопатою (образно кажучи), то нах тоді та пенсія ?Ти перший (другий) прийдеш в пенсійний жалітися в свої 70 з гаком років, а якого милого в мене пенсія така мала?
MANJAK11 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:53 #761 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:53 А той дядя, на якого я "ішачу" ,як виразився Вадим вище, платить ВСЕ! Всі податки з прибутку, з працівника і т.д. І да, Ваші мами і тати, отримують пенсії саме з моїх відрахувань, а не з ваших! жесть, нема слів, спочатку почав щось писати, потім стер, ібо недоцільно то ти вже оприділися, то на базарі халява й гроші там гребуть лопатою (образно кажучи), то нах тоді та пенсія ?Ти перший (другий) прийдеш в пенсійний жалітися в свої 70 з гаком років, а якого милого в мене пенсія така мала? шанси в мене дожити до 70 років приблизно такі ж самі, як в тебе стати бізнесменом 1
Zheny@ Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:56 #762 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:56 шанси в мене дожити до 70 років приблизно такі ж самі, як в тебе стати бізнесменомги-ги.В мене таки більші.жесть, нема слів, спочатку почав щось писати, потім стер, ібо недоцільноОто ж бо. Людина яка окрім базару не бачила офіційної роботи.тяжко..
Ha3aP Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:56 #763 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 19:56 Женя, якщо описаний тобою підприємець має баблішко, то це тільки означає, що він зробив щось над корисне для великої кількості людей, що вирішили з ним поділитись. Він не може вкрасти, наїхати чи вимагати хабаря. Він може тільки щось запропонувати, а людина, якщо захоче - купить. Між підприємцем, який їздить на лексусі і прокурором чи податківцем на такій ж машині - прірва. Тільки щоб кожен це зрозумів. І слід вчитись в америкосів поважати людей праці, людей бізнесу.Я би все таки не робив святих із торговців. Розповім власний випадок який показує усю картину в нашій державі: водій і главбух приблизно одночасно порушують правила, один Дорожнього Руху, другий Податкового Кодексу. Держструктура. Штраф приблизно однаковий, 500 грн. Водій платить з власного карману, за главбуха платить організація. Зп водія та главбуха різняться в рази на користь останнього.Висновок: я начальник - ти дурак. Та сама фігня і в торгівлі. Тобі треба кофта і ти нікуди не дінишся, на базар підеш і купиш переплативши за неї рази в 3.При чому ти заплатив податки, заплатив штраф, купив кофту в три дорога, а підприємець буде розповідати що збоку біля нього торгують кофтами і ой як важко платити податки.
MANJAK11 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 20:02 #764 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 20:02 шанси в мене дожити до 70 років приблизно такі ж самі, як в тебе стати бізнесменомги-ги.В мене таки більші. та ніфіга. Образ твого мишлення КАРДИНАЛЬНО відрізняєтся. Спочатку треба мислити по іншому, а потім вже братись до роботи. Ще якби ти не працював на базарі, я ще б зрозумів, а коли там пробувши 10 років, ти ВСЕ ЦЕ понаписував, то повір, не судьбаТа сама фігня і в торгівлі. Тобі треба кофта і ти нікуди не дінишся, на базар підеш і купиш переплативши за неї рази в 3. При чому ти заплатив податки, заплатив штраф, купив кофту в три дорога, а підприємець буде розповідати що збоку біля нього торгують кофтами і ой як важко платити податки. Скілька раз це чув, але ще жоден з казавших не пішов торгувати на базар й ставши поряд не став продавати ту кофту не в 3 рази дорожче, а хоча б в 2 й не спас Україну
Zheny@ Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 20:08 #765 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 20:08 Скілька раз це чув, але ще жоден з казавших не пішов торгувати на базар й ставши поряд не став продавати ту кофту не в 3 рази дорожче, а хоча б в 2 й не спас УкраїнуІ не спасе, бо поруч стоїть такий як ти.
Ha3aP Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 20:09 #766 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 20:09 Скілька раз це чув, але ще жоден з казавших не пішов торгувати на базар й ставши поряд не став продавати ту кофту не в 3 рази дорожче, а хоча б в 2 й не спас УкраїнуКесарю-кесарево, а слесарю-слесарево.
Zevs_Isver Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 20:11 #767 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 20:11 про теперішніх не пенсіонерів не забувайте
MANJAK11 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 20:25 #768 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 20:25 Скілька раз це чув, але ще жоден з казавших не пішов торгувати на базар й ставши поряд не став продавати ту кофту не в 3 рази дорожче, а хоча б в 2 й не спас УкраїнуІ не спасе, бо поруч стоїть такий як ти. і що ? в мене ж дорожче, в тебе те ж саме дешевше. Чи може +35 і -20 й інші *нежданчики* таки накладають свій відбиток ? Конкуренція на базарі шалена, тим більше в теперішній час, про націнки в три рази читати смішно (хоча й таке є), хто шукає, той знайде за нормальну ціну. Он тут на борді фонарики продають в середньому на 30-80 грн дорожче чим на базарі й нічого, люди купляють й радуются, але ж то особисте діло кожного, по чому продавати, по чому купляти, правда ?
Ha3aP Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 20:31 #769 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 20:31 Скілька раз це чув, але ще жоден з казавших не пішов торгувати на базар й ставши поряд не став продавати ту кофту не в 3 рази дорожче, а хоча б в 2 й не спас УкраїнуІ не спасе, бо поруч стоїть такий як ти. і що ? в мене ж дорожче, в тебе те ж саме дешевше. Чи може +35 і -20 й інші *нежданчики* таки накладають свій відбиток ? Конкуренція на базарі шалена, тим більше в теперішній час, про націнки в три рази читати смішно (хоча й таке є), хто шукає, той знайде за нормальну ціну. Он тут на борді фонарики продають в середньому на 30-80 грн дорожче чим на базарі й нічого, люди купляють й радуются, але ж то особисте діло кожного, по чому продавати, по чому купляти, правда ? Осінню кофту собі купував, на базарі 350, в інтернеті знайшов за 110.
MANJAK11 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 20:39 #770 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 20:39 (змінено) Осінню кофту собі купував, на базарі 350, в інтернеті знайшов за 110. якщо тих кофт там (в інтернеті) ще 100500 штук то да, на базарі хтось зажерся, або зажерся той, в кого той базарник купував оптом, або ........... ще купа явно не видимих (й казалось би, нікому з покупців не потрібних) нюансів, якщо ж та кофта була одна, то там ще більше може бути нюансів, чому іменно та кофта, коштувала іменно ту ціну, що в інтернеті, що на базарі Змінено 17 Грудня, 2015 в 20:40 користувачем MANJAK11
Ha3aP Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 20:47 #771 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 20:47 Осінню кофту собі купував, на базарі 350, в інтернеті знайшов за 110. якщо тих кофт там (в інтернеті) ще 100500 штук то да, на базарі хтось зажерся, або зажерся той, в кого той базарник купував оптом, або ........... ще купа явно не видимих (й казалось би, нікому з покупців не потрібних) нюансів, якщо ж та кофта була одна, то там ще більше може бути нюансів, чому іменно та кофта, коштувала іменно ту ціну, що в інтернеті, що на базарі Та питання ж не лише в моїй кофті.Таких прикладів валом: сумка, кроси, курта і т.д.
MANJAK11 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 21:10 #772 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 21:10 Та питання ж не лише в моїй кофті. Таких прикладів валом: сумка, кроси, курта і т.д. так і нюансів валом, як підтверджуючих твоє бачення, так і моє, не одну клавіатуру можна зламати то все описуючи
Ha3aP Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 21:15 #773 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 21:15 Та питання ж не лише в моїй кофті. Таких прикладів валом: сумка, кроси, курта і т.д. так і нюансів валом, як підтверджуючих твоє бачення, так і моє, не одну клавіатуру можна зламати то все описуючи Я би торговців з базару прирівняв до маршутчиків, їхніх оборотів ніхто не контролює. Так що палити клави тут не треба, все просто.
Zevs_Isver Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 21:18 #774 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 21:18 марштутчики також на єдиному?
Ha3aP Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 21:24 #775 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 21:24 (змінено) марштутчики також на єдиному?Не знаю.Я про заробіток їхній натякав. Змінено 17 Грудня, 2015 в 21:24 користувачем Ha3aP
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти